Dodaj do ulubionych

tusz i soczewki

15.08.10, 14:27
Drogie kociaczki a więc mam taki problem nosze soczewki i maluje oczy ale jest problem
oczy zle znosza ten tusz (miss sporty)moglibyści mi powiedzieć jaki tusze są dobre dla
osób noszących soczewki jeżeli sami je nosicie
Obserwuj wątek
    • valhalla Re: tusz i soczewki 15.08.10, 14:46
      ja używam tuszów rimmela i maybelline. noszę soczewki od ponad roku i wszystko
      jest ok.
    • cameron Re: tusz i soczewki 15.08.10, 15:06
      Soczewki mam od ponad roku i używam tuszu miss sporty i rimmel. Nic mi się nie dzieje,
      wszystko dobrze. Jak nalozysz tusz po zalozeniu soczewek to wszystko będzie spox.
    • emila22 Re: tusz i soczewki 15.08.10, 15:11
      noszę soczewki i używam tuszu z Avonu. Wszystko jest ok.
      Najpierw zakładaj soczewki, a dopiero później maluj oczy i zdejmuj soczewki
      dopiero po zmyciu tuszu. Wtedy wszystko powinno być w porządku.

;]
      • obiektywna. pytanie :) 15.08.10, 15:18
        ja mam zamiar nosić od września soczewki, trudno się je zakłada/zdejmuje? wiem
        mniej więcej jak to działa, ale nie wiem, czy się przyzwyczaję i wgl.
        • vivienne. . 15.08.10, 15:22
          jeśli nadal twoje oczy będą źle reagować na te tusze, to idź do apteki i kup
          tusz antyalergiczny. (: jest delikatniejszy, co nie oznacza, że gorszy.
          ( moja mama takiego używa i jest zadowolona ;d )
        • emila22 Re: pytanie :) 15.08.10, 15:25
          obiektywna. napisał(a):

> ja mam zamiar nosić od września soczewki, trudno się je zakłada/zdejmuje? wiem
          > mniej więcej jak to działa, ale nie wiem, czy się przyzwyczaję i wgl.

na początku łatwo nie jest...ale po tygodniu na pewno się przyzwyczaisz i będzie
          to dla Ciebie bardzo proste.

tak więc soczewki polecam jak najbardziej. ;]
        • younggirl17 Re: pytanie :) 15.08.10, 15:32
          obiektywna ja po 2 dniu się przyzwyczjiłam są naprawde komfortowe
    • kajuchna Re: tusz i soczewki 15.08.10, 15:19
      ja nosze soczewki ale tylko dla tego ze chciałam zmienić barwę oczu używam różnych tuszu i
      nigdy nie miałam takiego problemu a takie soczewki i normalne chyba się aż tak nie różnią??
    • bananowaa Re: tusz i soczewki 15.08.10, 17:07
      nie mam pojęcia. przykro mi. ; (

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka