rurushu Re: Nasze mamusie 25.07.10, 18:32 a ja z moja matka nie utrzymuje kontaku (: Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: Nasze mamusie 26.07.10, 01:17 Moja mamusia pracuje w przedszkolu, ponieważ lubi dzieci . W wolnym czasie chodzi ze mną na kosza i ogląda mecze . ; ) Lubimy też oglądać serial Big Time Rush(chociaż ja to oglądam to mam czasem też ) . Mama rzadko siedzi na kompie, ale za to kocha jeździć autkiem . Słucha Lady Gagi i Tiesto ; ) Nie cierpi(jak ja) Justina Biebera . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Nasze mamusie 30.07.10, 11:46 moja mama pracuje w sklepie, dzięki temu większość dzieciaków z podstawówki i gimnazjum ją zna, jest zabawna. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Nasze mamusie 30.07.10, 11:57 Jest kierownikiem apteki i na dużo nam pozwala. Nie wiem co jeszcze napisać Odpowiedz Link Zgłoś
sylwwx33 Re: :D :D 30.07.10, 11:54 jałł. Moja mama jest księgową, też ma dość mało czasu dla mnie. Uwielbia gotować i dobrze, bo robi to fantastycznie. Słucha tego co akurat leci w radiu. Nie lubi jak się maluję. Rzadko się na mnie wkurza, ma stalowe nerwy, ale jak już jest zła to lepiej jej w drogę nie wchodzić. Kocha zwierzęta. Najbardziej psy. Nie lubi Hannah Montany, uważa, że to już nudny serial. Za to lubi nie ma to jak statek, czasem ze mną ogląda. Wejdź. Odpowiedz Link Zgłoś
blueveinx Re: Nasze mamusie 30.07.10, 15:33 Moja mama słucha Queen i to dzięki niej poznałam ten zespół jak byłam jeszcze mała. Dużo pracuje i nawet czasami w domu ma mało czasu ale czasami można z nią fajnie pogadać. Bardzo pomaga mi przy językach obcych, lubi zakupy i zawsze szanuje moje zdanie, chociaż czasami jest nadopiekuńcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: Nasze mamusie 30.07.10, 15:50 Moja mama uwielbia piosenki Lady Gagi, Michaela Jacksona i różne starsze, nowsze, niezapomniane i to szanuję. Często zabiera mnie ze sobą za zakupy, bym jej doradziła i również na odwrót. Dużo pracuje, jest pracownicą komornika. Można z nią fajnie pogadać i w ogóle jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
nekoo Re: Nasze mamusie 30.07.10, 15:47 haha twoja mama jest fajna bo gra w Heroes3 xD moja nie pracuje.ciagle siedzi w domu i nic wiecej szczegoolnego nie moge o niej powiedziec xP Odpowiedz Link Zgłoś