kasiuunia_11 06.07.10, 14:48 Znacie zespół INDICA? Pochodzą z Finlandii i grają pop-rock. Według mnie dziewczyny są bardzo dobre. A to ich najnowszy teledysk: In Passing Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cranberri Re: INDICA 07.07.10, 12:16 może być chociaż w nie moich klimatach ale fajne Odpowiedz Link Zgłoś
pofu --->Indica 07.07.10, 12:26 spoko. czytałam dużo na ich temat. moim zdaniem ten klip który przesłałaś nie jest za fajny, ale może inne ich są inne. prześlij jeszcze kilka! Odpowiedz Link Zgłoś
xwojomentalx Re: INDICA 07.07.10, 12:35 www.zapunktuj.pl/rejestracja,1283.html Chcesz darmowe Eurogąbki na Nk?? Nie ma nic prostrzego !!! Zarejestruj sie na tym darmowym serwisie : www.zapunktuj.pl/rejestracja,1283.html A tuz po rejestracji wyskoczy komunikat: twoje konto na nk z adresem ID : xxxxx zostało doładowane pakietem 110Eurogąbek !!!! Nie wierzysz? Sprawdz! dodatkowo dla 10000pierwszych osob SUPER NIESPODZIANKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dulceiga Re: INDICA 05.08.10, 13:57 Fajna jest ta piosenka. Ja znam ich z gazety Black2Black. I kilka razy widziałam ich teledysk na vivie niemieckiej. A w polsce można kupić i płyte. Widziałam w empiku. Odpowiedz Link Zgłoś