bella177 tutaj ;p 09.09.10, 17:07 Ja mam 16 lat (1 technikum) i lubie czasem ogladac takie rzeczy jak Hannah Montana, Czarodzieje z Waverly Place i sie tego nie wstydze... kazdy lubi to co chce... kazdy czlowiek jest inny i nikt tego nie zmieni... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
free_ Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:09 uwielbiam DC <333 gwiazdy disneja mniej, ale same seriale są super :3 Odpowiedz Link Zgłoś
darkblack Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:10 ja mam 16 i dzień bez DC jest dniem straconym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_klaudia Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:12 ja lubię sobie obejrzeć wowp, hm, nmtjs, glc, jonas, sonny Odpowiedz Link Zgłoś
klaudis97 Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:15 NoO szczerze to ja lubie Disney Chanel i te seriale tam ale nie bajki ...one są do kituu ! ;p A co do piosenek Montany to . . . takie sobie są ? Pzdr. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:17 Czasem z nudów oglądam. A często też, dlatego, że moja młodsza siostra ogląda i przy okazji ja też. Ale nie jest tak, że moimi idolami są gwiazdy Disneya. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
katka15 Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:17 Ja tam lubie Disney Channel. To wcale nie są bajki dla dzieci. Bardzo lubię nmtjs i Słoneczną Sonny. To są bajki z chumorem. I czemu mam sie niby tego wstydzic komuś się to może nie podobać, ale ja tam to lubię to jest śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
ekscentryczna Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:22 Tu jest wiele takich osób, ale pewnie większość się nie przyznaje do takich rzeczy, uznając to za wstydliwe. Ja czasem oglądam, np. Słoneczną Sonny. Mam 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:21 Ja lubie a mam piętnaście! ;D to są seriale mojego dzieciństwa dorastałam z tymi postaciami i lubie czasem wrócić do przeszłości Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:22 Ja mam 13 lat i bardzo lubię te wszystkie seriale z disney channel. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:24 ha .. a kto nie lubi ? 1% tych ktorzy wchodza na ten watek .. no ja mam 13 lat i ogladam . ;DD znam wieleeee starszych osob ( 16 lat ) ktore ogladaja .. ;DD nie ze jakos tam wielbie ale poogladac lubie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak569 Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:32 ja osobiście lubię czasami obejrzeć disney channel ale tylko jak lecą jakieś fajne odcinki albo stare original move Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusxd Re: Czy są tutaj osoby ... 09.09.10, 17:38 mireille napisał(a): > które mają ukończone 12 lat i lubią oglądać disney channel? > Chodzi mi ,nie to ze kochają,ale po prostu lubią i nie wstydzą się do tego przy > znać,lubią > np.: Hannah Montana i jej piosenki , albo Nmtjs ? > Albo osoby którym jest on obojętny ale nie skreślają osób,które to lubią? > Tak szczerze ? Jeśli ktos nie nawidzi i nie trawi tego kanału niech się nie fat > yguje i zostawi > swoje myśli dla sb Ja osobiście mam 14 lat i bardzo lubię młodzieżowe serial > e na nim ;P > A jak jest z Wami? > Jakby co -> kosz Ja np. Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Ja mam 16 lat... 11.09.10, 09:22 i oglądam DC. Nie wstydzę się tego, ale oglądam na tym programie tylko kreskówki np.: Jake Long, Fineasz i Ferb itd. I ewentualnie jakieś filmy albo H2o. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka. ;p 11.09.10, 11:10 Ja też zresztą tutaj moim zdaniem wiek nie ma znaczenia moja koleżanka chodzi do pierwszej liceum i nadal to ogląda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
victoriaselena Tuu 11.09.10, 11:13 ja mam 13 lat i uwielbiam oglądac seriale na DC a jesli komuś to się nie podoba to maja pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
victoriaselena Tuu 11.09.10, 11:13 ja mam 13 lat i uwielbiam oglądac seriale na DC a jesli komuś to się nie podoba to ma pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkakc Re: Czy są tutaj osoby ... 11.09.10, 11:14 Ja mam 13 lat i na legalu oglądam D.C . i u mnie w klasie a nawet w szkole wiedzą o tym i nic nie mówią ... może dlatego, że same oglądają ... Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Czy są tutaj osoby ... 11.09.10, 23:51 Mam 15 lat i oglądam Disney Channel. Lubię Fineasza i Ferba, Nie ma to jak hotel i Nie ma to jak statek. Ostatnio spodobała mi się też druga seria Słonecznej Sonny. Reszta to tak średnio, oglądam, bo nie ma nic innego w telewizji po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
aszulka Re: Czy są tutaj osoby ... 12.09.10, 00:16 mam prawie 15 i ogladam ; D nie wstydze sie tego bo lubie te wszystkie seriale chociaz obejrzałam juz wszystkie po 10 razy xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia2081 Re: Czy są tutaj osoby ... 12.09.10, 00:25 skończyłam już 12 lat , ale mimo tego bardzo lubię jeszcze oglądać disney channel . czasem nawet oglądam BBC CbBiess . haha . XD ale już bardziej dla jaj , albo z przymusu . : D Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_95 Re: Czy są tutaj osoby ... 12.09.10, 00:41 eee oglądam tylko fineasza i ferba dla tych fajowych pioseneczek ale tak serio to ta kreskówka ma w sobie więcej inteligencji niż hannah montana czy jacyś czarodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
anciaa Re: Czy są tutaj osoby ... 12.09.10, 01:12 kocham disney channel.... tzn. nie wszystko co tam leci, tylko np. hannah montana, jonas, nmtjs, czarodzieje z waverly place ... w hannah najbardziej lubie jacsona xD, w jonasach kevina, w nmtjs ....yyy... zaca, a w czarodziejach alex... oni wymiatają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Czy są tutaj osoby ... 12.09.10, 01:23 ja mam 13 i lubie takie seriale : D są takie fajne : P Odpowiedz Link Zgłoś
aandziulaa Re: Czy są tutaj osoby ... 12.09.10, 01:40 ja mam 17 lat i tez lubie takie mlodziezowe seriale w koncu kazdy ma w sobie dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Czy są tutaj osoby ... 12.09.10, 08:06 ja lubię . ; D te seriale na dc są fajne . ( : za bardzo nie przepadam za czarodziejami , jakoś tak . ale uwielbiam słoneczną sonny , nmtjs i jonasów . : d a hannę montanę , też nawet . : > Odpowiedz Link Zgłoś