Dodaj do ulubionych

jak usunąć pobieraczek.pl ??

14.08.10, 11:36
jak można usunąć pobieraczka
prosze ważne !!
nie usuwajcie wątku
Obserwuj wątek
    • pattrysia Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 11:38
      pattrysia napisał(a):

> jak można usunąć pobieraczka
      > prosze ważne !!
      > nie usuwajcie wątku

prosze ważne!!!
    • pattrysia Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 12:03
      hallo jest tam ktoś ??????
      • pynia Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 12:10
        Nie wiem .
        Przykro mi . sad
    • kasiczek proszę wejdź tu!!!! 14.08.10, 12:09
      Wiem o co ci chodzi. Każą ci zapłacić 90 ileś zł. Nie słuchaj ich. G**no
      prawda, za przeproszeniem. Żadnego pozwu nie wyślą! Nie przejmuj się.
      Pieprzeni naciągacze! Nie przejmuj się, jeszcze raz!!kisskiss
      • koralina94 Re: proszę wejdź tu!!!! 14.08.10, 12:20
        Moja siostra też miała taki problem. Kilka razy do niej wysyłali emaile, że złożą pozew itd. To
        było rok temutongue_out
      • euforiia Re: proszę wejdź tu!!!! 14.08.10, 17:40
        nie zabardzo siee da . ; p
    • pattrysia Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 13:02
      to więc nie złożą pozwu a pobieraczek mi usuną ??
    • pattrysia Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:20
      dzięki smilesmile
      • golden_star Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:24
        Nie mam bladego pojęcia, bo nie mam pobieraczka, ale wiem,że to oszuści i tylko
        kasę chcą wyłudzic.
        • quelle Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:28
          Aby zrezygnować z usług serwisu Pobieraczek.pl, należy wysłać stosowne oświadczenie na adres bok@pobieraczek.pl. Przygotuj w tym celu wiadomość mailową, wpisując w polu treści:

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy na usługi Usenet

Na podstawie przepisów ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, z zachowaniem 10 (dziesięć) dniowego terminu od dnia zawarcia umowy, odstępuję od zawartej z Eller Service S. C. umowy o świadczenie usług Usenet.

Na końcu podaj swoje imię i nazwisko, a następnie wyślij wiadomość na adres bok@pobieraczek.pl.

znalazłam w necie .
          • tomal Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 12.10.10, 13:01
            Chodzi o wyrejestrowanie się... Ogólnie sam też się zarejestrowałem bo myślalęm
            że mając 10dni na sprawdzenie co to za ptice...zerknę czy mają w ofercie
            interesujące mnie pozycje w wydaniu legalnym ...po pierwsze za cholere się nie
            mogłem zarejestrować bo się konto blokowało..próbowalem z drugiego..jakoś
            poszło..wszedłem na ich stronkę a tam..SAME PIRATY, kamerówki i po prostu
            dno..zamknąłem i nawet nie chciałem wiedzieć co to za dziady...Po jakimś czasie
            na jedno i drugie moje konto przyszło wezwanie do zapłaty prawie 100zł..tzn
            razem 200wink Mam gdzieś ..nie podpisywałem umowy a regulamin... niech oddadzą na
            sądu wszystkich...PIRACI cwaniaki, Nawet nie mam zamiaru im odpisywać..już raz
            dostali po łąpach ale widać myślą że Polska to dziki kraj i można w nim robić
            co się chce łamiąc elementarne zasady współżycia społecznego..Olejcie ich wszyscy
    • wegeirka Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:30
      założyłam kiedyś tam konto niby za darmo , ale podala fałszywe dane, a potem mnie straszyli
      na emallu, olałam ich o zalozyłam nowy email, ale nie sciagnełam zadnego filmu i wogole tam
      nie wchodziła i chcieli zebym zapłaciła 100 zł pojebałao ici chyba ! oszusci jebani!
      • katsuumi_17 Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:40
        Niestety nie wiem, przykro mi. sad
      • style_rookie Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:56
        Też tak miałam crying niedawno założyłam tam konto i podałam fałszywe dane, a oni mi takie coś przysłali, a nawet żadnego filmu nie ściągnęłam bo nie było tego co chciałam (albo nie mogłam znaleźć) ;/, ale mój wujek jest prawnikiem i pokazałam mu to to kazał się nie przejmować smile ale i tak się nieźle wkurzyłam ;/
    • creyzola Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 17:43
      ` słyszałam kiedyś o tym , że trzeba tyle płacić bo to było w jakimś programie .
      niestety , nie mogę Cii pomóc . ale życzę powodzenia . 3maj się . ;* <33
    • sheisemily ; . 14.08.10, 17:58
      strasznie naciagaja ludzi kaza placic 100 zl i groza sadem.ale juz zlozyli
      papiery ludzie przeciwko nim.doprowadzili mnie do placzu jak zobaczylam maile
      z wezwaniem do zaplaty.ale nikt im nie placi i jest wiele tysiecy osob
      poszkodowanych.wiecej chcesz wiedziec na ten temat ? wpisz pobieraczek i ten
      link z wykopu tam ludzie pisza i pomagaja.pozdrosurprised
    • julek14 to jest mega wredna str !!! 14.08.10, 17:58
      ta str to złodziejstwo ! jeżeli minęło 10 dni to musisz go mieć i zapłacić bo inaczej podadzą
      cie do sądu ! mówie swerio bo ja miałam 2 maile ostrzegawcze że jak nie zapłace to idzie
      sprawa do sądu ! jak masz mniej niż 10 dni to sie da jakoś usunąć chyba trzeba do nich
      napisać albo jakoś w ust. profilu a jeżeli dłużej niż 10 dni to trzeba zapłacic pakiet a po
      roku samo się konto usuwa ;/ powodzenia
      • dooska Re: to jest mega wredna str !!! 14.08.10, 18:07
        nienawidzę tej strony. ja do nich napisałam e-mile żeby mi usuneli gdzieś 2
        miesiące temu.
        też się przestraszyłam jak mnie sądem straszyli.
        nienawidzę tej strony po prostu nienawidzę cry
    • mervelous kazali Ci zapłacić? 14.08.10, 18:08
      ja też tak miałam.
      jak wysłali Ci na e-mail wiadomość, to usuń koniecznie konto pocztowe, bo nie wiem czy
      pobieraczka można zlikwidować.
    • pinkax3 Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 18:28
      Nie Wiem ! . wink
    • chipsxd musisz powiedzieć rodzicom... 14.08.10, 18:31
      że zarejestrowałaś się na tej stronie wink No ale tak to jest jak się ogląda
      Hannah Montana zamiast programów typu Express Reporterów gdybyś oglądała takie
      programy wiedziałabyś żeby się nie rejestrować na tej stronie gdyż niby pisze ze
      za darmo jest pobieranie ale później okazuje się ze tylko 10 dni a za resztę
      trzeba płacić - właśnie o pobieraczku był reportaż w Expressie Reporterów wink
      Musisz natychmiast porozmawiać z rodzicami i oni muszą się skontaktować z jakimś
      prawnikiem gdyż "umowę" którą zatwierdziłaś rejestrując się na pobieraczku można
      zerwać nie pamiętam już w jaki sposób,ale można więc MUSISZ powiadomić rodziców
      a nie ukrywać tego przed nimi bo inaczej będzie jeszcze więcej do zapłaty ;/
      • creyzola Re: musisz powiedzieć rodzicom... 17.08.10, 13:03
        chipsxd napisał(a):

> że zarejestrowałaś się na tej stronie wink No ale tak to jest jak się ogląda
        > Hannah Montana zamiast programów typu Express Reporterów gdybyś oglądała takie
        > programy wiedziałabyś żeby się nie rejestrować na tej stronie gdyż niby pisze z
        > e
        > za darmo jest pobieranie ale później okazuje się ze tylko 10 dni a za resztę
        > trzeba płacić - właśnie o pobieraczku był reportaż w Expressie Reporterów wink

> Musisz natychmiast porozmawiać z rodzicami i oni muszą się skontaktować z jakim
        > ś
        > prawnikiem gdyż "umowę" którą zatwierdziłaś rejestrując się na pobieraczku możn
        > a
        > zerwać nie pamiętam już w jaki sposób,ale można więc MUSISZ powiadomić rodziców
        > a nie ukrywać tego przed nimi bo inaczej będzie jeszcze więcej do zapłaty ;/

A co Ty myślisz ,że ona ciągle siedzi przed telewizorem i czeka na takie
        reportaże w Expressie reporterów .? Weź myśl troszkę . ;/ uncertain
    • sonia321 Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 14.08.10, 18:44
      nie mam pojęcia
    • arbuzooowa Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 19.10.10, 08:42
      forum.dobreprogramy.pl/jak-mam-usunac-konto-pobieraczek-t340117-15.html
      to sobie poczytaj...na pewno znajdziesz tam rózne ciekawe informacje co do tej strony.
      nie przejmuj sie podobno jak nie masz 18 lat to nic ci nie grozi ale poczytaj to sobie

to kolejni oszuści
    • piratka13 Nie musisz mówić rodzicom ... 19.10.10, 16:50
      miałam a nawet mama tam konto ,bo go nie usunęłam ,olałam ich . Kazali mi coś
      płacić a i tak miałam ich w nosie ,w końcu się odczepili ,ale i tak by nic mi
      nie zrobili ,bo nie mogą ,sami mają nie legalną stronę ,w tv nawet było .
    • andzias Re: jak usunąć pobieraczek.pl ?? 19.10.10, 16:54
      nie martw się. był nawet artykuł w TV na temat pobieraczek.pl. to zwykli naciągacze, żadnego
      pozwu nie wyślą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka