vamirella 26.07.10, 10:07 hej, dziś na Disney Chanel miała być premiera filmu "Czytaj i płacz" z Bellą Thorne <o 10:00> Zamiast tego leci "Randka z gwiazdą" no co jest ? u was też tak ? to o której będzie ten poprawny film ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vamirella Re: Czytaj i płacz 26.07.10, 10:15 vamirella napisał(a): > hej, > dziś na Disney Chanel miała być premiera filmu "Czytaj i płacz" z Bellą Thorne > <o 10:00> > Zamiast tego leci "Randka z gwiazdą" no co jest ? > u was też tak ? > to o której będzie ten poprawny film ? sorki pomyliło mi się miała być Kay Panabaker zamiast belli coś mi się pokićkało. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
vamirella Re: Czytaj i płacz 26.07.10, 10:22 jest tu kto ? a miałam taką ochotę na ten film...nawet wstałam wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
collins . 26.07.10, 10:25 też tak mam :q ale mnie tam nie zależało, poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Czytaj i płacz 26.07.10, 12:13 mnie też to zdziwiło. moja siostra miała to oglądać. dziwne... tak samo jak z czarodziejami. na premierze wstawili film bez dubbingu. ale przecież puszczą to jeszcze kilka milionów razy aż będziemy mieli dosyć... poczekamy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Czytaj i płacz 26.07.10, 12:21 Serio ? Nie wiedziałam . Może jakiś błąd wystąpił . Ja też chciałam sobie obejrzeć ten film, niestety zaspałam . ;x Jeśli dowiecie się, kiedy leci ten prawidłowy film - napiszcie tutaj na tym wątku, proszę . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: Czytaj i płacz 26.07.10, 12:19 ja myslałam, ze tu jakis tragizm życiowy zapodasz, a tu nic. ech, szkoda xD Odpowiedz Link Zgłoś
monia.x3 Czytaj i płacz 26.07.10, 12:24 może to dziwne i nienormalne , ale u mnie też nie było o_O dziwne to. .. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Czytaj i płacz 26.07.10, 12:31 u mnie też nie było i raczej nigdzie nie było, ale nie wydaje mi się, żeby tam Bella Thorne występowała... Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Czytaj i płacz 26.07.10, 12:33 rikki napisał(a): > u mnie też nie było i raczej nigdzie nie było, ale nie wydaje mi się, żeby tam > Bella Thorne > występowała... dobra nie ważne, dopiero teraz przeczytałam, że Ci się coś pokićkało Odpowiedz Link Zgłoś
vamirella Re: Czytaj i płacz 26.07.10, 13:50 rikki napisał(a): > rikki napisał(a): > > > u mnie też nie było i raczej nigdzie nie było, ale nie wydaje mi się, żeb > y tam > > Bella Thorne > > występowała... > > > > > > > dobra nie ważne, dopiero teraz przeczytałam, że Ci się coś pokićkało heh nie szkodzi każdemu się coś możę po mieszaćlub ktośmożę nie doczytać Odpowiedz Link Zgłoś