jonas_lover Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 20:44 Now I'm told that this life And pain is just a simple comprimise Paramore - Misguided Ghosts People change and promises are broken. Clouds can move and skies will be wide open. Jonas Brothers - Take a breath Now that the pain is done, No need to be afraid. We don’t have time to waste, Just tell me that you’ll stay. Nick jonas & The Administration - Stay So try to look in my eyes And tell me that I'm not surprised Cause nothing's changing Everyone has to lie sometimes Do you know what it's like to make up your mind Tell me, do you know who's innocent While the world is spinning Nick Jonas & The Administration - While the world is spinning. Ten fragment mnie rozbraja Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0606 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 20:45 "And if i ever need someone to come along, who's gonna comfort me, and keep me strong?" Life is like a boat- Rie Fu oraz: "I dream of place where i could stay I say i dream of place where i meet you one again" My road- Blue cafe Odpowiedz Link Zgłoś
itmustbecherry almost lover - a fine frenzy 26.07.10, 20:50 Goodbye, my almost lover Goodbye, my hopeless dream I'm trying not to think about you Can't you just let me be? So long, my luckless romance My back is turned on you I should've known you'd bring me heartache Almost lovers always do Odpowiedz Link Zgłoś
princess2324 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 20:50 Czasem myślę, że nie pasuję do tych czasów... Zamknę oczy i...inny otwiera się świat Ewa Farna - La, la, laj Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 20:52 "You write such pretty words, but life's no storybook" "Love's an excuse to get hurt" Bright Eyes - "Lover, I don't have to love" "I think I was blind before I met you" Bright Eyes - "The First day of my life" "They'll name a city after us and later say it's all our fault" Regina Spektor - "Us" "Well i'd like to think i'm the mess you'd wear with pride. Like some empty dress on the bed you've layed out for tonight." Band of Horses - "I go to barn because I like the" "You once talked to me about love and you painted pictures of a Never-Never Land and I could've gone to that place, but I didn't understand" Elliott Smith - "I didn't understand" "And it rips through the silence, all that is left is all that I hide" Beirut - "Elephant Gun" "Oh comely, I will be with you when you lose your breath chasing the only meaningful memory you thought you had left. With some pretty bright and bubbly terrible scene that was doing her thing on your chest. But, oh comely, it isn't as pretty as you'd like to guess in your memory, you're drunk on your awe to me. It doesn't mean anything at all. Oh comely, all of your friends are all letting you blow. Bristling and ugly bursting with fruits falling out from the holes of some pretty bright and bubbly friend you could need to say comforting things in your ear. But, oh comely there isn't such one friend that you could find here standing next to me he's only my enemy I'll crush him with everything I own" Neutral Milk Hotel - "Oh Comely" Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 20:59 Got neighbors across the street sayin “ Who the hell?!?” - Shut Up - Black Eyed Peas Baby girl, you make me feel You know you make me feel so real I love you more than sex appeal - Don't funk with my heart - Black Eyed Peas a mój ulubiony cytat z piosenki to : "You know where you are? You're in the jungle baby, you're gonna die!" - Welcome To The Jungle - Guns N'Roses. Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Hm. 26.07.10, 21:02 Dużo tego jest.. "Tak bardzo chciałbym, żeby jutro mogło się to zmienić, żebym mógł dać Ci to co chcę Ci dawać i dostać to od Ciebie." - Pezet "Spadam" "W moim innym świecie jest inna prawda Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia" - Pezet "W moim świecie" "Lata lecą wciąż. Czas ucieka, a my gonimy go, razem z Tobą wyznaczoną drogą. Pokanam każde zło, razem z Tobą staje się łatwiejsze wszystko. Przy Tobie czas staje w miejscu, choć tak naprawdę leci szybko. Każdy błąd przestaje być błedem. Jesteś we mnie dopóki żyć będę. Świadomy tego przez życie ja pędzę z Tobą bo bez Ciebie popadłbym w nędzę. Wiadomo,że są chwile dobre i złe. To podbudowuje mnie, daje siłę i energię. I mimo tego, że czasami nie wychodzi i nie raz ktoś zas już na drodze zabłądził i nie raz zabłądzi." - Grubson "Kochana" "Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now, a wish right now, a wish right now" - B.O.B. featuring Hayley Williams - "Airplanes" "This heart, it beats, beats for only you My heart is yours" - Paramore "My heart" "Breathe for love tomorrow Cause there's no hope for today Breathe for love tomorrow Cause maybe theres another way" - Paramore "Breathe" "Życie nasze składa się z krótkich momentów Cudownych chwil czy przykrych incydentów" - Paktofonika "Chwile ulotne" "Ona nie ma końca, zrozumiesz to kiedy wzmocni ją rozłąka Ona jest nieustająca, czasami zimna a czasami wrząca Ja mówię Ci… Ona jest jak promień słońca, który dociera i sprawia, że umierasz z gorąca Czasami bywa niebezpieczna, tak jak granat u stóp, w którym zgubiła się zawleczka Jest nieprzewidywalna, jak rozlana pod nogami substancja łatwopalna Wybucha bez ostrzeżenia, poglądy zmienia, dzięki niej trwają pokolenia" - Junior Stress - "Miłość jedna" "A myślisz sobie jak tu źle, jak nie mrawo czuje się, Zniechęcenie ogarnia Ciebie A duzo pytań, odpowiedzi bardzo mało Skąd ten stan? Przecież nic się nie stało! Patrzysz do tyłu i nie widzisz nic niestety Patrzysz do przodu i leca ci łzy A pomyśl - bardzo wielu ludzi by chciało Być na drodze do szczęścia w tym miejscu co ty Ja mówie - dosyć, dosyć! Dosyć narzekania! Dosyć, dosyć nad soba się użalania! Życie po to jest żeby je przeżyć Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć Każdego ranka podróż zaczyna się od nowa Dużo lepiej się idzie, gdy podniesiona głowa Daj sobie wreszcie kredyt zaufania Masz mało do starcienia,bardzo dużo do zyskania" - Natural Dread Killaz - "Uwierzyć w siebie" "Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili Pokaż że się mylili Nie czekaj ani chwili Dłużej Życie to nie zawsze droga Na niej róże" - Paktofonika - "Nowiny" "Now that I know what I'm without You can't just leave me Breathe into me and make me real Bring me to life" - Evanescence "Bring me to life" "What's wrong, what's wrong now? Too many, too many problems. dont know where she belongs, where she belongs. She wants to go home, and nobody's home. Its Where she lies, broken inside. With no place to go, no place to go to dry her eyes. Broken inside." - Avril Lavigne "Nobody's home".. Dużo tego, nie chce mi się tego tyle pisac.. prawie każda posenka ma w sobie jakiś przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka9087 Najlepszy cytat z piosenki 26.07.10, 21:06 Hm, najlepszy cytat z piosenki.... ; p . Tylko Ty Kochanie-STOK. Pamiętam jak dziś 24.11. Ta data w moim sercu przenigdy nie zaśnie. Rozmawiając z Tobą myślałem, że to sen. Teraz jesteś mi potrzebna do przetrwania jak tlen. Wiem, że to na Ciebie czekałem całe życie. Nikogo wspanialszego nie znajdę w żadnym micie. Dziękuję za wszystkie spędzone razem chwile. Przepraszam za wszelkie krzywdy, jakie wyrządziłem. Mam nadzieję, że może kiedyś zapomnisz o tym, a w pamięci Twej zostaną tylko i jedynie wzloty. Chciałbym być jedynie z Tobą, reszta nie ma znaczenia. Oddałbym za Ciebie życie, bez zastanowienia. Oddaje Ci mą duszę, a z nią miłość bez granic. Będę Cię na zawsze kochał i nie zmienię zdania za nic. To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie. Na zawsze w moim sercu Tylko Ty Kochanie. /x2 Kiedy jesteś przy mnie, niczego mi nie trzeba. Mam wrażenie, że trafiłem do siódmego nieba. Bo tylko dzięki Tobie naprawdę chcę żyć. Zapomnieć o , problemach w euforię się wzbić. To obłęd sercowy, bez porównania z niczym. Kiedy jesteś przy mnie nic innego się nie liczy. Pragnę jedynie tego, by na zawsze tak zostało. Aby wszystko się udało, to jedyne me marzenie. Oddałbym, co mam, za jego spełnienie. Niech raz po mojej stronie stanie przeznaczenie. Oddaje Ci mą duszę, a z nią miłość bez granic. Będę Cię na zawsze kochał i nie zmienię zdania za nic. To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie. Na zawsze w moim sercu Tylko Ty Kochanie. /x2 Za każdym razem, gdy się spotykamy, mam wrażenie, że me życie jest usłane różami. Lecz kiedy nadchodzi pora rozstania, pojawia się ciemność, co piękno pochłania. Cały czar pryska, lepszy świat znika. Barwa szarości przez wszystko przenika. Czuję wielką pustkę, gdy Cię przy mnie nie ma. To nie są złudzenia, ani żadna ściema. Tak zawsze się dzieje, bo działasz jak narkotyk. Jak najwspanialszy w świecie środek złoty. Jedno lekarstwo na wszystkie cierpienia. Kiedy jesteś przy mnie świat na lepsze się zmienia. Tylko do Ciebie należy moje serce. Chciałbym być Twym dżinem, lecz nie zmieszczę się w butelce. Miłość uskrzydla, uczy latać. Za Tobą pójdę w ogień lub na koniec świata. Oddaje Ci mą duszę, a z nią miłość bez granic. Będę Cię na zawsze kochał i nie zmienię zdania za nic. To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie. Na zawsze w moim sercu Tylko Ty Kochanie. /x2 I got pictures of naked ladies Lying on their beds I whiff that smell and sweet convulsion Starts a-Swelling inside my head I'm making artificial lovers for free I start to howl I'm in heat I moan and growl and the hunt drives me crazy I fuck like a Beast I come round, round I come feel your love Tie you down, down I come steal your love I come round, round I come feel your love Tie you down, down I come steal your love I'm on the prowl and I watch you closely I lie waiting for you I'm the wolf with the sheepsskins clothing I lick my chops and your tasting good I do whatever i want to, to ya I'll nail your ass to the sheets A pelvic thrust and the sweat starts to sting ya I fuck like a beast I come round, round I come feel your love Tie you down, down I come steal your love I come round, round I come feel your love Tie you down, down I come steal your love Come ride, savage seduction Ride, ride, ride W.A.S.P.-Animal Odpowiedz Link Zgłoś
narkomanka Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 21:19 Nobody likes you, everyone left you they're all out without you havin'fun. Everyone left you, nobody likes you they're all out without you havin'fum Green Day Odpowiedz Link Zgłoś
grazynaxdd Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 21:35 'The only thing that are hearts are made of Are the acts of forgiveness and love ' - miley cyrus - forgiveness and love tłumaczenie : Jedyną rzeczą, którą mogą stworzyć nasze serca są akty przebaczanie i miłość . ' Say you love me more than you did before And I'm sorry it's this way But I'm coming home, I'll be coming home And if you ask me I will stay, I will stay' - miley cyrus -stay tłumaczenie : Powiedz, że kochasz mnie bardziej niż robiłeś to wcześniej i przepraszam że stało się to w taki sposób ale ja wracam do domu, wrócę do domu i jeśli poprosisz, zostanę . "i kiedy mówisz do mnie słońce traktuję to co nieco opacznie ty jesteś jednym a ja drugim końcem daleko nam do siebie strasznie ' - happysad - słońce 'O jak ja kocham to miejsce Tu jest tyle policji, czuje się bezpiecznie Kochanie czemu szepczesz ? Możemy być spokojni, opuśćmy ręce, opuśćmy ręce' happysad - jak ja kocham to miejsce 'Tak często Cię widzę Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam na końcu języka Jeśli u mnie zasypiasz To tylko w kącie mojej głowy Jeśli ubrana To tylko do połowy A kiedy już Cię prawie znam I łapie Cię za rękę by imię Twoje zgadnąć Potykam się na sznurowadle Bo Ty tak pięknie pachniesz Kiedy przechodzisz pod oknem Śmiejesz się w głos Nie obchodzi Cię to Czy ustoję czy upadnę' - happysad - długa droga w dół 'JESZCZE NIGDY TAK ODLEGŁY NIE BYŁ DLA MNIE BÓG JESZCZE NIGDY TAK OGROMNIE NIE ZABRAKŁO SIŁ BY WYRAZIĆ JAKI BÓL, BY OPISAĆ JAKI PODŁY CZUJĘ WST' - coma- czas globalnej niepogody 'CZASAMI WOLĘ BYĆ ZUPEŁNIE SAM NIEZDARNIE TAŃCZYĆ NA GRANICY ZŁA I NAWET STOCZYĆ SIĘ NA SAMO DNO CZASAMI WOLĘ TO NIŻ CZUŁOŚĆ WASZYCH OBCYCH RĄK POSIADAM WIARĘ W NIEMOŻLIWĄ MOC POTRAFIĘ JEŚLI CHCĘ ROZŚWIETLIĆ MROK MOGĘ PORUSZYĆ WAS NA KILKA CHWIL TYLKO ZROZUMCIE KIEDY ZECHCĘ ZNOWU Z SOBĄ BYĆ' - coma - Leszek Żukowski 'ZAPOMNIAŁEM NAKRĘCIĆ CZAS I ZAPOMNIAŁEM ROZPOCZĄĆ NOWY DZIEŃ W ZAGUBIONEJ PRZESTRZENI TRWAM CAŁY ŚWIAT PŁYNIE OBOK GDZIEŚ' - coma - piosenka pisana nocą 'I don't wanna be afraid, I wanna wake up feeling beautiful today' - demi lovato - believe in me Odpowiedz Link Zgłoś
ladyfeltonka Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 21:56 Damn Girl You'se a sexy bitch, a sexy bitch, a sexy bitch Damn Girl You'se a sexy bitch, damn girl Damn Girl You'se a sexy bitch, a sexy bitch, a sexy bitch Damn Girl You'se a sexy bitch, damn girl najlepszy na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joe23 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 22:00 You've got your dumb friends Masz swoich głupich kumpli I know what they say Wiem co oni mówią They tell you I'm difficult Mówią że jestem trudna But so are they Ale tacy oni są But they don't know me Ale oni mnie nie znają Do they even know you? Czy w ogóle znają Ciebie? All the things you hide from me Wszystkie rzeczy które ukrywałeś przede mną All the shit that you do Wszystkie gó...ane rzeczy które zrobiłeś My happy ending - Avril Lavigne I can't stop the rain from falling Nie mogę powstrzymać deszczu od padania I can't stop my heart from calling you Nie mogę powstrzymać mojego serca od wołania Ciebie It's calling you Ono woła Ciebie 6 minutes- Jonas Brothers You're the best Jesteś najlepszy And yes I do regret I przyznaję, że żałuję How I could let myself Tego jak mogłam pozwolić ci odejść Let you go Now the lesson's learned Teraz mam nauczkę I touched it I was burned Dotknęłam się i sparzyłam I think you should know Myślę że powinieneś wiedzieć Cause when I'm with him Bo gdy jestem z nim I am thinking of you Myśle o tobie Thinking of you Myślę o Tobie What you would do if Co byś zrobił gdybyś tym You were the one Who was spending the night co spędza ze mną noce Thinking of you- Katy Perry Odpowiedz Link Zgłoś
tola1213 Muse! 26.07.10, 22:17 Our love would be forever And if we die We die together And lie, I said never ‘Cause our love would be forever - Muse "Neutron Star Collision(Love is forever)" Moim zdaniem ten cytat jest piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
tola1213 Re: Muse! I oczywiście The pretty reckless 26.07.10, 22:24 > Our love would be forever > And if we die We die together > And lie, I said never > ‘Cause our love would be forever - Muse "Neutron Star Collis > ion(Love is forever)" > > Moim zdaniem ten cytat jest piękny... Zapomniełam dodać jeszcze tego : You make me wanna die I never be good enough You make me wanna die And everything you love Will burn up in the light Every time I look inside your eyes You make me wanna die -The pretty reckless "Make me wanna die" Odpowiedz Link Zgłoś
darkangel16x Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 22:21 ...Ja mogę umieć bez Ciebie żyć Bez słońca, nocy, kolejnych dni Ja mogę samym z kimś być I moge już nie mieć nic Bo chociaż ból serce rwie, to wiem Bez Ciebie czas nie zatrzyma sie Świat nie zabierze mi łez, Bo tylko ten ból mój jest Spike & Maxx Dance- Bez Ciebie ...Just don't give up I'm workin it out please don't give in I won't let you down It messed me up, need a second to breathe Just keep coming around Hey, Whataya want from me... Adam Lambert- Whataya want from me ...Your the harmony to every song I sing, and I wouldn't change a thing... Demi Lovato & Joe Jonas-I wouldn't change a thing Odpowiedz Link Zgłoś
loveme. Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 22:28 "Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars ? I could really use a wish right now, a wish right now, a wish right now Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars ? I could really use a wish right now, a wish right now, a wish right now" B.o.B feat Hayley Williams - Airplanes. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet eldo - granice 26.07.10, 22:24 mówią, prać brudy należy w wąskim gronie, za kurtyną, ale cóż i tak masz brudne dłonie. popiół mam zawsze przy sobie i nie musisz mi pomagać sam wysypie go na głowę. To tylko krok by granice przekroczyć, spuścić wzrok nie patrzeć w oczy, przeszłość oddzielić grubą kreską, lecz może zdążę ułożyć jeszcze wszystko przed śmiercią. To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć , czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój. - najlepszy fragment jak dla mnie Nie mam zamiaru spełniać czyichś oczekiwań , w życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać,więc czasem ktoś zarzuci Ci egoizm i co z tego, masz wszelkie prawo do tego by się bronić. mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cie zbawić, czasami duma nie pozwala spraw naprawić, cóż czasem granice ktoś przekracza, a w życiu? ..Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca. poza tym, jego piosenka 'nie pytaj mnie o nią'. świetny tekst, dla mnie nic go nie przebija. Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 22:37 Fight fire with fire Ending is near Fight fire with fire Bursting with fear We shall die - metallica "fight fire with fire" i Jeżeli piękno zasługuje na potępienie Jeżeli mądrość potęguje jedynie zło Jeżeli szczęście jest przeszkodą dla zbawienia To osądzi mnie bezduszna wieczna noc - coma "wola istnienia" Odpowiedz Link Zgłoś
destiny0hope ... 26.07.10, 22:40 Toczycie wojny, między wami konflikt zbrojny ja wolę kiedy świat spokojny nas otacza Odpowiedz Link Zgłoś
mowmikootku Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 22:42 nielegalne jest kochać tak jak ja kocham ciebie. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
dosiaczek81 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 22:49 "Breathe for love tomorrow Cause there's no hope for today Breathe for love tomorrow Cause maybe theres another way..." Tłumaczenie: Oddychać dla jutrzejszej miłości bo nie ma nadziei na dzisiaj Oddychać dla jutrzejszej miłości bo może jest inne wyjście Paramore - Until tomorrow (Breathe) Odpowiedz Link Zgłoś
ania4474 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 22:54 kocham tą piosenkę System Of A Down, znam ją na pamięć i w ogóle, ale jeżeli chodzi o cytat to nie mam jakiegoś ulubionego, choć teraz po rozstaniu się z klasą z gimnazjum często słucham piosenki Blackfield "Scars" właśnie ze względu na tekst: Will we ever meet again As friends After so long Tak w tym momencie tylko te słowa przychodzą mi na myśl więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
wampiir Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 23:09 jak mogłeś odejść stąd, w taką nieludzką noc. coma - listopad czasami wolębyc zupełnie sam, niezdarnie tańczyć na granicy zła, i nawet stoczyć się na samo dno, czasami wolęto niż czułość waszych obcych rąk. coma -leszek żukowski właściwie wszystkie teksty comy są cudne <3 Odpowiedz Link Zgłoś
olga_b69 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 23:23 Muse oczywiście, najlepsze teksty na świecie. m.in. "Give me your heart and your soul" Hysteria "Wash me away Clean your body of me Erase all the memories They'll only bring us pain And I've seen all I'll ever need" Citizen Erased "You're something beautiful A contradiction I wanna play the game I want the friction" Time Is running Out "She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake" Sunburn i wiele, wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
heyfuckme Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 26.07.10, 23:30 "The dreams in which I'm dying are the best I've ever had" Gary Jules - Mad World piosenka z soundtracku filmu 'Donnie Darko' - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek ;)) 26.07.10, 23:33 Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty, to też nie diabeł rogaty, ani miłość to gdy jedno płacze, a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie, ani róże, ani całusy małe duże, ale miłość to gdy jedno spada w dół - drugie ciągnie je ku górze. Happysad- 'Zanim pójde' Rodzimy się by żyć żyjemy by umierać- GrubSon 'Na szczycie' ''Stań gdzieś z boku, odpocznij pozibieraj swoje mysli...''- GrubSon 'Śpiesz się powoli' Sadzić, palić, zalegalizować!- Bas Tajpan-' Nowy protest' Odpowiedz Link Zgłoś