hej... na początek proszę nie kasować tego wątku ! i nie napisałam tego postu w moim wątku ( problemy - pomogę ) bo nikt by nie odpowiedział ... ! proszę , nie kasujcie !
Chodzi o moją siostrę...
Ona ma 8 lat i od roku wiernie naśladuje Hannah Montana...
Ma na imie Natalka...
Na początku jak zaczeła ją naśladowac - mi to zwisało... Troche mnie to wkurzało ale już mnie nie obchodzi...
No wiecie - naśladuje ją czyli kupuje ciuchy z jej ryjkiem i napisami HANNAH ROCK czy coś.
Ma jej plakaty w pokoju , naklejki ... GAZETY ... wrrr.
no ale mi to nie przeszkadza

Ma nawet blond peruke hannah montana , którą czasem nosi i śpiewa ,,ROCK STAR " itd.
Nie przeszkadzało mi to , dopóki ...
Dopóki ta głupia Miley Cyrus sie nie zmieniła - chodzi o to że niby dojrzała .
Nagrała nową płytę i zaczeła sie bardzo skąpo ubierać.
Wiecie co moja sis zrobiła jak zobaczyła tą ,,nową " Miley ?
Wyrzuciła swoją perukę blond Hannah i oznajmiła , że zaczyna nowe życie ...
hahahaha , wiem że to śmieszne ...
Nie przejmowałabym się gdyby nie to , że ona zaczeła ubierać moją biżuterię ( przede wszystkim ubiera mnóstwo moich pierścionków, mnóstwo bransoletek naraz oraz długie wisiory ). Ale to nie wszystko . Ubrała moją skórzaną kurtkę , pod spodem bluzkę odsłaniającą jej pępek oraz swoją czarną mini spódniczke...
I wyglądała jak ta nowa Miley ;/
Nawet prosiła mnie żebym jej oczy na czarno pomalowała i zaczeła mówić rzeczy typu : gó... albo kurcze...

Nigdy taka nie była !
Zmieniła się , tak jak zmieniła się Miley Cyrus.
Boże.. nienawidze tej cyrusowej !!!
Nie chodzi o to żeby mi nie podkradała biżu i ciuchów...
Pozwalam jej . Może nie na noszenie kolczatki lub 150 naszyjników naraz , ale żeby sobie wzieła bransoletke lub pierścionki , proszę bardzo.
Nie w tym problem.
Moi rodzice wyjechali do Włoch na tydzień , ja zostałam z nią i jest z nami moja kuzynka Klaudia ( ona ma 20 lat ).
Ale Klaudie nic nie obchodzi Natalka (moja siostra

)
Gadałam z nią , ale ona nic...
Rodzice wrócą we wtorek...
A nie chcę żeby Natalka tak ich przywitała !
Czyli : siema ziomy ...

Zawsze była bardzo kulturalna i miła... a teraz?
gadałam już z nią, ale ona nic nie rozumie..
Hmm...
I jeszcze to że zaczeła ,,mówić" po angielsku

Coś w rodzaju :
xoxo albo aj lov ju
I jeszcze coś...
Ostatnio dodała na swoje konto na nk fotke w tej skórzanej kurtce i bluzce z wielkim dekoltem odsłaniającej jej brzuch i podpis :
,, I can't be Tamed"
no sory... ona nawet nie wie co to znaczy ( a znaczy to : nie mogę być poskromiona ).
jak coś to tytuł piosenki nowej` Miley .
weście coś poradźcie
plisss ;-*
buziaki Kociaki !