lol500 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 16:49 uwielbiam tą piosenke ;d i to mój chyba tez najlepszy cytat z piosenki , bo teraz żaden mi sie nie przypomina tylko ta piosenka mi siedzi w głowie;d Odpowiedz Link Zgłoś
patti_97 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 16:53 mój: You are the thunder and I am the lightening And I love the way you know who you are And to me it's exciting When you know its meant to be Everything comes naturally, it comes naturally When you're with me, baby Everything comes naturally, it comes naturally Bay bay baby Selena Gomez & The Scene- Naturally Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 17:04 When you look me in the eyes, And tell me that you love me. Everything's alright, When you're right here by my side. When you look me in the eyes, I catch a glimpse of heaven. I find my paradise, When you look me in the eyes. Jonas Brothers - When you look mi in the eyes Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo coldplay ;) swallowed in the sea ;P 26.07.10, 17:05 and I could write a song a hundred miles long Well that’s where I belong and you belong with me The streets you’re walking on, a thousand houses long Well that’s where I belong and you belong with me Oh what good is it to live with nothing left to give Forget but not forgive, not loving all you see Oh the streets you’re walking on a thousand houses long Well that’s where I belong and you belong with me Not swallowed in the sea tłumaczenie: I mógłbym napisać piosenkę długą na sto mil Więc właśnie tam pasuję, a ty pasujesz do mnie Ulice, którymi chodzisz, długie na tysiąc domów Więc właśnie tam pasuję, a ty pasujesz do mnie Oh jakie dobre to jest, by żyć bez żadnych zobowiązań Zapomnieć, ale nie wybaczyć, nie kochając wszystkiego, co widzisz Oh ulice, którymi chodzisz, długie na tysiąc domów Więc właśnie tam pasuję, a ty pasujesz do mnie Nie zostań pochłonięta przez morze Odpowiedz Link Zgłoś
gns Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 17:05 "Replay the part, you stole my heart I should have known you're crazy" guns n' roses- better Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Airplanes. 26.07.10, 17:10 oo, też lubię ten cytat. ;] wgl zespół jest fajny i ma fajne piosenki. a mój ulubiony to chyba... AIRPLANES [b]Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now, a wish right now, a wish right now Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now, a wish right now, a wish right now[/b] Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 ... 26.07.10, 17:16 Jeśli pójdziemy to pójdziemy tylko we dwóch Jesteś wszystkim czym ja jestem I wszystkim co płynie przez moją żyłę Zawsze będziemy się przemieszczać Obojętnie dokąd pójdziemy Obojętnie jak nisko Nie chcę być tam sam Bądźmy razem Nocą Tokio Hotel- in die nacht Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Hmm... 26.07.10, 17:17 Angels lie to keep control. Slipknot - Snuff, piękna piosenka. Cytat krótki, acz piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiszonekkk Ilona Węgrowska- Kiedyś zapomnę 26.07.10, 17:29 ...Wiem , że ja znajdę niebo Nie ma w nim już miejsca dla Ciebie Nie myśl , że wciąż będę tęsknić Utonąłeś w niepamięci Na mojej drodze stanie znów ktoś Ktoś już nie Ty Kto przywróci wiarę w moje sny , w moje sny Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 17:38 I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream would never do I'd still miss you, baby And I don't wanna miss a thing Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing I wanna watch you bleed. You know where you are? You're in the jungle baby. You're gonna die. Guns N'Roses- Welcome To The Jungle Uniesiona dumnie twarz Oto co dla innych masz Chcę mieć siłę tak jak Ty Brnąć przez życie śmiech i łzy Całą sobą, całym ja O.N.A. - modlishka Cause I'm T.N.T. I'm dynamite T.N.T. and I'll win the fight T.N.T. I'm a power load T.N.T. watch me explode AC/DC - T.N.T. cała Don't Cry - Guns N'Roses "Ty jesteś rodem z piekła, ja jestem rodem z Nieba- nic więcej nam nie trzeba"Maszynka do świerkania - Czesław Mozil "You should learn when to go You should learn how to say no" Violet- Hole " "Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu" "When you see my face I hope it gives you hell, I hope it gives you hell. " ""When you cried i'd wipe away all of your tears When you'd scream i'd fight away all of your fears" Hey - [sic!] calosc ;> itd itp ;> Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 17:42 Little girl, little girl Why are you crying? Inside your restless soul your heart is dying Little one, little one Your soul is purging Of love and razor blades Your blood is surging Green Day - Viva La Gloria? (Little Girl) Odpowiedz Link Zgłoś
agradable sorki ale to nie będzie z piosenki tylko z filmuuu 26.07.10, 17:47 "nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cie z gry" to jest cytat z filmu historia kopciuszka z hillary duff i takim przystojniaczkiem ah ah Odpowiedz Link Zgłoś
mickey66 hmmmmmmm 26.07.10, 17:54 The day you slipped away Was the day I found It won't be the same Odpowiedz Link Zgłoś
mickey66 Re: hmmmmmmm 26.07.10, 17:55 mickey66 napisał(a): > > > > The day you slipped away > Was the day I found > It won't be the same sorki zapomniałam avril lavigne - i miss you Odpowiedz Link Zgłoś
i_like_everyone najlepszy cytat 26.07.10, 23:13 We found out nothing comes without a cost Life was just a game we lost <br /> Till love is the final breath When i die, and kiss your tender lips goodbye Pray to God he hears my cry Nick Jonas&The Adminitration "Veper' Goodbye"<br /> I wql dużo pioenek Nicka i Miley z płyty "Can't be tamed"<br /> <br /> I jeszcze evanecence - bring me to life (cała piosenka) Odpowiedz Link Zgłoś
denever . 26.07.10, 18:08 uno. And now I know You are gone forever You are gone but let me dream / I teraz wiem Odeszłaś na zawsze Odeszłaś ale pozwoliłaś mi śnić / dwa. I dream to set me free In never-ending silence The world is tumbling down without you. / Śnię, by uwolnić się Z niekończącej się ciszy Świat runął w dół Bez ciebie... / Silence - Black River / cały tekst jest świetny. x d three. Tell me would you kill to save your life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn This hurricane's chasing us all underground / Powiedz mi, czy zabiłabyś ratując swoje życie? Powiedz mi, czy zabiłabyś żeby udowodnić że masz racje? Zniszcz, zniszcz, spłoń, pozwól temu wszystkiemu spłonąć. Pogoń huraganu wpycha nas pod ziemię. / Hurricane - 30 Seconds to mars. four. ‘Cause you know, you know, you know That I love you I have loved you all along And I miss you Been far away for far too long I keep dreaming you’ll be with me and you’ll never go Stop breathing if I don’t see you anymore / No ty wiesz, ty wiesz, ty wiesz że cię kocham, kochałem cię przez cały ten czas. I tęsknie za tobą, byłem daleka stąd o wiele z a długo Cały czas marzę,że będziesz ze mną i nigdy nie odejdziesz. Przestane oddychać, jeśli już nigdy cię nie zobaczę. / eight. Cause with you, I’d withstand All of hell to hold your hand / Bo z tobą przetrzymał bym całe to piekło, żeby tylko trzymać cię za rękę. / Far away - Nickelback. tłumaczenia z tekstowo.org x dd Odpowiedz Link Zgłoś
natalcia259 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 18:11 heavy_metal napisał(a): > Najlepszy cytat z piosenki według cb to...?! > > Mój: > And if you go, > I wanna go with you. > And if you die, > I wanna to die with you. > Take your hand and walk away. , Lonely Day- System of a Down > > P.S: I jeszcze podpisujcie te cytaty, jaka piosenka i wykonawca a mój krótki i zwięzły ;] : ,,Nie boję się, że spadnę, gdy mam się czego trzymać'' Bruno Shulz- Co jest dalej Odpowiedz Link Zgłoś
parshywek Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 18:20 "No matter, what I have to do, I'll wait for you" - Elliot Yamin - Wait for you Odpowiedz Link Zgłoś
demetria14 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 18:38 Mój to fragment z piosenki Ewy Farny pt. " La la laj" Jestem pewna,że Kiedyś żyłam w innym świecie Powraca wciąż ten sen Ty przechodzisz obok mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mercia96 moje... 26.07.10, 18:40 And I love you more than I did before And if today I don't see your face Nothing's changed, no one can take your place It gets harder everyday Say you love me more than you did before And I'm sorry it's this way But I'm coming home, I'll be coming home And if you ask me I will stay, I will stay I kocham cię bardziej niż wcześniej I jeśli dzisiaj nie zobaczę twojej twarzy nic się nie zmieni, nikt nie może zająć twego miejsca To staje się trudniejsze z każdym dniem Powiedz, że kochasz mnie bardziej niż wcześniej Przepraszam, że to tak się potoczyło Ale wracam do domu, wrócę do domu, I jeśli poprosisz, zostanę, zostanę Miley Cyrus - Stay zawsze, gdy słyszę tę piosenkę płakać mi się chce, uwielbiam ją Odpowiedz Link Zgłoś
aniuss.. The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel . 26.07.10, 18:32 I will never let you fall I'll stand up with you forever I'll be there for you through it all Even if saving you sends me to heaven Nigdy nie pozwolę ci upaść Będę stał z tobą na zawsze Będę z tobą przez to wszystko Nawet jeśli ratując cię, wyślesz mnie do nieba Cuz you're my, you're my, my true love, my whole heart Please don't throw that away Cuz I'm here for you Please don't walk away, Please tell me you'll stay, stay Bo jesteś moją, jesteś moją prawdziwą miłością, moim całym sercem Proszę nie odrzucaj tego Bo jestem tu dla ciebie Proszę nie odchodź Proszę powiedz mi że zostaniesz, zostaniesz cała piosenka jest niesamowita . Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 18:51 I sufficate And right before im about to drown She resuscitates me She fucking hates me And I love it Wait Where you going I'm leaving you No you ain't Come back We're running right back Here we go again Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 18:56 "I am not afraid to keep on living I am not afraid to walk this world alone" Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 19:08 "You know that i love you boy. Hot like mexico Rejoice" Lady GaGa - Alejandro Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 19:16 Jezu, za dużo tego mam. Na chwilę obecną: "I'll move to Paris, shoot some heroin and fu.ck with the stars" ( MGMT "Time to pretend") Odpowiedz Link Zgłoś
mnic dużo ich jest, ale najlepsze są piosenki Miley ;d 26.07.10, 19:20 moim zdaniem... mają one cudne tekst i wgl. te są najj : Miley Cyrus - Take My Along i Miley Cyrus - Stay x 333 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Re: dużo ich jest, ale najlepsze są piosenki Mile 26.07.10, 19:28 Po polsku to -> Zawszę będę cię kochać... Uwielbiam to To jest Whitney Houston - I Will Always Love You. Odpowiedz Link Zgłoś
janie Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 19:37 "Choć nie czuć stóp, choć stopy mówią nam stop." - Happysad, Pętla. "I am, I am, I am a zombie" - The Pretty Reckless, Zombie To takie moje ulubione. Ale jeszcze kilka by się znalazło ;D Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_95 . 26.07.10, 19:52 'this is our decision to live fast and die young ... now let's have some fun' mgmt ' time to pretend ' i jeszcze : 'bejbe bejbe oooooołłłłłłł' Odpowiedz Link Zgłoś
lotta Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 19:50 znam mnóstwo, ale wybrałam dwa w przekładzie na polski: "tak będziemy tańczyć kiedy spróbują nas zniszczyć tak to zaśpiewamy tak będziemy stali kiedy spalą nasze domy tak właśnie będzie" to paramore "let the flames begin" "nie jesteś sędzą, ale jeśli zamierzasz mnie osądzać, skaż mnie na inne życie" paramore "ignorance" Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: O tutaj :) 26.07.10, 19:57 Love is forever And we’ll die, we’ll die together And lie, I say never ‘Cause our love could be forever Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf15 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 19:57 m.in. Jason Walker "Down" I shot for the sky I'm stuck on the ground so why do I try I know I'm gonna fall down I thought I could fly so why did I drown I'll never know why it's coming down down down We're just a shadow of what we used to be - Simple Plan "Holding On" When I hear your voice Its drowning in a whisper - Simple Plan "Save You" Odpowiedz Link Zgłoś
pusia17 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 20:18 Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories (Memories) Bullet for my Valentine "Bittersweet Memories" Odpowiedz Link Zgłoś
hula Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 20:27 Jamal - Słońca łan " Łan, daję tobie słońca łan, To mi przypomina że nie jestem sam, Sam, to nie napisane nam. Ja i ty to jedno." Odpowiedz Link Zgłoś