miley_cyrus2202 07.07.10, 16:34 Hej, mam pytanie kierowane właśnie do was. Otóż co sądzicie o takim kolorze włosów jaki ma Ashlee Simpson poniżej? Mi osobiście się bardzo podoba, a wy przefarbowałybyście się na taki odcień? Proszę o szczere opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzann. Re: Rude Włosy 07.07.10, 16:41 Rude włosy <33 Chciałabym sobie włosy przefarbować na ten kolor, ale nie pasuje do mojej urody, że tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Rude Włosy 07.07.10, 16:44 Mi sie bardzo podoba ,wszelkie ciepłe kolory moim zdaniem są fajne. Jeśli chcesz ,zrób sobie taki kolor ,bo naprawde fajnie wygląda. ;D podoba mi sie wiśnia albo mahoń. Polecam po za tym farbe ciemna czekolada chili z schwarzkopf *__* Odpowiedz Link Zgłoś
butelka128 Re: Rude Włosy 07.07.10, 16:45 chętnie bym się przefarbowała na taki kolor, ale jak już to przefarbuje sie na odcien czekolady Odpowiedz Link Zgłoś
gosiczyn Re: Rude Włosy 07.07.10, 16:47 strasznie podoba mi się rudy kolor pewnie, przefarbowałabym się Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: Rude Włosy 07.07.10, 16:48 hmmm.... Ja się nie farbuje,mam ładne włosy i nie mam zamiaru ich zmieniać xD Niech inni to robią mnie to w ogóle nie rusza,żadne to WoW <!>jak sobie diewczyna włosy farbuje,przeciwnie wygląda głupio... Do rudych to ja nic nie mam, kolor spoko ale naturalny a nie farba xd Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Rude Włosy 07.07.10, 16:56 ja sie wog . nie farbujję , bo pasują mi moiie włoski <3 ale jak już coś .. to bym sie zafarbowła na .. nie na bląd .. bo bląd to ma już każda . a więc właśnie na rudy , lub czarny . Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Rude Włosy 07.07.10, 16:59 mi się bardziej podobają bordowe, ale rude też bym sobie zrobiła ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Rude Włosy 07.07.10, 17:40 U niej taki kolor super wygląda ale na mnie wyglądał by bbleee... że tak powiem ;] z resztą mój chłopak nie dał by mi się przefarbować na rudooO z resztą ja nawet nie chcę być rudzielcem ;] Odpowiedz Link Zgłoś