magdalena13072 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:19 hmm wszystkie pokolei Odpowiedz Link Zgłoś
pati718 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:21 Do HP jako Ginny. DO zmierzchu jako Rose. DO Pamiętników Wampirów jako Elena. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:22 ja bym chciała być Kaitlyn z wizje w mroku ale najbardziej chciałabym być bohaterką moich marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:24 "Pamiętniki wampirów"- obojętnie jaka postać, byle być blisko Damona xDD Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 ____________________ 28.07.10, 17:25 chciałabym się przenieść do "Błekitnokrwiści" jako Schuyler miałam ciężkie życie... ale mimo tego chciałabym nią być ...mieć przede wszystkim takiego przyjaciela, jakiego ma... Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: ____________________ 28.07.10, 17:27 alice087 napisał(a): > chciałabym się przenieść do "Błekitnokrwiści" jako Schuyler > miałam ciężkie życie... ale mimo tego chciałabym nią być > > ...mieć przede wszystkim takiego przyjaciela, jakiego ma... pomyłka: "miała ciężkie życie..." Odpowiedz Link Zgłoś
olka510 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:29 Do Trylogii 'Dary Aniołów' jako Clary ;] Wieczna noc jako Bianka ;] Zmierzch - Rosalie Szeptem - Nora Upadli - Lucy Magiczny Pech - Maggie Zmiana uczuć - Allison Idol nastolatek - Jenny Top Modelka - Em/Niki :] Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:32 Zmierzch-Alice lub Bellą ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
patka7041 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:33 Do Zmierzchu... byłabym Rosalie a w Martwym aż do śmierci Sookie ;P ;* Odpowiedz Link Zgłoś
takitti Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:33 A ja bym się przeniosła do Władcy Pierścieni. Ale jako ja. Z moimi danymi osobowymi i wyglądem... Tylko byłabym trochę starsza.<br /> Wojna o Śródziemie to jest to.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracyjna. Do takiej w której przytrafi się prawdziwa miłość 28.07.10, 17:34 Bella jest mało oryginalna, ale to jej historia podoba mi się najbardziej... milość od pierwszego wejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
akkarin X3 28.07.10, 17:34 ja bym chciała się przenieść do trylogii czarnego maga i być Soneom lub Akkarinem albo się przenieść do Percy Jakson i Bogowie Olimpijscy i być Annabeth Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:36 W Zmierzchu w Belle albo Rosalie .;] W Harrym w Hermione . W Pamiętniki Wampirów w Elene .;d Odpowiedz Link Zgłoś
delicjaxx Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:39 ja bym chciała być Norą z książki "Szeptem" Odpowiedz Link Zgłoś
paula190819 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:44 chciałabym być : Norą z książki "Szeptem" Bellą ze Zmierzchu albo też Eleną z Pamiętnika wampirów. Naprawde wiele bym dała żeby stać się którąś z tych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfelton Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:40 Ja w HP również Hermioną bądź Tonks W książkach Dom Nocy Zoey Redbird I w zmierzchu Alice ) Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:44 W HP - Hermiona, bądź Ginny. Władca Pierścieni - Arwena. Dom Nocy - Zoey Redbird. Eragon - Arya. Odpowiedz Link Zgłoś
cloud Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:42 do "Pamiętników Wampirów" jako Bonnie lub Elena Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:42 Ale bomba... Przede wszystkim chciałabym wejść do świata "Harrego Pottera", ale jako ja sama i poderwać Dracona;*** Po za tym chciałabym być wróżką jak Lauren z "Skrzydła Lauren". No i oczywiście chciałabym wcielić się w Rose z "Akademii wampirów". Ale od najmłodszych lat chciałabym zostać syrenką, jak Arielka <3 Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:47 A i jeszcze chciałabym być w sadze "Dziedzictwo" i mieć trzeciego smoka, i żeby Murtagh się we mnie zakochał, ale ja będę po dobrej stronie^^ Ale byłoby romantycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 07.08.10, 20:46 Zmierzch - Bella albo Szeptem - Nora ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
daruss_x3 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:48 ' Na topie ' jako Anna Percy . ' Elita ' jako Massie Block . ' High school musical ' jako Gabriella . Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:52 HP jako Hermiona , Pamiętnik księżniczki jako Mia, zgadnijcie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka504 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:51 do przed świtem Bella albo Rosaile Odpowiedz Link Zgłoś
black Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:54 Do HP jako Luna Lovegood Albo do Błękitnokrwistych jako Schuyler Van Alen Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:56 do wszystkich moich ulubionych książek, nie ważne, gdzie się toczy akcja, kocham je i są moim innym światem <33! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka11 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:59 Ja oczywiście do Sagi Zmierzchu <kocham ;**> jako Alice lub Rose Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 18:02 saga Zmierzch, chciałabym być taką Bellą. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacikowa Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 18:03 Oczywiście, że do HP ! Chciałabym być Harrym lub Hermioną, bez różnicy xD a w Przed świtem to Renesmee <3 Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 18:06 Zmierzch - Bella lub Alice. Błękitnokrwiści - Schuyler lub Bliss. Odpowiedz Link Zgłoś