lovelena Tu! 12.08.10, 10:07 o kurde... takich uwag jeszcze nie widzialam. Oto uwagi z mojej klasy: Angelika słucha muzyki na lekcji muzyki. Domnikakrzyknęła na lekcji, cytuję: A to frajer! Damian powiedział na lekcji historii, że Bolesław Chrobry miał downa. Cała klasa nie zwraca uwagi, na moje uwagi. Asia rozmawiała z Izą na lekcji historii. Iza rozmawiała z Asią na lekcji historii. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Tu! 12.08.10, 10:23 Aa... jeszcze jedno: Rafał rzucał na lekcji polskiego kamieniami,chyba cegłą. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Tu! 17.01.11, 13:38 'Asia na lekcji przedrzeźnia nauczyciela ' <o mało co i bym jaj nie dostała> w 6 klasie dostałam ' krzyczy do nauczyciela wf'u że ją denerwuje' <lol2> ale przeprosiłam go i zmazał a i w oststni dzień podstawówki w szatni z wf'u z dziewczynami podpisałyśmy sie na ścianie i potem cała klasa miała nie dostać świadectw..bo my mądre była ściana do podpisów a my na tej drugiej bo na tamtej bd jak wszyscy..<lol2> 'Andrzej z Michałem rzucają krzesłem na lekcji' 'Andrzej wchodzi na lekcje przez okno' 'Michał rzuca długopisem w nauczycielkę niemieckiego' 'Michał wyciąga brudne skarpety z piórnika' ' michał próbuje usiąść Łukaszowi na twarz po ściągnięciu spodni' Odpowiedz Link Zgłoś
any13x ........ 12.08.10, 10:29 martyna(ja) z martyną słuchają muzyki na lekcji. Jacek , Krysian , Artur , Martyna , Weronika i Klaudia robią ognisko na ławce . Jacek , Krystian , Martyna , Wernoika , Kludia psikają perfumami po całej klasie i czyszczą nimi ławki. Martyna je na lekcji. Martyna schowała się pod ławkę i znów je bułki . Martyna z Klaudią rysują siebie po całym ciele na religii . Martyna z Martyną malują sobie paznokcie na niemieckim . Krzysiek klnie na kolegów z klasy bo mu dokuczają . Martyna , Jacek i Kuba podpalają buty , ławki i zeszyty na geografii . Martyna z Klaudią obkleiły się taśmą klejącą . Martyna czyta książkę na wf . Martyna pyskuje do nauczyciela od wf . Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 10:21 Haha, u mnie też były takie: - Pije podczas lekcji. - Nie reaguje na prośby nauczyciela, żeby schować komórkę i mówi: przez panią się skułem! - Wchodzi do klasy ze śmietnikiem w ręce i pyta: zamawiała pani pizzę? - Śpiewa na lekcji. I było jeszzce wiele takich, wiem, że teraz nie wydają się śmieszne, ale naprawdę, w klasie płakaliśmy ze śmiechu jak to czytaliśmy. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 10:28 haha, dobre ja żadnych nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kociara7 :D 12.08.10, 17:46 Bartek na lekcji rzuca w nauczycielkę gumową piłeczką i odmawia oddania jej. Mateusz przeklina na lekcji. Mateusz, Dawid, Marcin, Radek i Filip strzelają po klasie papierowymi kulkami. Mateusz, Dawid, Marcin, Radek i Filip rzucają po klasie gumkami. Mateusz na lekcji rosyjskiego wyrzucił 2 kwiatki doniczkowe przez okno. Marcin wracając od tablicy nie odkłada kredy. Natalia koresponduje z Dawidem na lekcji biologii. Na lekcji religii Mateusz, Dawid, Marcin, Natalia, Bartek i Radek rzucają po klasie zeszytami, ołówkami i książkami. Natalia i Bartek przestawiają ławki. Dawid chodzi po klasie. I dużoooo takich, których nie pamiętam xD Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 10:38 Kuba konsumuje jabłko na lekcji ukrywając je przed nauczycielem ech więcej nie pamiętam.... Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka he, he...dobre 12.08.10, 10:46 wlasnieniee napisał(a): > Dobra wiem, że są wakacje, ale jakoś przypomniało mi się kilka uwag, może dla s > ą one nie będę śmieszne, ale uwierzcie jak wychowawczyni czytała je to połowa k > lasy leżała pod ławkami. Pamiętam tylko kilka. > Jak wy jakieś pamiętacie to napiszcie. > > Kasia z Patrykiem przybijają sobie piątki na lekcji języka angielskiego. > Kasia zrywa z Dominikiem podczas lekcji historii. > Dominik podczas każdej lekcji wf'u udaje motyla. > Patryk notorycznie zadaje głupie pytania na lekcji biologii. > Brak zeszytu korespondencyjnego, mundurka i BRAK WIEDZY ! > Kasia podczas lekcji plastyki chowa się za fortepian i myśli, że jej nikt nie widzi Wszystkie fajne, a najlepsze to drugie ze zrywaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
doomiiii Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 17:15 ` Damian piszę na lekcji ballady o kapuście ` xd ` Dominika bije koleżankę deską w głowe ` xd Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 17:28 Maciek przynosi do szkoły hulajnogę i robi na niej dziwne pozycje. Piotrek na informatyce grozi, że spali dom koleżanki. Naomi razem z Kacprem śpiewają kolędy i przeszkadzają w ten sposób nauczycielowi w prowadzeniu lekcji. Paweł nazwał panią od polskiego shrekow'a ( jest grubiutka ) c; hm . . nie pamiętam już za bardzo : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
amaikama Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 17:46 Zuzia wycina serduszka na lekcji i rozdaje chlopakom. Zuzia spiewa na lekcji. Ania prosi o reke Damiana na lekcji religii. Klaudia probuje rozmawiac z tata (przez telll) na lekcjii polskiego. (obczajcie sytuacjeee. ciszaa nagle dzwoni tel wszyscyy lukkk na Klaudieee. wybiega z lawkii idzie do paniee i pyta"mogee odebracc to mojj tata" apanii na nia patrzy jak na glupiaaa a klaudia naglee " o rozłączył sięę". dziewczyna w 2 gimm a taka nie rozgarnietaa xd) Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 17:48 Wojtek samodzielnie chodzi po klasie Wysłany po kredę, przyniósł ślimaka. Kowalski w trakcie lekcji uprawiał ziemię cyrklem w doniczce. Chłopcy udają stosunek homoseksualny na przerwie Po napisaniu kartkówki nie oddal jej, twierdząc, że zostawił ją w domu. Przyniósł do szkoły trutkę na szczury z zamiarem wypróbowania jej na wychowawcy. "Maciej P. wydaje dziwne odgłosy i śpiewa na lekcji muzyki rzuca jarzębiną i tnie kasztany przewraca się na przerwie i mówi że to nie on Na zabranie zeszytu E.K zwyzywała mnie od złodziei R.P wygląda przez okno, sprawdzając czy nie ma tam jego zeszytu Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 17:57 Paulina przyniosła na lekcję języka polskiego zdjęcie sławnej osoby i prosi aby powiesić je w klasie. (ciemni ludzie !!! to była focia j.biebera) Paulina, Bronisława i Gabriela zamiast pracować na lekcji plastyki, wylewają na siebie brudną wodę z plastikowych kubeczków. (te plastikowe kubki z wodą na farby xdd ale było fanu) Bronisława i Paulina puściły na lekcji matematyki bardzo głośną muzykę z discmanów (to tez było spox) Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Śmieszne uwagi. 20.11.10, 11:28 Moje raczej nie są śmieszne ale dostałam takie : "Otwiera drzwi kopiąc je , przy czym robi huk na całą szkołę , a gdy pytam czemu to zrobiła tłumaczy się , że nie było klamki" No bo nie było , a jakoś wyjść musiałam . xD "Rysuje rysunki na plastyce" Nudno było to se rysowałam w zeszycie . "Uczennica wyszła na boisko na krótki rękaw , gdy było zimno i grała z koleżankami w siatkówkę" Nie było wcale tak zimno . :p W tym roku więcej nie dostałam . Na razie xD Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 17:47 Kondrad kopie drabinkę z negatywnym skutkiem dla siebie i drabinki.-To z w-ufu Odpowiedz Link Zgłoś
mikamala13355 Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 17:55 Uczniowie po usłyszeniu dzwonka wylecili z klasy jak stado bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia ykhym. 12.08.10, 17:51 mnie jakoś specjalnie takie uwagi nie śmieszą. u nas nie ma takich uwag w stylu "kasia nie przyniosła zeszytu." u nas najczęściej są to cytaty. np. "adrian powiedział do kolegi 'na co się gapisz? wpier.dolić ci?", "agnieszka powiedziała do koleżanki "spier.dalaj dziw.ko"". Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 17:57 Uczeń chodzi po ścianie. Uczeń siedzi w ławce i zachowuje się podejrzanie. Napastuje kolegę przy pomocy krzesła. Bije kolegę po dzwonku. Ukradł ze szkolnego WC sedes i przechowuje go w tornistrze. Zwalnia się z lekcji. Mówi, ze boli ją głowa, a potem widzę ją z przystojnym brodaczem. Zamknął nauczyciela na klucz i odmówił zeznań. Odpowiedz Link Zgłoś
dream. dobre .. : D ja pamiętam dwie . 12.08.10, 18:04 "Beata je krede" " Beata śpiewa na lekcji muzyki " : D jakby co to nie moje uwagi C ; Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Śmieszne uwagi. 12.08.10, 18:06 Żartuje z życia seksualnego nauczyciela. Kopie kolegę bez znaczka.(Znaczek - logo szkoły) Odpowiedz Link Zgłoś
llena Śmieszne Śmieszne Wydarzenie ;) 12.08.10, 18:07 Zainspirowana jedną z użytkowniczek też napisze śmieszną sytuacje w szkole : Zapomniałam pracy na angielski to dzwonie na przerwie do taty żeby mi ją przywiózł do szkoły, ale za nim znalazł książke w szafce, kartkę w książce to już się zaczęła lekcja, pani zbiera kartki podchodzi do mnie i mówi : Magda, praca... a ja bardzo mądrze : Widzi pani zaistniała taka sytuacja że praca jest w drodze bo zapomniałam jej z domu ale mój tata już tu jedzie i jakby pani mnie na chwilę puściła na korytarz to zaraz ją oddam, ( cała klasa w śmiech) , pani : idź, Stoje na korytarzu mojego taty nie ma to wracam do klasy wszyscy na mnie patrzą , pani : no co jest, a ja : jeszcze nie przyjechał, no to ona : dzwoń do tego ojca niech już nie przyjeżdża wyciągaj telefon i dzwoń, (wszyscy na mnie patrzą, ja stoje na środku klasy cisza...) sygnał idźie ale nie odbiera włącza się sekretarka, i mówię na cała klase : sekretarka się włączyła, wszyscy w brecht , no ale w końcu praca dotarła, dobrze że mieliśmy spoko babke od anglika bo by dopiero było Odpowiedz Link Zgłoś
natalkafer Zostawił mózg w domu . . . 12.08.10, 18:16 Pali gumę na lekcji . Je kanapkę i myśli ,że nikt tego nie widzi . Zacina się . Pali fajki od tyłu. Nie myśli . Zostawił mózg w domu Zjada ulubione chrupki pani i nie chce się podzielić . Skacze po ławkach . Duma ... Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Zostawił mózg w domu . . . 12.08.10, 18:24 Ola jest wulgarna Dawid oderwał osie skrzydełka a później rzucał nią po klasie Daniel śpiewa na lekcji muzyki bez pozwolenia Ola i Pamela rzucają kuleczkami z papieru Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_17 Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 18:21 Weronika nie siedzi tak jak krzesło przewiduje! Odpowiedz Link Zgłoś
ladyfeltonka Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 18:22 Estera sprząta papiery których nie powinna sprzatac chodzi po klasie bez celu uczennica swoim zachowaniem pokazuje, że nie wie gdzie sie znajduje ale było tego o wilee wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 18:27 Kinga żebra. to było najlepsze Dominik ucieka z klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 18:34 tylko jedna Marcin pisał na lekcji historii pisał w zeszycie od polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1996 Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 20:31 Chłopaki na lekcji w/f udawali stado małp Odpowiedz Link Zgłoś
honest . 12.08.10, 19:07 Ja takie pamiętam: Marcel je cukierki na lekcji plastyki. Marcel wysyła listy na lekcji Historii. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 20:32 Mój kolega z podstawówki dostał uwagę, za to, że na głos śpiewał "Mniej niż zero" o treści "Od dzisiaj jestem fanem zespołu Lady Pank, ponieważ śpiewam piosenkę "Mniej niż zero na lekcji matematyki". Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 20:42 eryk poszedł na lekcji do sklepiku i zrobił sobie bufet. + adam brał udział w bufecie eryka. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_luna Pamiętam tylko jedną 12.08.10, 21:19 To uwaga mojego kolegi. "Wojtek kopie i przechodzi przez ścianę" Dostał ją od księdza. Odpowiedz Link Zgłoś
mimisss Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 21:56 Kuba i Mateusz straszyli młodszego chłopca że w nocy przyjdzie do niego pedo mis i go zgwałci. Kuba i Antek zamkneli kolegę w toalecie. Kuba jeszcze pokrzykiwał '' nie drzyj się ku... bo ci jaja odetnę'' (a akurat pani stała w przejściu i patrzyła ) ale jaja xddd Odpowiedz Link Zgłoś
behemociara Re: Śmieszne uwagi. 12.08.10, 22:33 Hahaaaa..Niektóre są świetnee.;pp Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Śmieszne uwagi. 13.08.10, 13:20 Żartuje z życia seksualnego nauczyciela. Zjada ulubione chrupki pani i nie chce się podzielić . Kuba i Mateusz straszyli młodszego chłopca że w nocy przyjdzie do niego pedo mis i go zgwałci. Uczeń rzuca nieznanym obiektem. "Rafał P. pomaga rozbierać się koledze Bartkowi D. na lekcji "XXX bezczelnie zepsuł powietrze w klasie bartek poluje w kwiatkach na muchy a poczym je zrzera podnosi spodnie do klatki , robi zeza , i udaję pedała. Po czym chodzi po klasie i mówi że lubi lalki. Artur sie na mnie patrzy" pyta nuczyciela ile kosztuje dwuletni pawian gołodupiec z małym przebiegiem Uczen na lekcji matematyki jezdzi lawka po klasie i twierdzi ze sama sobie poszla Uczeń nie chce wpuścić nauczyciela do sali mówiąć "błędne hasło" Uczen Dominik K. na lekcji Matemtyki skakał z ławki na ławke krzyczac: "Pomoc nadchodzi" Uczeń siedzi w ławce i zachowuje się podejrzanie Uczeń pyta się czy mam samochód prawdopodobnie chce mi przebić opony" "Tadek spóźnia się na lekcje twierdząc że kieruję się dzwonkiem tylko własnym instynktem" "Marcin twierdzi ze smrod w klasie spowodowany jest smiercią któregoś ze starszych nauczycieli"" uczen wita sie z nauczycielem w polowie lekcji Uczeń na lekcji bez upoważnienia ujeżdża mape Mateusz podczas wpisywania uwagi stoi nade mną i dyktuje co mam pisać Rozmawia z tylnią ławką" Rozmawia na lekcji, kluje kolegow szpilka i na dodatek opowiada kawały o kiszonych ogórkach Marcel rzuca muchami w nauczyciela" "uczen biega po klasie i straszy kolezanki dezodorantem" Sebastian grozi nauczycielowi bejsbolem i pyta"Bedzie piatka Hubert smarzy muchy na grzejnikach -wbił cyrkiel w ostatniej ławce i udaje radio a zajęciach praktycznych razem z kolegami przyspawał kolege do biurka" Krzysztof uwięził mnie w pomieszczeniu z probówkami i wyłączył światło" wklada koledze do piornika nieswiezey kawalek kiełbasy Grupa w składzie: a,b,c,d(nazwiska) pyta sie czy jestem w grupie aktimela Uczeń buja się na dwóch tylnych nogach krzesła, by za chwilę opuścić dwie przednie z hukiem na podłogę. Odpowiedz Link Zgłoś
inka13 Re: Śmieszne uwagi. 14.08.10, 00:20 Mateusz opowiada na lekcji j. niemieckiego jak zamknął dziadka w szopce . Tylko to mi się przypomniało . Odpowiedz Link Zgłoś
julisia72 heh 11.11.10, 15:48 "Mateusz wygląda i zachowuje się jak homoseksualista" Mateusz i Dorian gryzą się na lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.simpson Śmieszna Uwaga :P 18.11.10, 14:12 Mojej przejaciółki: Anonimowa właściecielka tego zeszytu zakłóca miłą i spokojną atmosferę (choć i tak spokojna nie była xd) panującą na korytarzu, piszcząc i wrzeszcząc w eter! Haha xdd Bo chłopacy ją straszyli Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Śmieszne uwagi. 18.11.10, 14:57 ' Arek pożyczył korektor ' ' Ola pisze o bólach menstruacyjnych na lekcji matematyki ( na tablicy ) ' XD Odpowiedz Link Zgłoś