Dodaj do ulubionych

W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? :>

28.07.10, 16:15
Siema smile Chciała bym kupić sobie oryginalne buty Emu, ale nie wiem w jakich
sklepach mogę je dostać.. Szukałam w Googlach i tam ktoś napisał, że w HD
Heavy Duty sobie kupił, tylko, że to było napisane trzy lata temu.. I nie wiem
czy mają je jeszcze na magazynie.. A w przyszłym tygodniu mam jechać na zakupy
i nie wiem gdzie mogę je znaleźć... Proszę pomóżcie mi ! Nie usuwajcie wątku,
bo ja nie wiem gdzie mogę je kupić.. Nie wiecie przypadkiem gdzie mogę je
dostać w Częstochowie lub w Katowicach ??? Myślałam, by kupić na stronie
internetowej, ale ja muszę je przymierzyć i wgl. Nie chce wydawać na marne
pieniędzy. Proszę pomóżcie. A w jakim sklepie wy kupilyście swoje buty emu ?
(Jeżeli je macie)
Obserwuj wątek
    • olusia133 Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 28.07.10, 16:16
      Przepraszam za bląd w Temacie smile * Oryginalne
      • olusia133 Przepraszam za błąd w temacie :) *Oryginalne 28.07.10, 16:23
    • kakaa13 Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 28.07.10, 16:19
      sr ale nie chcę mi się tego czytać ;d

ps ORYGINALNE : )
      • cally Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 29.07.10, 10:54
        Skoro nie chce Ci się czytać, to po co, do cholery w ogóle się odzywasz?

Emu? W lecie? Po co Ci, na takie upały? Nie wiem jak teraz, ale w zimie,
        widziałam w Gino Rossi i w Venezii. W Venezii ostatnio byłam, nie ma, w GR nie
        wiem, ale wątpię.
        • myszqa13 Ja kupowałam moje w ... 29.07.10, 16:33
          Gino Rossi...400 zł wysokie(399 zł ale ja zaokrąglam)...a niskie 300(299zł)...i kupiłam do tego taki spray do zamszu aby nie przemakały...w środku genialne...ciepło mi było i to baaaaaaardzo...fajnie wyglądają do rurek...są genialne...w tym roku też kupuje ale chce szare...mam czarne...big_grin...i dobrze że nie chcesz w necie kupić bo ja myślałam że kupie numer 40(bo taki mam) ale musiałam 39 bo40 była za duża...musisz przymierzyć zawsze najlepiej 3 rozmiary(swój,niższy i wyższy...) bo wtedy będziez wiedziała który najlepiej pasuje...big_grin...ale one są dopiero w zimie...ja się ucieszyłam że są w gino rossim bo chciałam je kupić ale nie wiedizałam gdzie a w necie nie chciałam ale jako że mam blisko do King Crossa to pojechałam i zobaczyłam że są...jakoś w listopadzie lub grudniu...teraz kurcze nie pamiętam...
    • anqaa_ w szuz szopie. 28.07.10, 16:20
    • asiuniaxd Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 28.07.10, 16:21
      mi sie tez cztac nie ce ;P
      • virginkaa Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 29.07.10, 16:36
        ja kupiłam na allegro, okazały się niedobre, to oddałam i wzięłam większe.
    • asiuniaxd Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 28.07.10, 16:22
      hehehe * czytac
    • rockville. Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 28.07.10, 16:31
      na allegro kiedyś widziałam, sprawdź.
    • sandy Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 28.07.10, 22:05
      A po co ci na wakacje takie buty??
      • kalafior_o allegro 28.07.10, 23:19
        orginalne buty emu latem nie przepuszczaja ciepla a zima nie przepuszczaja zimna
        - to wlasnie ich zaleta smile dlatego w stanach chodza w nich takze w cieple dni
        jednak w Polsce ludzie uznaliby cie za dziwaka.. no ale coz... Polska jest
        Polska, to nie sa Stany wink moze kiedyyysss...

pamietaj tylko, ze podroby wcale nie grzeja lepiej niz zwykle zimowe kozaki a do
        tego przemakaja strasznie na sniegu... tylko ORGINAL ma swoje zalety ktore
        uszczesliwiaja ludzi
        • lady_cat Re: allegro 29.07.10, 11:02
          a po co ci w wakacje takie buty ?
        • sandy Re: allegro 29.07.10, 16:12
          Z tym nie przepuszczaniem ciepła lub zimna chodzi o markę UGG's
          • myszqa13 Re: allegro 29.07.10, 16:35
            sandy napisał(a):

> Z tym nie przepuszczaniem ciepła lub zimna chodzi o markę UGG's
            niekoniecznie...big_grin...mam i wiem jak jest...big_grin...mam emu bo uggi mi się nie podobały...za duży ten napis a ja wole emu...big_grin
        • jane_14 Re: allegro 29.07.10, 16:24
          no nie przesadzaj! Ja już trzecie wakacje siedze w Stanach i jakoś nie widziałam żeby ktoś chodził w lecie w takich butach, bo upały są sto razy gorsze niż w Polsce! Tylko gwiazdy które już naprawde nie mają czego wymy ślić w sumie to fajnie wygląda ale ja niedawno ubrałam i poszłam się przejść i jednak lepiej w sandałkachsmilesmile a te lepsze nie oryginały też są jak oryginały, ale jak kupisz jakieś naprawde tanie i szajskie to sie nie dziw że są jakie są.
          Za dobre musisz wybulić dużo ponad stówke.Miałaś w ogóle kiedy kolwiek takie buty???
    • jessicaniunnia Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 29.07.10, 15:05
      Ja kupilam na allegro ; ] no ale jesli chcesz przymiezyc to mozesz wpisac sobie w google
      nazwy jakis polskich sklepów ktore sa u Ciebie w galerii ; ] moja kumpela tak zrobila i
      namierzyla w ten sposob buty emu ;]
      pzdr.
    • joanka Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 29.07.10, 15:40
      możesz mieć problem z kupnem ich w środku lata - ludzie w Polsce zakładają, że
      to tylko buty zimowe i raczej nie ma na nie chętnych o tej porze roku, więc
      sklepy wolą sprowadzić inne buty niż te, które są dosyć drogie a się ich nie
      pozbędą z półek latem.
      Pochodź po Silesi, wiem, że zimą były na pewno. Teraz wątpię, byłam tam w
      zeszłym tygodniu i oglądałam buty i emu nigdzie nie widziałam, ale może będziesz
      miała szczęście
      • kotek.pl Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 29.07.10, 16:06
        na pewno są w HD smile
    • mroweczka_xxx Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 29.07.10, 16:11
      dziewczyno, po co ci na wakacje buty emu? ;O
    • jane_14 Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 29.07.10, 16:16
      ja miałam ostatnie dwa lata buty emu i polecam bo ani razy nie przemokły a kupiłam tylko za 120 złotych a normalnie siostra mówiła że są o dużo droższe ale to było w jakimś sklepie w Warszawie, to nie były chyba originalne ale naprawde fajne, przy okazji czasem lepsze są o rozmiar mniejsze bo potem się troszeczke rozciągają nie które, jak kupisz originalne to raczej nie ale lepiej zmieżyćsmile naprawde nie pamiętam w którym sklepie bo mi na święta kupili ale przejdź się po sklepach na rynku w sezonie bo teraz wakacje i jeszcze może nie bycsmilesmile
    • zigii Re: W jakim sklepie znajdę orgilnalne Buty Emu ? 29.07.10, 16:25
      są cholernie drogie. kiedyś widziałam w krakowskiej plazie. chyba za 900. na
      allegro najprędzej. c;
    • koralowa Ja kupiłam na allegro . 29.07.10, 16:42
      `Tak się składa, że wczoraj zamówiłam oryginalne Emu orzechowe, za 300 zł na
      allegro. To i tak nie drogo, bo niektóre były za 500 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka