happyend13 10.08.10, 21:57 Cześć . :3 Tak jak w temacie co byście zrobili gdyby Wasi rodzice oświadczyli Wam że będziecie mieli rodzeństwo ? Ucieszyli się , czy raczej wkurzyli , przygnębili ? Jeśli było to koszyczek . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta.stic Re: Bardzo bardzo. 11.08.10, 13:45 tsa, moja mama wlasnie jest w ciazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Bardzo bardzo. 13.08.10, 21:31 hehe ... ja mam rodzeństwo ^^ i to 3 braci ;-D ( starszych ) szczerze to bym chciała mieć sis ale starszą w sumie bracia są fajni i się ciesze,że ich mam nawet jeśli się czasami posprzeczamy ale jest gitez ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:03 Ależ ja mam rodzeństwo ! Białą siostrę i białe paznokcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
natalla Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:20 mam rodzenstwo. starsza siostre i brata i sie ciesze z tego powodu( sa juz dorosli). kiedys jak bylam mlodsza to chcialam miec mlodsze rodzenstwo , teraz nie Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:04 ja mam rodzeństwo i się ciesze mam siostrę i brata. więcej bym nie chciała wiec teraz jak by mi oznajmili to raczej bym się nie ucieszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
karolusia204 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:06 Ooo nie!! wystarczy ze mam brata ktory mnie ciagle wkurza wiecej rodzenstwa mi nie potrzeba!! P Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 11.08.10, 16:04 Chciałabym mieć młodszego brata. znam opinie dziewczyn, które takowego mają, ale ja i tak chciałabym mieć braciszkaaa <3 mam starszego, który się na studia wybiera :xx Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.08.10, 17:14 mam brata, czy chciałabym mieć jeszcze inne rodzeństwo??? Stanowczo NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:06 ja mam dwóch starszych braci bliźniaków i się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:14 jestem jedynaczką nie nie chcę miec rodzeństwa.nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:26 Już mam. Jeden brat mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dacey w życiu nigdy ! a po śmierci to wgl . 10.08.10, 22:31 jestem jedynaczką i nie wyobrażam sobie gdyby w moim domu miałoby się pojawić jakieś maleństwo . może to dlatego , że mam już 16 lat . chociaż zapewne zmieniłabym zdanie , gdyby przyszło na świat i spojrzało mi słodko w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:46 Nie, nie chciałabym. xd Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:49 Mam siostre i 2 braci , i wiecej bym nie chciała ., ! Xd Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:52 Nie mam rodzeństwa i teraz już nie chciałabym mieć. Za duża różnica wieku, poza tym nie znoszę małych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 22:55 chyba dziękowałabym im do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 23:13 mam siostrę , tylko że ja jej nienawidzę . Chciałabym mieć starszego brata ale to już raczej niemożliwe . xd Odpowiedz Link Zgłoś
loveash NIE!!!!! 10.08.10, 22:56 Ja bym się tak wku#wiła, nie wiem co bym rozwaliła. Ale jedno jest pewne: szukałabym innego miejsca do życia!!! Nie wytrzymałabym z jakimś małym drącym ja.pę szczylem, którym każą się zajmować. NIE MOJA BAJKA. Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia99 Re: NIE!!!!! 14.11.10, 14:54 loveash napisał(a): > Ja bym się tak wku#wiła, nie wiem co bym rozwaliła. > Ale jedno jest pewne: szukałabym innego miejsca do życia!!! > Nie wytrzymałabym z jakimś małym drącym ja.pę szczylem, którym każą się zajmowa > ć. > NIE MOJA BAJKA. ja tak samo poprostu ja teraz hmm nie jestem w stanie psychicznie trudny okres dojrzeqania a takie dziecko to masakra nie moja bajka cytujac kolezanke po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
bluebaloon Re: NIE!!!!! 14.11.10, 15:22 Hah byłam w tej samej sytuacjii!!! Ja nawet nie chciałam miec kota a co dopiero rodzenstwo!!! Nie pytajcie co się działo jak się dowiedziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek hmmmm 10.08.10, 22:58 Raczej "wkurzyli". Nie chciałabym mieć rodzeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
lovetom Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 23:00 Jestem jedynaczką!!! I nigdy nie chciałam mieć rodzeństwa i nie chce nie znoszę małych dzieci tak mnie wkur.wiają że nie da się tego opisać słowami. Jak mi rodzice powiedzieli to nie wiem co bym zrobiła powiesiła... Sama nie wiem Humor mi sie zepsuł Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 23:02 Czuję dokładnie to samo:/. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dulcee17 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 10.08.10, 23:05 mam brata, jest fajny ma 5 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 11.08.10, 10:26 Tylko egoiści by się wkurzyli. Ja bym chciała mieć jeszcze brata To byłoby ciekawe. A tak, to mam starszą siostrę Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 11.08.10, 12:25 Ja jestem jedynaczką,ale chciałabym mieć rodzeństwo. Uwielbiam dzieci,moja kuzynka ma roczek i ją uwielbiam. Nie rozumiem jak można w ogóle mówić,że jakby im się urodziło rodzeństwo to by się powiesili. Nie znoszę egoistów. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 11.08.10, 13:16 Mam 2 starszych braci, ale młodszą siostrę czy brata chciałabym mieć ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bull_ Ja ostatnio stwierdziłam, 11.08.10, 13:23 że chciałabym mieć brata po studiach, który bylby dentystą ahahah Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Ja ostatnio stwierdziłam, 11.08.10, 13:35 Mam jedną młodszą siostrę, która, szczerze nie jest za fajna, więc dość. Jakby powiedzieli, że będę miała następne rodzeństwo to, jak najszybciej wyniosę się do internatu. O.O Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 11.08.10, 13:24 Ja bym była zadowolona ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 11.08.10, 13:27 Ja mam rodzeństwo i nie chciałabym więcej mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
squash byłam w takiej sytuacji dwa razy. 11.08.10, 13:54 pierwszy raz jako podjarana pięciolatka. drugi raz jako wkurzona dwunastolatka. i ta sytuacja już się raczej nie powtórzy. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Chciałabym :) 11.08.10, 14:11 U mnie rodzeństwo jest niestety nie możliwe... Mama jest chora i nie donosiła by ciąży. A ucieszyć to oczywiście że bym się ucieszyła szczególnie że za jakieś 2 lata i tak wyprowadzę się z domu xD Odpowiedz Link Zgłoś