emussek 28.07.10, 20:15 Dziewczyny prowadzę bloga i miałam tam jakiś szablon, ale nie za ładny. Umiecie robić szablony ?? Sama jestem taka głupa ,że nie potrafię. Podejmie się ktoś takiego zadania ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumianek_xd i również ja, jeżeli chcesz, pisz ;). 28.07.10, 20:26 zajmowałam się szablonami, ale jestem na rocznym, lub nawet dwuletnim urlopie, jednak mogę zrobić jeżeli chcesz xd Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: do jo. 28.07.10, 21:26 a czemu pytasz? ;3 miałam ich dużo, ostatni zamknęłam w marcu, ale nadal prowadzę go jako pamiętnik, ale grafiką zajmuję się od pięciu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Szablony- kto umie rozbić ?. 28.07.10, 20:30 Jeśli chcesz to mogę Ci zrobić Pisz jak chcesz Zawsze siedzę na niewidocznym jak coś ;P 6592623 Odpowiedz Link Zgłoś
emussek Dobra więc tak. 28.07.10, 20:40 Mój blog to coś ala 'pamiętnik, ale bardziej opisane są w nim myśli pod hasłami. Możecie na niego zajrzeć i same zobaczyć co pasuje www.moje-spojrzenie-na-swiat.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Dobra więc tak. 28.07.10, 20:50 Kurde dziewczyno, masz taki sam problem jak ja ;D Odpowiedz Link Zgłoś
collage klapa. 28.07.10, 20:52 kompletnie się nie znam na szablonach serwisu bloog. tylko i wyłącznie onet. Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Re: Dobra więc tak. 28.07.10, 23:38 na bloog to nie wiem czy potrafię, zajmowałam się onetowskimi, sorry . Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx A jak zrobić? 28.07.10, 20:56 Jak zrobić szablony? Chciałabym dla swojego bloga zrobić, ale nie wiem jak... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Szablony- kto umie rozbić ?. 28.07.10, 21:30 wjdź na szablonowy.blog.onet lub zakazane-szablony.blog.onet i tam sobie pobierz . a tak nie na temat : to widzę, ze to usunęłaś. ale nie musisz teraz mnie tak bardzo nie lubić. ja kiedyś też byłam w podobnej sytuacji , na twoim miejscu. ale ' życie ' mnie nauczyło, ze nie warto. i tego nie robię. o chyba sama tez uwaząsz teraz, ze nie warto . . . sorry, ze tu. ale nie wiem gdzie . . . formspringa nie masz, komentarzy pod profilem tez na kotku nie można pisać. a więc tu . Odpowiedz Link Zgłoś
emussek i jeszcze na oneta potrzebuje !! 30.07.10, 22:22 zakładam na onecie blog i te potrzebuje szablon - pomożecie ?? będzie to opowidanie Odpowiedz Link Zgłoś