Dodaj do ulubionych

Co Robić?! Pomocy!

20.07.10, 23:28
Nie dawno przytrafiła mi się trudna dla mnie sytuacja i bardzo was prosze o pomoc.
Posłuchajcie:
Pomogłam mojemu kumplowi zdobyć dziewczyne.
Było dobrze i happy dopóki ona go nie żuciła. Wtedy przy nim byłam oczywiście JA! Nasz kątak był świetny...,codziennie gadaliśmy i spotykaliśmy się.! To było do przewidzenia..., zaczęliśmy ze sobą chodzić. Trwało to jakiś czas. Gdy dziewczyna która go żuciła dowiedziała się ze z nim jestem, zapłoneła w niej zazdrość i zapragnęła go odzyskać. Tak też sie stało, chłopak zerwał ze mną i wrócił do niej twierdząc ze ją kocha itd. Kolejne kilka tygodni później ona znów dała mu kosza i zaczęła gadać wszystkim , że byla z nim tylko z litości. Znowu ja! Byłam przy nim... i znówbyło świetnie...mowil mi ze juz do niej nie wróci itd. Zrobił mi MEGA! nadzieje... nawet się całowaliśmy.. ale gdy ta dziewczyna znow sie dowiedziała ze cos jest miedzy nami. Jak brudne skarpety olał mnie. KOLEJNY raz do niej wrócił. Zrobiłam mu ogromną awanture.! Strasznie cierpiałam bo ZAKOCHAŁAM się w nim... Ta dziewczyna znów go zucila...,ale nie wiem co teraz robić. Jestem z nim pokłócona ale wciąż czuje coś do niego,choć tak bardzo mnie zranił. A w dodatku bede chodziła z nim do klasysad Co mam robić?! Dać mu szanse?Pogodzić sie?CZy olać! Doradźcie mi coś!

• kolczyk Re: Co Robić?! Pomocy! 20.07.10, 23:40
      Błagam powiedzcie co mam robic!!!
      • kalafior_o Re: Co Robić?! Pomocy! 20.07.10, 23:54
        jesli to twoj przyjaciel, postaraj sie mu wybaczyc, ale odczekaj. Niech twoje
        uczucia opadna, ochlon. Przyjazn nie powinna sie tak konczyc i nie jest warta
        takich sytuacji. Pozwol mu decydowac o jego zyciu, swoje uczucia do niego
        odstaw na drugi plan. Jesli uda ci sie pogodzic z tym ze wiecej z nim nie
        bedziesz, wasza przyjazn powinna przetrwac smile
        • kolczyk Re: Co Robić?! Pomocy! 20.07.10, 23:59
          kalafior_o napisał(a):

> jesli to twoj przyjaciel, postaraj sie mu wybaczyc, ale odczekaj. Niech twoje
          > uczucia opadna, ochlon. Przyjazn nie powinna sie tak konczyc i nie jest warta
          > takich sytuacji. Pozwol mu decydowac o jego zyciu, swoje uczucia do niego
          > odstaw na drugi plan. Jesli uda ci sie pogodzic z tym ze wiecej z nim nie
          > bedziesz, wasza przyjazn powinna przetrwac smile

Dzięki smile
        • andziaxp Re: Co Robić?! Pomocy! 24.07.10, 09:43
          możesz sie z nim pogodzić ale nie bądź już z nim.
      • balon123 Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 00:22
        odpuść go sobie. powienien mieć do Ciebie szacunek i wielkie podziękowanie że mu
        pomogłaś w trudnych chwilach.
    • jo. Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 00:03
      moja rada - lepiej poucz się ortografii, a nie tracisz czas na takich tumanów.
      • kolczyk Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 00:08
        jo. napisał(a):

> moja rada - lepiej poucz się ortografii, a nie tracisz czas na takich tumanów.

Mhm przemysle to xd

• paulinka1123 Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 00:04
      why ? co do jasnej cholery ? jak tak można ty go pocieszasz a jak ona daje mu dupe to od
      razu do niej leci bez kitu co za drań uncertain
      mówiłaś mu to że ciebie rani ? mówiłaś mu to jak to ty odczuwasz ?
      a ta dziewczyna jest jakaś ładna czy co ? ładniejesza od ciebie ? ale chwila jak się z tobą
      całował to powinien sie pochamować a nie leci od razu do niej co za drań ;/
      ja bym tak nie mogła , pogadań z nim że ty też masz uczucia i spytaj się go co ona takiego
      ma co ty nie masz ?
      życzę powodzenia , napisz potem jak było cool
    • bad_alex ja bym go olała ciepłym moczem hahah ,za takie coś 21.07.10, 00:12
    • amanduni_15 Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 00:21
      pogódź sie z nim i bd kumplami . nie smigaj już z nim zapomnij o nim bo pokazałk
      jaki jest że jest dupkiem zerwał z tb dla innej a potem znów poleciał do cb i
      wrócił do innej uncertain debil
    • princess132 Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 00:37
      szczerze, nie miej mu tego za złe. wiem, że potraktował Cię jak śmiecia, ale w takich
      sytuacjach, jeśli zdawałoby Ci się, że to Twoja wielka, prawdziwa miłość i byłabyś
      chłopakiem, wolałabyć jego czy właśnie Twoją miłość ? a skoro kiedy raz z Tobą był, i to
      poskutkowało tym, że ona do niego wróciła, robił to ciągle, żeby wróciła. wtedy nie czuł,
      że sprawia Ci przykrość, bo pewnie liczyła się tylko ONA. poczekaj trochę, daj mu
      zrozumieć. bo przyjaciele powinni sobie wybaczać. jest młody, ale jeśli ta przyjaźń
      przetrwa próbę czasu, może zostaniecie kumplami na całe życie, a to, co do niego czujesz,
      to tylko zauroczenie. szybko zapomnisz ; )
      pzdr ;-*
    • xizax95 Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 00:44
      olej go, najwidoczniej nie jest ciebie wart
    • kcjb Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 00:49
      ja tam bym olała! zzero szacunku
      • myszaczek Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 01:12
        Ja bym mu wygarnela tak zeby mnie blagal na kolanach abym mu dala kolejna szanse
    • pauluu mam pomysł :) 21.07.10, 02:07
      zrób mu mini awanturkę, nie dawaj mu dojść do słowa, wyżal się a na koniec powiedz że
      bardzo ci na nim zależy
      może poproś go o to żeby sam przejrzał na oczy co robiła ciągle tamta dziewczyna!
      Nie oczekuj może tego że będziecie parą ale spróbujcie odbudować wzajemne zaufanie smile
    • oldtimesakexd Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 10:30
      Po prostu chłopak Cie przez cały czas wykorzystywał, a Ty się temu poddałaś.. uncertain
      Głupie posunięcie, ale cóż czasem tak bywa.. To również wina Twojej naiwności,
      ponieważ żyłaś tymi jego "czułymi" słówkami, a On w ten sposób wiedział, że ma
      Cie w garści.. Koleś naprawdę dziwny, ale niestety takie przypadki zdarzają się
      coraz częściej...uncertain Powodzenia, wszystkiego dobrego. smile
    • cukiereczek. Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 10:38
      Ja na Twoim miejscu dałabym sobie spokój z takim idiotą.
    • mickey66 plałabym go 21.07.10, 10:40
      • mickey66 Re: olałabym go 21.07.10, 10:44
        • donia2107 Re: Olej go 24.07.10, 09:22
          Olej go tak jak on to zrobił , wierzę że trudno ci jest ale ja zakochałam się w pewnym
          chłopaku i też mi dawał nadzieje ale jednak chciał chodzić z moją przyjaciółką ale
          wytrzymałam i go olałam tobie też radzę smirk
    • koneko ja też tak mam. ;( 21.07.10, 10:43
      tylko że ja tak mam z justinem crying((( shock
      • schokobonsy Re: ja też tak mam. ;( 21.07.10, 10:47
        Olej go.
        • nathaliee. mhm.. 21.07.10, 11:08
          Mhm. xD
          Jesteś w bardzo trudnej i niezręcznej sytuacji.To super ,że byłaś taką wierną przyjaciółką i
          go wspierałaś ,ale powinnaś wiedzieć ,że taki związek nie wyjdzie ,bo był on tylko i
          wyłącznie na pocieszenie.Powinnaś odrazu wybić sobie go z głowy i tylko się z nim
          przyjaznić ,ale nie pozwalac na więcej niz przyjazn. Byłaś poprostu pośrednikiem miedzy
          nimi. A on wykorzystał Cię klejąc swoje złamane serce ,przez co sam Cię zranił. Ta
          sytuacja nie powinna sie tyle razy powtórzyć ,a ty powinnas zaaragować i uświadomić mu
          to ,że Cię zranił ,bo sam próbował się pozbierać Twoim kosztem.A ta dziewczyna to
          zwykła zdzira.Jeśli jest przyjacielem prawdziwym to zrozumie swój błąd i powinien
          przeprosić ,a jeśli nie to nie masz o czym z nim juz gadać.
          Pozdrawiam.winkkiss
    • kayla Re: Co Robić?! Pomocy! 21.07.10, 11:11
      Napiszę jedno niezły z niego dupek. Osobiście gdybym miała z takim do czynienia
      to bym chyba w jakąś furię wpadła i strzeliła raz w łeb i może zaczął by myśleć
      jak człowiek. Hmmm.... według mnie powinnaś dać sobie z nim spokój wykorzystuje
      cię jesteś przy nim potem to przechodzi w chodzenia a potem znowu wraca do niej
      tak będzie w kółko przez cały czas. Jeżeli naprawdę mu na tobie zależy to wróci
      i przeprosi lecz jeżeli nie to przykro mi ale jemu totalnie na tobie na zależy i
      nie ma sensu tracić na niego czasu jest milion facetów na świecie i na pewno
      wierz mi że gdzieś tam jest ten twój jedyny na zawsze.
      PS. A jak będzie w twojej klasie to go olewaj. No i jeszcze jak coś do niego
      czujesz to jak najszybciej się w nim odkochaj bo on nie jest wart ciebie wink
    • 19karolina86 Re: Co Robić?! Pomocy! 24.07.10, 09:04
      Szczerze? Daj sobie spokój i nie marnuj czasu na takiego chłopaka. Tyle razy
      zawiódł Twoje zaufanie, że nie ma sensu po raz kolejny dawać mu szansy. Na pewno
      wokół jest wielu fajnych chłopaków, musisz się tylko rozejrzeć. Wiem, że jesteś
      zakochana, ale po pewnym czasie to miniesmile
    • demilovatocool Re: Co Robić?! Pomocy! 24.07.10, 09:07
      porządnie bym go spoliczkowała i powiedziała co mam powiedziec i OLAŁA
    • leesh Re: Co Robić?! Pomocy! 24.07.10, 09:34
      Olej go,
      traktuje cię jak tymczasową zabawke ;///

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka