selenaxd 09.08.10, 11:17 Siemka, mam takie pytanie. Czy któraś z was używa może jakiegoś preparatu, żeby mieć kręcone włosy? Jeżeli tak to podajcie nazwę i gdzie go można kupić i za ile :3 dzięki za pomoc, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temptation Re: kręcone włosy :D 09.08.10, 11:20 Nie potrzebuję tego mi się włosy same kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
selenaxd Re: kręcone włosy :D 09.08.10, 11:22 to masz szczęście. mi to się trochę kręcą i to nie wygląda fajnie więc prostuje. ale chciałabym mieć kręcone Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 13:40 Mnie się same kręcą, fajnie to wygląda, bardzo naturalnie, w końcu nie używam lokówki. Jednak czasami prostuję. Odpowiedz Link Zgłoś
selenaxd Re: kręcone włosy :D 09.08.10, 11:23 tak tylko że ona niszczy włosy tak samo jak prostownica ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alutaa. Re: kręcone włosy :D 09.08.10, 11:44 karbownica nie kręci włosów tylko karbuje, lepsza (jeśli się uprzesz) to lokówka, ale nie polecam.. ja mam kręcone.. kiedyś marzyłam, żeby mieć fale, bo miałam proste włosy, a teraz próbuję polubić tę moją szopę na głowie, która mi się w przeciągu ostatnich 2 lat zrobiła.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
xblackxx Re: kręcone włosy :D 11.08.10, 12:40 nie ma chyba preparatu na kręcone włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
eheehe Re: kręcone włosy :D 09.08.10, 11:46 ja sama kręcę, bo ostatnio kupiłam lokówkę . na moich włosach wychodzi ślicznie . Odpowiedz Link Zgłoś
anu_lla Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 13:09 ja też mam podobny problem i nie wiem co mam używać żeby moje loki ładnie wyglądały może coś poradzicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 13:14 ja nie nie lubie kręconych włosów . xD Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 13:36 ja mam proste i bardzoo chciałabym mieć kręcone , kupiłam sobie lokówke, bardzo szybko zauważywałam że mi sie niszczą włosy , wiec nie polecam , zresztą żeby lokówką zrobić fajne loki , czasami i godzine robiłam , wiec powodzenia, moja ciocia jest fryzjerką i doradziła mi zrobić taką lekką trwałą, i chyba tak zrobie ;d ale ty musisz sie zapytac fryzjerki , jak chcesz trwałą, bo każdy ma inne włosy, zeby ci jakas straszna szkopa nie do ułożenie nie wyszła, Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 13:32 jak masz włosy podatne na kręcenie, używaj pianki Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 13:34 no cóż, należy poszukać w sklepie, bo wątpię czy otrzymasz tu dużo porad. nie raz spotkałam się z takimi żelami, szamponami czy czymś [nie wiem jak to dokładnie nazwać] powinno pomóc, ale nie wymienię ci z firmy. wybierz się do rosmanna czy nie wiem co tam masz : p Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 13:40 mnie się samie kręcą jakby żyły własnym życiem Odpowiedz Link Zgłoś
malowana_lala Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 13:51 a wałki i papiloty? na wieczór nakręcasz a rano masz śliczne loczki wcześniej daj jakąś piankę czy coś a jak ci się za bardzo pokręcoą to trochę wodą i masz Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka96 Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 19:19 ja również mam naturalne loki,nie raz facetki pytały się mnie czy to naturalne czy peruka/....czuje się wtedy nieswojo./..... myślę,że żaden preparat nie wyczaruje takich loków jak lokówka i papiloty,chociaż nie używałam Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: kręcone włosy :D 10.08.10, 20:51 nie urzywam. ; / ale tez chciałabym miec kręcone włosy i poczytam. ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
nikki17 Re: kręcone włosy :D 11.08.10, 12:38 ja jak chcę mieć kręcone lub falowane to sobie na noc na mokre włosy zakładam papiloty..Rano BAJKA...Fajnie też zakręcić tylko końcówki...<Efekt podobny do włosów Maite Perroni za czasów Nie igraj z Aniołem...> Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: kręcone włosy :D 11.08.10, 12:42 mam takie fale, nie do końca kręcone. chciałabym mieć proste, ładniej mi w prostych. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: kręcone włosy :D 11.08.10, 13:57 ja używam nivea curly hair i jak idę na imprę to sobie faluję taką suszarką. ta linia nivea jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: kręcone włosy :D 20.08.10, 23:44 Mam też lekko falowane włosy ale mi się to podoba xD Nie kupuj lokówki bo będą wyglądać jak siano! Ale jest taki szampon do włosów [chyba nivea na kręcone włosy] co prawda ja miałam po nim proste włosy ale ja nigdy nie miałam podatnych na takie preparaty żeby były mocniej kręcone są pół proste xD heh Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Re: kręcone włosy :D 20.08.10, 23:48 słyszałam o płynie do ondulacji, z joanny chyba, ale nie jestem pewna. nie wiem, czy on jest taki, ze mozna go sobie w domu nalozyc...?? poszukaj w google na forach internetoych Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: kręcone włosy :D 25.08.10, 21:34 Ja nie muszę używać różnych takich rzeczy .., Bo od urodzenia mam kręcone włosy .. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.mint. Re: kręcone włosy :D 25.08.10, 21:42 wiem że jest seria z NIVEA do kręconych włosów tzn. szampon, odżywka itepe. sama mam falowane włosy ( nie kręcone, a chciałabym ) i prostuję jedynie grzywkę. na resztę czasem nakładam piankę do fal i kręconych, żeby był lepszy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 słyszałaś o czymś takim jak lokówka? 25.08.10, 21:53 Nie wiem, juz niczego nie używam. Same się kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia kręcone włosy :D 25.08.10, 21:59 ja mam kręcone włosy więc się za bardzo tym nie interesuje, ale używam pianki NIVEA ,,połysk diamentów'', żeby sobie utrwalić xoxo ;* Odpowiedz Link Zgłoś
swifti Re: kręcone włosy :D 25.08.10, 22:05 ja też mam kręcone włosy i używam szamponu i odżywki Nivea z serii flexible curls www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/241/36757.jpg www.opinie.egospodarka.pl/zdjecia/Pielegnacja-wlosow/Flexible-curls-Odzywka-58733-list.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: kręcone włosy :D 25.08.10, 22:05 ej , ja ostatnio zaczęłam sobie tak robić : dzielę włosy na dwie części , owijam je wokół siebie i zapinam wsuwkami po drugiej stronie głowy, ale tak żeby były sztywne, a nie pozwijane w kulkę. Najlepiej jak są trochę mokre. I idziesz w tym spać, rano jak się budzisz to masz fajne fale Polecam ) Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: kręcone włosy :D 25.08.10, 22:09 Kiedyś sobie kupiłam szampon prostujący włosy i zakręciły się jeszcze bardziej:p Była reklama jakiegoś szamponu i odżywki skręcających włosy, ale nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś