Dodaj do ulubionych

Nasze mamusie

• rurushu Re: Nasze mamusie 25.07.10, 18:32
      a ja z moja matka nie utrzymuje kontaku (:
    • papusia96 Re: Nasze mamusie 26.07.10, 01:17
      Moja mamusia pracuje w przedszkolu, ponieważ lubi dzieci .
      W wolnym czasie chodzi ze mną na kosza i ogląda mecze . ; )
      Lubimy też oglądać serial Big Time Rush(chociaż ja to oglądam to mam czasem też ) .
      Mama rzadko siedzi na kompie, ale za to kocha jeździć autkiem .
      Słucha Lady Gagi i Tiesto ; )
      Nie cierpi(jak ja) Justina Biebera . ; )
    • kazymuu Re: Nasze mamusie 30.07.10, 11:46
      moja mama pracuje w sklepie, dzięki temu większość dzieciaków z podstawówki i
      gimnazjum ją zna, jest zabawna.
      • olusia... Re: Nasze mamusie 30.07.10, 11:57
        Jest kierownikiem apteki i na dużo nam pozwala. Nie wiem co jeszcze napisać
    • sylwwx33 Re: :D :D 30.07.10, 11:54
      jałł. big_grin
      Moja mama jest księgową, też ma dość mało czasu dla mnie. Uwielbia gotować i
      dobrze, bo robi to fantastycznie. Słucha tego co akurat leci w radiu. Nie lubi
      jak się maluję. Rzadko się na mnie wkurza, ma stalowe nerwy, ale jak już jest
      zła to lepiej jej w drogę nie wchodzić. Kocha zwierzęta. Najbardziej psy. Nie
      lubi Hannah Montany, uważa, że to już nudny serial. Za to lubi nie ma to jak
      statek, czasem ze mną ogląda.

Wejdź.
    • blueveinx Re: Nasze mamusie 30.07.10, 15:33
      Moja mama słucha Queen i to dzięki niej poznałam ten zespół jak byłam jeszcze
      mała. Dużo pracuje i nawet czasami w domu ma mało czasu ale czasami można z nią
      fajnie pogadać. Bardzo pomaga mi przy językach obcych, lubi zakupy i zawsze
      szanuje moje zdanie, chociaż czasami jest nadopiekuńcza.
      • mervelous Re: Nasze mamusie 30.07.10, 15:50
        Moja mama uwielbia piosenki Lady Gagi, Michaela Jacksona i różne starsze, nowsze,
        niezapomniane i to szanuję. Często zabiera mnie ze sobą za zakupy, bym jej doradziła i
        również na odwrót. Dużo pracuje, jest pracownicą komornika. Można z nią fajnie pogadać i
        w ogóle jest super! brawo
    • nekoo Re: Nasze mamusie 30.07.10, 15:47
      haha twoja mama jest fajna bo gra w Heroes3 xD
      moja nie pracuje.ciagle siedzi w domu i nic wiecej szczegoolnego nie moge o niej
      powiedziec xP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka