julik 25.07.10, 21:17 Chciałabym poznać zdanie fanow oraz antyfanów ) Ten wątek tworzyłam już 3 razy , ale kotek zawsze mi usuwa Mam nadzieje , ze teraz będzie inaczej . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskaffkaxd Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:22 Ja jestem meeeeeeeeeeeeeeeega fanką ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pati122 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 18:44 kocham Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:22 są mi obojętni.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:22 zwisają mi ale ... piosenka czasem trafi się fajna, a czasem głupia. moją ulubioną jest "misery bussines" i gratuluje hayley za zrobienie sobie nagich fotek Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:23 jak Ci usnięto to znaczy, że wątek się powtarza lub jest poprostu zbędny.... Lubie Paramore... czemu? bo podoba mi się ich muzyka i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:23 Ja nie słyszałam ich piosenek,ale całkiem lubię Hayley - za sprawą piosenki "Airplanes". Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:24 Lubie za muzyke I za to że nie wszędzie musi być ich pełno Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia14_96 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:25 dlaczego ich lubie??<br /> proste! graja zajebista muze..;* Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 21:35 zapewne Twoim wątkiem zajmują się moderatorzy, ze względu na dużą ilość podobnych wątków o Paramore. A przecież trzeba dbać o czystość... ale jak już jest, to mogę śmiało powiedzieć, że tak jak i w przypadku większości moich ulubieńcy, Paramore i panna Hayley czymś mnie urzekli. Mają w sobie to coś, co powoduje, że chętnie mruczę sobie ich piosenki pod nosem, kiedy jestem sama w domu, ale i nie tylko, bo koleżanką daje popalić... prawda Kaktusowa ? ;dd <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
nicolehayley Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 04.08.10, 21:26 Ja lubię Paramore za ich styl...i muze...teksty piosenek są szczere...takie od serca...wyrażają uczucia...można się z nich dowiedzieć w jakim nastrojach była Hayley pisząc te piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ przeczytaj. 25.07.10, 21:33 http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&search_form_old_similar_to=&search_form_old_similar_type=refine&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=paramore&s.sm.forumXx=3004&s.sm.threadXx=0&previous_sort_by=news&previous_sort_order=&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10&x=39&y=15 haha, zabójczy link, w każdym razie: kotkowa wyszukiwarka, hasło 'paramore' - ponad 10 stron wątków o tym zespole. tak ciężko sobie znaleźć i tam poczytać? więc znowu skasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Uwielbiam! 25.07.10, 21:39 Jest to mój ulubiony zespół... ; ]] Kocham crushcrushcrush Odpowiedz Link Zgłoś
madziuch do jane_ 25.07.10, 21:41 ona chciała znać zdanie kotkowiczów a nie co mówią google Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: do jane_ 25.07.10, 21:55 KOTKOWA WYSZUKIWARKA, która wyszukuje wątki na kotkowym forum. omg, ogarnijcie się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Ciapolka 25.07.10, 21:41 Nie wypowiadaj się jeśli nie znasz całej historii . Nie były to nagie fotki , ale jedno zdjęcie obejmujące jej twarz i biust w dodatku wykradzione z jej PRYWATNEGO komputera Sama Hayley przepraszała fanów i mówiła , ze nie wie jak jej prywatne zdjęcie znalazło się w internecie i na pewno i nie była to prowokacja z jej strony Odpowiedz Link Zgłoś
collage to był wypadek. 25.07.10, 21:47 dla antyfanów; hayley to nie to samo co np. miley to rzeczywiście inna sprawa, iż zdjęcie znalazło się w sieci przez przypadek z jej prywatnego komputera. ona niestety nie wywołuje takich skandali jak wasze gwiazdunie mua. ; 3 kocham PARAMORE <3 za muzykę i za to, że są, chociaż nie bardzo przypadła mi do gustu Airplanes, to uwielbiam kawałki z krążka Brick by boring brick. ;* ;* ;* Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. nie tyle nie lubię Paramore, 25.07.10, 21:49 co nie znoszę żeńskiego wokalu, z którego dopuszczam tylko Porcelain, Taylor Momsen i bliźniaczki z Eyes Set to Kill. Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 25.07.10, 22:00 Uwielbiam ich, jestem ich fanką i mam gdzieś tą całą aferę z tymi fotkami. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 26.07.10, 00:51 ojj Jane, ależ ta młodzież nieokszesana! moder musi mieć cierpliwość, naprawdę podziwiam... Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Nie martw się naszą "świetną" moderatorką ;p 26.07.10, 00:56 Paramore są spoko ;d Mają super piosenki i za to ich lubię Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 26.07.10, 00:59 ja lubie tylko 2 piosenki aireplanes i decode a tak to zwisaja mi poprostu inne piosenki mi lataja Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Hayley, Hayley, Hayley... 28.07.10, 15:38 Moi drodzy, paramore to nie tylko wokalistka. Jest jeszcze Josh, Jeremy, Zac oraz Taylor. Mimo świetnego głosu Hayley, tylko oni razem tworzą niezastąpioną całość. Lecz paramore mają to do siebie, że ich niektóre piosenki są po prostu nudne i bez rewelacji. Dlatego ja słucham nielicznych piosenek w/w zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 28.07.10, 15:40 Lubię, bo lubię i tyle. P.S - Było. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_10 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 28.07.10, 15:49 hayley świetnie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
igah Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 04.08.10, 22:00 Paramore? Rzygam nimi. Muzyka dobra, ale dla hot dziewek. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 16:38 skoro Ci usuwa 3 RAZY to znaczy, że tego wątku ma tu nie być, rozumiesz? ech, ale nieważne. nie cierpie paramore, bo hayley ma głos jak rihanna a wszyscy sie nia zachwycają; bo to pseudorock; bo to muzyka komercyjna; bo jest dla dzieci i potem dzieci się lansują jakiej to oni prawdziwej muzyki słuchają. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 16:43 bo mają fajne piosenki ; d i ogólnie uwielbiam Hayley ; d Odpowiedz Link Zgłoś
natalkafer Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 16:53 hmm ! Po pierwsze piosenki - są świetne , widać jaki trud w ogóle Hayley włożyła by je napisać a muzyka do tekstów ... kompozycje świetne po drugie - to jaki power ma ten zespół na scenie , w teledyskach w ogóle ! "czaad" po trzecie - emmm . po prostu zajefajna nutka jak dla mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 16:54 w sumie , lubię ale fanką nie jestem c; Odpowiedz Link Zgłoś
werrr Re: No a jak xD 12.08.10, 17:02 Kiedyś, dawno dawno temu...natrafiłam na piosenkę Decode. Noo i zaczęłam przesłuchiwać po kolei wszystkie piosenki Paramore.Do tej pory każdy zespół/piosenkarz/piosenkarka na który natrafiłam miał w swojej "kolekcji" tylko kilka fajnych piosenek. A kiedy poznałam Paramore okazało się że nie mają oni ani jednej piosenki która by mi się nie podobała Odpowiedz Link Zgłoś
inaaaa Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 17:12 ja Paramore uwielbiam, bo grają super muzykę, przy której mogę się wyszaleć, a poza tym Hayley ma niesamowity głos Odpowiedz Link Zgłoś
olka0_3 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 18:19 bo mają super nutkę i hayley się nie pcha do każdej gazety... jest zapraszana na sesje zdięciowe. pozatym na you tube widziałam kawałki ich koncertów i są cool Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ < 3 12.08.10, 18:25 Lubię Paramore za styl, za śpiewającą i że jeszcze sodówa nie uderzyła im do głowy Av^ Odpowiedz Link Zgłoś
dora019 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 18:29 Ja uwielbiam Paramore. Jest to moj ulubiony zespoł. Grają swietną muzykę, Hayley ma super głos i wgl są boscy. Uwielbiam ich. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Dlaczego lubicie , czy nie lubicie Paramore ? 12.08.10, 18:32 Ja nie jestem ani anty ani fanką .! . nie mam nic do nich =) Odpowiedz Link Zgłoś