pattrysia 14.08.10, 11:36 jak można usunąć pobieraczka prosze ważne !! nie usuwajcie wątku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pattrysia Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 11:38 pattrysia napisał(a): > jak można usunąć pobieraczka > prosze ważne !! > nie usuwajcie wątku prosze ważne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pattrysia Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 12:03 hallo jest tam ktoś ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek proszę wejdź tu!!!! 14.08.10, 12:09 Wiem o co ci chodzi. Każą ci zapłacić 90 ileś zł. Nie słuchaj ich. G**no prawda, za przeproszeniem. Żadnego pozwu nie wyślą! Nie przejmuj się. Pieprzeni naciągacze! Nie przejmuj się, jeszcze raz!! Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: proszę wejdź tu!!!! 14.08.10, 12:20 Moja siostra też miała taki problem. Kilka razy do niej wysyłali emaile, że złożą pozew itd. To było rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
pattrysia Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 13:02 to więc nie złożą pozwu a pobieraczek mi usuną ?? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:24 Nie mam bladego pojęcia, bo nie mam pobieraczka, ale wiem,że to oszuści i tylko kasę chcą wyłudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:28 Aby zrezygnować z usług serwisu Pobieraczek.pl, należy wysłać stosowne oświadczenie na adres bok@pobieraczek.pl. Przygotuj w tym celu wiadomość mailową, wpisując w polu treści: Oświadczenie o odstąpieniu od umowy na usługi Usenet Na podstawie przepisów ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, z zachowaniem 10 (dziesięć) dniowego terminu od dnia zawarcia umowy, odstępuję od zawartej z Eller Service S. C. umowy o świadczenie usług Usenet. Na końcu podaj swoje imię i nazwisko, a następnie wyślij wiadomość na adres bok@pobieraczek.pl. znalazłam w necie . Odpowiedz Link Zgłoś
tomal Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 12.10.10, 13:01 Chodzi o wyrejestrowanie się... Ogólnie sam też się zarejestrowałem bo myślalęm że mając 10dni na sprawdzenie co to za ptice...zerknę czy mają w ofercie interesujące mnie pozycje w wydaniu legalnym ...po pierwsze za cholere się nie mogłem zarejestrować bo się konto blokowało..próbowalem z drugiego..jakoś poszło..wszedłem na ich stronkę a tam..SAME PIRATY, kamerówki i po prostu dno..zamknąłem i nawet nie chciałem wiedzieć co to za dziady...Po jakimś czasie na jedno i drugie moje konto przyszło wezwanie do zapłaty prawie 100zł..tzn razem 200 Mam gdzieś ..nie podpisywałem umowy a regulamin... niech oddadzą na sądu wszystkich...PIRACI cwaniaki, Nawet nie mam zamiaru im odpisywać..już raz dostali po łąpach ale widać myślą że Polska to dziki kraj i można w nim robić co się chce łamiąc elementarne zasady współżycia społecznego..Olejcie ich wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
wegeirka Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:30 założyłam kiedyś tam konto niby za darmo , ale podala fałszywe dane, a potem mnie straszyli na emallu, olałam ich o zalozyłam nowy email, ale nie sciagnełam zadnego filmu i wogole tam nie wchodziła i chcieli zebym zapłaciła 100 zł pojebałao ici chyba ! oszusci jebani! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:40 Niestety nie wiem, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
style_rookie Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:56 Też tak miałam niedawno założyłam tam konto i podałam fałszywe dane, a oni mi takie coś przysłali, a nawet żadnego filmu nie ściągnęłam bo nie było tego co chciałam (albo nie mogłam znaleźć) ;/, ale mój wujek jest prawnikiem i pokazałam mu to to kazał się nie przejmować ale i tak się nieźle wkurzyłam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:43 ` słyszałam kiedyś o tym , że trzeba tyle płacić bo to było w jakimś programie . niestety , nie mogę Cii pomóc . ale życzę powodzenia . 3maj się . ;* <33 Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily ; . 14.08.10, 17:58 strasznie naciagaja ludzi kaza placic 100 zl i groza sadem.ale juz zlozyli papiery ludzie przeciwko nim.doprowadzili mnie do placzu jak zobaczylam maile z wezwaniem do zaplaty.ale nikt im nie placi i jest wiele tysiecy osob poszkodowanych.wiecej chcesz wiedziec na ten temat ? wpisz pobieraczek i ten link z wykopu tam ludzie pisza i pomagaja.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
julek14 to jest mega wredna str !!! 14.08.10, 17:58 ta str to złodziejstwo ! jeżeli minęło 10 dni to musisz go mieć i zapłacić bo inaczej podadzą cie do sądu ! mówie swerio bo ja miałam 2 maile ostrzegawcze że jak nie zapłace to idzie sprawa do sądu ! jak masz mniej niż 10 dni to sie da jakoś usunąć chyba trzeba do nich napisać albo jakoś w ust. profilu a jeżeli dłużej niż 10 dni to trzeba zapłacic pakiet a po roku samo się konto usuwa ;/ powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: to jest mega wredna str !!! 14.08.10, 18:07 nienawidzę tej strony. ja do nich napisałam e-mile żeby mi usuneli gdzieś 2 miesiące temu. też się przestraszyłam jak mnie sądem straszyli. nienawidzę tej strony po prostu nienawidzę Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous kazali Ci zapłacić? 14.08.10, 18:08 ja też tak miałam. jak wysłali Ci na e-mail wiadomość, to usuń koniecznie konto pocztowe, bo nie wiem czy pobieraczka można zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsxd musisz powiedzieć rodzicom... 14.08.10, 18:31 że zarejestrowałaś się na tej stronie No ale tak to jest jak się ogląda Hannah Montana zamiast programów typu Express Reporterów gdybyś oglądała takie programy wiedziałabyś żeby się nie rejestrować na tej stronie gdyż niby pisze ze za darmo jest pobieranie ale później okazuje się ze tylko 10 dni a za resztę trzeba płacić - właśnie o pobieraczku był reportaż w Expressie Reporterów Musisz natychmiast porozmawiać z rodzicami i oni muszą się skontaktować z jakimś prawnikiem gdyż "umowę" którą zatwierdziłaś rejestrując się na pobieraczku można zerwać nie pamiętam już w jaki sposób,ale można więc MUSISZ powiadomić rodziców a nie ukrywać tego przed nimi bo inaczej będzie jeszcze więcej do zapłaty ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: musisz powiedzieć rodzicom... 17.08.10, 13:03 chipsxd napisał(a): > że zarejestrowałaś się na tej stronie No ale tak to jest jak się ogląda > Hannah Montana zamiast programów typu Express Reporterów gdybyś oglądała takie > programy wiedziałabyś żeby się nie rejestrować na tej stronie gdyż niby pisze z > e > za darmo jest pobieranie ale później okazuje się ze tylko 10 dni a za resztę > trzeba płacić - właśnie o pobieraczku był reportaż w Expressie Reporterów > Musisz natychmiast porozmawiać z rodzicami i oni muszą się skontaktować z jakim > ś > prawnikiem gdyż "umowę" którą zatwierdziłaś rejestrując się na pobieraczku możn > a > zerwać nie pamiętam już w jaki sposób,ale można więc MUSISZ powiadomić rodziców > a nie ukrywać tego przed nimi bo inaczej będzie jeszcze więcej do zapłaty ;/ A co Ty myślisz ,że ona ciągle siedzi przed telewizorem i czeka na takie reportaże w Expressie reporterów .? Weź myśl troszkę . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 19.10.10, 08:42 forum.dobreprogramy.pl/jak-mam-usunac-konto-pobieraczek-t340117-15.html to sobie poczytaj...na pewno znajdziesz tam rózne ciekawe informacje co do tej strony. nie przejmuj sie podobno jak nie masz 18 lat to nic ci nie grozi ale poczytaj to sobie to kolejni oszuści Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Nie musisz mówić rodzicom ... 19.10.10, 16:50 miałam a nawet mama tam konto ,bo go nie usunęłam ,olałam ich . Kazali mi coś płacić a i tak miałam ich w nosie ,w końcu się odczepili ,ale i tak by nic mi nie zrobili ,bo nie mogą ,sami mają nie legalną stronę ,w tv nawet było . Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 19.10.10, 16:54 nie martw się. był nawet artykuł w TV na temat pobieraczek.pl. to zwykli naciągacze, żadnego pozwu nie wyślą. Odpowiedz Link Zgłoś