younggirl17 15.08.10, 14:27 Drogie kociaczki a więc mam taki problem nosze soczewki i maluje oczy ale jest problem oczy zle znosza ten tusz (miss sporty)moglibyści mi powiedzieć jaki tusze są dobre dla osób noszących soczewki jeżeli sami je nosicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valhalla Re: tusz i soczewki 15.08.10, 14:46 ja używam tuszów rimmela i maybelline. noszę soczewki od ponad roku i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: tusz i soczewki 15.08.10, 15:06 Soczewki mam od ponad roku i używam tuszu miss sporty i rimmel. Nic mi się nie dzieje, wszystko dobrze. Jak nalozysz tusz po zalozeniu soczewek to wszystko będzie spox. Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: tusz i soczewki 15.08.10, 15:11 noszę soczewki i używam tuszu z Avonu. Wszystko jest ok. Najpierw zakładaj soczewki, a dopiero później maluj oczy i zdejmuj soczewki dopiero po zmyciu tuszu. Wtedy wszystko powinno być w porządku. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywna. pytanie :) 15.08.10, 15:18 ja mam zamiar nosić od września soczewki, trudno się je zakłada/zdejmuje? wiem mniej więcej jak to działa, ale nie wiem, czy się przyzwyczaję i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. . 15.08.10, 15:22 jeśli nadal twoje oczy będą źle reagować na te tusze, to idź do apteki i kup tusz antyalergiczny. (: jest delikatniejszy, co nie oznacza, że gorszy. ( moja mama takiego używa i jest zadowolona ;d ) Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: pytanie :) 15.08.10, 15:25 obiektywna. napisał(a): > ja mam zamiar nosić od września soczewki, trudno się je zakłada/zdejmuje? wiem > mniej więcej jak to działa, ale nie wiem, czy się przyzwyczaję i wgl. na początku łatwo nie jest...ale po tygodniu na pewno się przyzwyczaisz i będzie to dla Ciebie bardzo proste. tak więc soczewki polecam jak najbardziej. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
younggirl17 Re: pytanie :) 15.08.10, 15:32 obiektywna ja po 2 dniu się przyzwyczjiłam są naprawde komfortowe Odpowiedz Link Zgłoś
kajuchna Re: tusz i soczewki 15.08.10, 15:19 ja nosze soczewki ale tylko dla tego ze chciałam zmienić barwę oczu używam różnych tuszu i nigdy nie miałam takiego problemu a takie soczewki i normalne chyba się aż tak nie różnią?? Odpowiedz Link Zgłoś