dorr 29.06.10, 13:59 na zakończenie roku dostałam taką karteczkę z kodem, dzięki któremu mam się dowiedzieć czy zostałam przyjęta do wybranego gim. pani nieumiejętnie to wytłumaczyła, więc nie za bardzo wiem jak to zrobić. może ktoś jest pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misska666 Re: rekrutacja. 29.06.10, 14:05 musisz wejść na www.nabor.pcss.pl wybrać szkołę i tam po lewej masz "weryfikacja", wpisujesz pesel, pin i widzisz 2 lipca listę przyjętych. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Ale robią problemy z tym gimnazjum. 29.06.10, 14:12 Boże, jakie teraz robią problemy z tym gimnazjum- jakieś nabory i inne pierdy, dokładnie tak, jak z liceum. Przesrane. Kiedy ja szłam do gimnazjum, wystarczyło zanieść tylko podanie napisane ręcznie, wysik testu i świadectwo ukończenia szkoły podstawowej i to wszystko. Bez zbędnych komplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Ale robią problemy z tym gimnazjum. 29.06.10, 16:21 miałam tak samo - zanieść papiery i po kłopocie. a teraz komplikują życie młodym kociakom ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: rekrutacja. 29.06.10, 16:28 Do gimnazjum ? A ja myśłalam że takie coś z tą karteczką to do Liceum itp. się patrzy czy się dostałaś . O kurde jakaś zacofana jestem lol Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona rekrutacja. 29.06.10, 16:36 Jeśli szkoła ma stronę internetową, to sprawdź na niej, czy jest lista osób, które się dostały. Nie podają tam bezpośrednio nazwisk, tylko kody, najprawdopodobniej te, które dostawaliście na kartkach. c: Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka Re: rekrutacja. 29.06.10, 16:50 Co oni jeszcze wymyślą w tych szkołach . Odpowiedz Link Zgłoś