Dodaj do ulubionych

Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ?:)

25.07.10, 21:17
Chciałabym poznać zdanie fanow oraz antyfanów smile)

Ten wątek tworzyłam już 3 razy , ale kotek zawsze mi usuwa cry Mam nadzieje
, ze teraz będzie inaczej .
Obserwuj wątek
    • truskaffkaxd Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:22
      Ja jestem meeeeeeeeeeeeeeeega fanką ; )
      • pati122 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 18:44
        kocham serce Paramore serce
    • lorente Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:22
      są mi obojętni..
    • ciapolka Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:22
      zwisają mi ale ...
      piosenka czasem trafi się fajna, a czasem głupia. moją ulubioną jest "misery bussines"
      i gratuluje hayley za zrobienie sobie nagich fotek
    • pudel Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:23
      jak Ci usnięto to znaczy, że wątek się powtarza lub jest poprostu zbędny....
      Lubie Paramore... czemu? bo podoba mi się ich muzyka i tyle
    • laura.pl Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:23
      Ja nie słyszałam ich piosenek,ale całkiem lubię Hayley - za sprawą piosenki "Airplanes".
      • llena Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:24
        Lubie za muzyke smilesmile
        I za to że nie wszędzie musi być ich pełno smilesmile

Pozdr.
    • claudia14_96 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:25
      dlaczego ich lubie??<br />
      proste! graja zajebista muze..;*
      • zmierzchoomania Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:35
        zapewne Twoim wątkiem zajmują się moderatorzy, ze względu na dużą ilość podobnych
        wątków o Paramore. A przecież trzeba dbać o czystość...

ale jak już jest, to mogę śmiało powiedzieć, że tak jak i w przypadku większości moich
        ulubieńcy, Paramore i panna Hayley czymś mnie urzekli.
        Mają w sobie to coś, co powoduje, że chętnie mruczę sobie ich piosenki pod nosem, kiedy
        jestem sama w domu, ale i nie tylko, bo koleżanką daje popalić... prawda Kaktusowa ? ;dd

<3333
        • nicolehayley Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 04.08.10, 21:26
          Ja lubię Paramore za ich styl...i muze...teksty piosenek są szczere...takie od
          serca...wyrażają uczucia...można się z nich dowiedzieć w jakim nastrojach była
          Hayley pisząc te piosenki...tongue_out
    • jane_ przeczytaj. 25.07.10, 21:33
      http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&search_form_old_similar_to=&search_form_old_similar_type=refine&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=paramore&s.sm.forumXx=3004&s.sm.threadXx=0&previous_sort_by=news&previous_sort_order=&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10&x=39&y=15

haha, zabójczy link, w każdym razie:
      kotkowa wyszukiwarka, hasło 'paramore' - ponad 10 stron wątków o tym zespole. tak ciężko sobie znaleźć i tam poczytać?

więc znowu skasuje.
      • miley_vanesska_ Uwielbiam! 25.07.10, 21:39
        Jest to mój ulubiony zespół... ; ]]
        Kocham crushcrushcrush
      • madziuch do jane_ 25.07.10, 21:41
        ona chciała znać zdanie kotkowiczów a nie co mówią google uncertain
        • jane_ Re: do jane_ 25.07.10, 21:55
          KOTKOWA WYSZUKIWARKA, która wyszukuje wątki na kotkowym forum.

omg, ogarnijcie się trochę.
      • natalkafer do jane_ : jak ktoś chce niech piszę o Paramore. 12.08.10, 16:56
    • julik Re: Ciapolka 25.07.10, 21:41
      Nie wypowiadaj się jeśli nie znasz całej historii . Nie były to nagie fotki ,
      ale jedno zdjęcie obejmujące jej twarz i biust w dodatku wykradzione z jej
      PRYWATNEGO komputera confused
      Sama Hayley przepraszała fanów i mówiła , ze nie wie jak jej prywatne zdjęcie
      znalazło się w internecie i na pewno i nie była to prowokacja z jej strony
    • collage to był wypadek. 25.07.10, 21:47
      dla antyfanów; hayley to nie to samo co np. miley to rzeczywiście inna
      sprawa, iż zdjęcie znalazło się w sieci przez przypadek z jej prywatnego
      komputera. ona niestety nie wywołuje takich skandali jak wasze gwiazdunie mua. ; 3
      kocham PARAMORE <3 za muzykę i za to, że są, chociaż nie bardzo przypadła mi do
      gustu Airplanes, to uwielbiam kawałki z krążka Brick by boring brick. ;* ;* ;*
    • zajc. nie tyle nie lubię Paramore, 25.07.10, 21:49
      co nie znoszę żeńskiego wokalu,
      z którego dopuszczam tylko Porcelain, Taylor Momsen i bliźniaczki z Eyes Set to
      Kill.
    • madzix1604 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 22:00
      Uwielbiam ich, jestem ich fanką i mam gdzieś tą całą aferę z tymi fotkami.
      • zmierzchoomania Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 26.07.10, 00:51
        ojj Jane, ależ ta młodzież nieokszesana!
        moder musi mieć cierpliwość, naprawdę podziwiam...
        • wisienka9 Nie martw się naszą "świetną" moderatorką ;p 26.07.10, 00:56
          Paramore są spoko ;d Mają super piosenki i za to ich lubię wink
    • linda Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 26.07.10, 00:59
      ja lubie tylko 2 piosenki aireplanes i decode a tak to zwisaja mi poprostu inne piosenki mi
      lataja
      • nevermind_ Hayley, Hayley, Hayley... 28.07.10, 15:38
        Moi drodzy, paramore to nie tylko wokalistka. Jest jeszcze Josh, Jeremy, Zac oraz Taylor.
        Mimo świetnego głosu Hayley, tylko oni razem tworzą niezastąpioną całość. Lecz paramore
        mają to do siebie, że ich niektóre piosenki są po prostu nudne i bez rewelacji. Dlatego ja
        słucham nielicznych piosenek w/w zespołu.
    • coldprincess Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 28.07.10, 15:40
      Lubię, bo lubię i tyle.
      P.S - Było.
    • marina_10 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 28.07.10, 15:49
      hayley świetnie śpiewa cool
    • igah Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 04.08.10, 22:00
      Paramore? Rzygam nimi. Muzyka dobra, ale dla hot dziewek.
    • a_vie Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 16:38
      skoro Ci usuwa 3 RAZY to znaczy, że tego wątku ma tu nie być, rozumiesz?

ech, ale nieważne. nie cierpie paramore, bo hayley ma głos jak rihanna a wszyscy
      sie nia zachwycają; bo to pseudorock; bo to muzyka komercyjna; bo jest dla
      dzieci i potem dzieci się lansują jakiej to oni prawdziwej muzyki słuchają.
      • miss_immortal Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 16:43
        bo mają fajne piosenki ; d i ogólnie uwielbiam Hayley ; d
    • natalkafer Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 16:53
      hmm !
      Po pierwsze piosenki - są świetne , widać jaki trud w ogóle Hayley włożyła by je
      napisać
      a muzyka do tekstów ... kompozycje świetne
      po drugie - to jaki power ma ten zespół na scenie , w teledyskach w ogóle !
      "czaad" big_grin big_grin
      po trzecie - emmm . po prostu zajefajna nutka jak dla mnie !
    • naomi. Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 16:54
      w sumie , lubię ale fanką nie jestem c;
    • werrr Re: No a jak xD 12.08.10, 17:02
      Kiedyś, dawno dawno temu...natrafiłam na piosenkę Decode. Noo i zaczęłam
      przesłuchiwać po kolei wszystkie piosenki Paramore.Do tej pory każdy
      zespół/piosenkarz/piosenkarka na który natrafiłam miał w swojej "kolekcji" tylko kilka
      fajnych piosenek. A kiedy poznałam Paramore okazało się że nie mają oni ani jednej
      piosenki która by mi się nie podobała surprised
    • inaaaa Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 17:12
      ja Paramore uwielbiam, bo grają super muzykę, przy której mogę się wyszaleć, a
      poza tym Hayley ma niesamowity głos smile
    • olka0_3 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 18:19
      bo mają super nutkę i hayley się nie pcha do każdej gazety... jest zapraszana na sesje
      zdięciowe. pozatym na you tube widziałam kawałki ich koncertów i są coolbig_grin
    • zuziora_ < 3 12.08.10, 18:25
      Lubię Paramore za styl, za śpiewającą i że jeszcze sodówa nie uderzyła im do głowy

Av^
    • dora019 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 18:29
      Ja uwielbiam Paramore. Jest to moj ulubiony zespoł. smile
      Grają swietną muzykę, Hayley ma super głos i wgl są boscy. serce
      Uwielbiam ich. ;*
    • pinkax3 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 18:32
      Ja nie jestem ani anty ani fanką .! . nie mam nic do nich =)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka