nuskadee 16.08.10, 21:06 .. zbliżają się ku końcowi. Jeszcze 2 tygodnie i szkoła. Jesteście z nich zadowolone? A może wręcz przeciwnie marzycie o powrocie do szkoły? Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indywidualistka Re: Wakacje 16.08.10, 21:10 Nawet okey były. xdd Ale najlepsze jeszcze przede mną - czytaj: od jutra. Głosujcie! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Wakacje 16.08.10, 21:12 To nie były moje wymarzone wakacje ale mam nadzieję że za rok będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Re: wakacyjnie ... 16.08.10, 21:21 nie powiem, że nie jestem zadowolona, bo to było by kłamstwo. Bawiłam się świetnie, mianowicie nad morzem. Byłam tylko nad morzem, ale zawsze cieszę się z tego co mam, bo inni mają gożej. Za rok jadę na obóz wokalny do Ustki więc bd super ! Trochę chce mi się już do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Wakacje 16.08.10, 21:25 Za szybko mineły te wakacje. Choć spędziłam je głównie przed komputerem to nawet były fajne. Nie jestem zadowolona ,że za dwa tygodnie będę musiała się uczyć. Teraz idę do gimnazjum i obawiam się wiele rzeczy. Bardzo pragnę ,aby mieć zgraną ,fajną klasę. Lecz to niemożliwe. Obawiam się ,że nie poradzę sobie z matematyką ponieważ już w podstawówce miałam z nią problemy.Może nie jakieś duże ,ale miałam. Boje się ,że będę wyśmiewana ze względu na mój wzrost. Bardzo bym chciała aby wakacje trwały dłużej.Lecz i tak przed gimnazjum nie ucieknę. Wakacje były nudne ze względu na moje problemy o których nie będę tu pisała. Niewiem już sama czego chcę.Jestem wiecznie niezdecydowana. I proszę Cię ,Was nie dołujcie mnie ,że zostało tylko dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: Wakacje 17.08.10, 09:54 Tak,jestem bardzo zadowolona.Mogę wręcz powiedzieć,że to były najlepsze wakacje w moim życiu.No,ale 2 tygodnie to nie jest jeszcze aż tak źle Pomyślcie,co będzie 2,3 dni przed rozpoczęciem roku szkolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
czacha421 tU.! 17.08.10, 10:01 te wakacjee byly bOskie.<3[!] na poczatku wakacjii powiedzialam ze te wakacje ,aja byc udane za wszelka cene. no i byly.;* Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Wakacje 17.08.10, 10:03 Chciałabym żeby wakacje tak jeszcze ze 2 miesiące były .! Nie chce mi sie wracać do szkoły . Odrabiać lekcje , wstawać o 7 .00 , nosic plecak . 1 Eey . Masakra . Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Wakacje 17.08.10, 10:05 Nawet fajnie było a ciekawie to w miarę No cholera, ja nie chce szkoły ! Teraz mam iść do gim wiec w ogóle nie wiem co mnie czeka na początku, no i nie mam ochoty ani trochę... No niby dużo dwa tygodnie, ale nie dla mnie. Zbliżają się nieuchronnie ku koncowi, a mi się wydaje ze to jeszcze kilka dni tylko... A co do wakacji to nie były jakieś najlepsze czy coś ale ok. Mam nadzieje ze przyjedzie do mnie jeszcze na tydzień przyjaciółka w najbliższych dniach to mnie jakoś wyrwie ze świadomości ze to już tak blisko. Aaa! Nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_arbuza Re: Wakacje 17.08.10, 10:05 Ja jestem strasznie zadowolona !!! Ale gdyby nie zaczęła się szkoła jak co roku to nie byłoby wakacji , więc jaki to ma sens ??Trzeba wrócić , bo gdyby się nie wróciło to nie byłoby fajnych wspomnień.Nie załamywać się, ludzie !!Za rok znów wakacje i SZKOŁA SIĘ SKOŃCZY NA CAŁE DWA MIESIĄCE !!Nie no żart .Staram się myśleć pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
judixd przykro mi to mówić ale te wakacje.. 17.08.10, 10:09 były najgorszymi jakie miałam.. uff. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Ja chce już do skzoły bo... 17.08.10, 10:11 się stęskniłam za przyjaciółmi,nie moge się doczekać wszytskiego nowego co zrobili skzole(jak chodizliśmy jeszcze do skzoły to od marca był w skzole remont dobudowyali część jakąś i teraz skońćzyli) a szczególnie tęsknie za lekcjami... 1 gim. nie lubiłam się uczyć i miałam kiepską średnią ale wiem teraz że to świadectwo z 2 gim. idzie róznież do liceum..a ja chce się dostać do najlepszgo liceum w moim mieście.no więc musze się teraz zacząć uczyć co mam nadzieje pójdzie znakomicie......i łaśnie dlatego chce już wracać do skzoły... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Wakacje 17.08.10, 10:11 ja w sumie nie moge się troche doczekać, w końcu 1 raz w nowej szkole. jak o tym myśle mam takie dreszcze i motylki w brzuchu . ; DD ale chce już wiedzieć jak tam jest, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Wakacje 17.08.10, 10:23 Pół na pół. z jednej strony chcę, bo nowa klasa, przedmioty, nauczyciele, ale z drugiej nie, bo będzie trzeba się uczyć, wstawać rano, w moim przypadku bać się sprawdzianów. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Wakacje 17.08.10, 10:31 ja chce jeszcze wakacje. nie opaliłam sie.. ; / ; p Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. Re: Wakacje 17.08.10, 10:37 To były najgorsze wakacje jakie mogły istnieć. ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ I już mam zepsuty humor -.-'' 17.08.10, 10:38 Dziękuję i polecam się na przyszłość xd Ave^ Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wakacje 17.08.10, 10:39 Trwają zdecydowanie za krótko, a wielka szkoda. Wypoczełabym sobie jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Wakacje 17.08.10, 11:06 Z wakacji praktycznie nie skorzystałam, ale wole nudne wakacje, niż męczącą szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Wakacje 17.08.10, 11:13 Wymarzone nie były - 30 czerwca połamałam rękę, miałam ją nastawianą pod narkozą i miałam w gipsie do 29 lipca. Przez to nie pojechałam na kolonie ani do Niemiec ; / Ale Sierpień jest Ok. Przyjechałam na Śląsk, chodzę na basen i spędzam czas relaksując się i zwiedzajądz z rodzicami. Nie były najlepsze, ale cóż ... wytrwać do następnych ; ( A co do tego, że się kończą. Roku szkolnego jestem ciekawa bo będę uczęszczała do gimnazjum od września więc jestem ciekawa jak to będzie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa_ Re: Wakacje 17.08.10, 11:14 Dla mnie te wakacje były przeciętne... Troche nudnawe. Ale i tak lepsze niż w tamtym roku . Więc dlatego nawet chce iść do szkoły... Tam zawsze coś się dzieje. I codziennie będę widzieć kumpele. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Wakacje 17.08.10, 11:30 Jak dla mnie- najlepsze wakacje w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Wakacje 17.08.10, 11:35 nie chce do szkoły, a wakacje przebiegły mi dość dobrze choć mogło być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś