Dodaj do ulubionych

Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społeczności ??

16.08.10, 21:08
Jesteś potulnym,dobrym uczniem lub lanserem a może wolisz nie rzucać się w
oczy ??Jesteś klasowym przywódcą czy osobą którą wszyscy dręczą??Jesteś
komputeowym maniakiem albo najlepszym graczem w szkolnej drużynie
piłkarskiej,molem książkowym ??Piszcie ,jakie miejsce zajmujecie w szkolnej
społeczności.

Żeby nie było że ja nie napisałam : nie lubie się lansować,jestem dobrym
uczniem,nie kujonem,lecz jestem wysportowana.Na pewno nie jestem ani przywódcą
ani wyrzutkiem.

Proszę , nie usuwajcie wątku bo długo go pisałam .smile
Obserwuj wątek
    • samaslodyczxd Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:14
      Ja dobrze sie ucze ale nie jestem kujonem. Nie jestem ani wyrzutkiem ani przywodca. Raczej
      nie staram sie rzucać w oczy.Kiedys nalezalam do tzw popularnych zadawalam sie z takimi
      'plastikami 'ale skonczylam z tym bo nie warto. Ich interesuje tylko ile kto ma kasy i gdzie
      kupuje ciuchy, wiekszosc z 'plastikow' nie wie co to przyjazn .
      • patriciabiebzx3 Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:18
        nie ucze sie za dobrze jade na 3 bo nie chce mi sie uczyć ;p prawie cała szkoła mnie zna .
        nienawidze wf ; P i nie wiem co tam jeszcze ;p
        SKINS 4ever !serce
      • laura.pl Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 17.08.10, 00:08
        Chmm...No niewiem sama.Całkiem dobrze się uczę,ale nie jestem jakąś super-szóstkową
        uczennicą.Uważam,że nie wyróżniam się na tle klasy - jestem po prostu uczennicąsmile
      • gratka Hm.... 17.08.10, 01:06
        Ja mam dużo przyjaciół, bardzo dobrze się uczę. Nie rządzę się, ale mam swoją paczkę.
        Wspieramy się nawzajem. Nie przechwalam się i nie jestem pozerką. Jakby to nazwać
        jednym razem: Dobra kumpelka smile big_grin
    • sonia321 Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:16
      normalna osoba w szkole
    • wyobraznia Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:18
      Popularna, źle powiedziane możeznana i lubiana, nie lubię się lansować, zycie nie na tym
      polega. Nie dręczą mie, wręcz przeciwnie, ale to dla zabawy, lubię wkurzać. dobrze się uczę,
      jestem wysportowana. Co roku gospodarz klasowy, a w tym roku rówież
      przewodnicząca .. suspicious
    • nuskadee Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:19
      przeciętny uczeń nie kujon same trójcyny mam ;P
      klasowy buntownik i niekiedy przywódca
      po za tym lubię czytać i się tego nie wstydzę big_grin
    • crezyyy Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:24
      1. dobrym uczniem (nie mylić z kujonem!)
      2. klasowym przywódcą tongue_out
      3.W piłce dziewczyn : Najlepszaaa.xD big_grin

I love piłka nożna. kiss tongue_out
    • newborn. Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:25
      Sławna na całą budę przez głupi wybryk.

-.-
    • thuskawka Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:28
      nie jestem przywódcą, ale mam w klasie swoją słit grupkę i na ogól ludzie nic do
      mnie nie mają. <3 ucze się jako tako.
      /teraz idę do gim. więc wszystko może się zmienić. :q
    • oliiviia ych. w sumie to jestem mieszańcem. xd 16.08.10, 21:30
      wszyscy o mnie gadają mnie naśladują a ja tego nie chce. nie wiem co oni kur.wa
      we mnie widzą. o.O uczę się...yy no powiedzmy, że średnio. wysportowana jestem?
      można tak powiedzieć. na wfie nie lubię niczego oprócz koszykówki. więc jeśli
      np. jest siatkówka to wymyślam jakieś historyjki, że mnie brzuch boli czy ch.uj
      wie co. molem książkowym nigdy nie byłam. jeśli już to czytam tylko książki
      stephena kinga i streszczenia lektur. nie lubię rzucać się w oczy w szkole, bo
      tak to to lubię xD ale cicho. w szkole zawsze siedzę cicho dopóki ktoś mnie nie
      zdenerwuje. jak nauczyciele mnie oceniają to zawsze mówią prosto z mostu: mam na
      wszystkich wyje.bane i zajmuje się tylko sobą. nie lubię szpanować i tego nie robię.
    • anilorakk5 Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:32
      Hmm, mnie raczej zna większość osób, ale na samym szczycie drabiny nie jestem.
      Jestem średnią uczennicą(pomimo mojej niskiej średniej(3.75) i tak czasem
      przychodzą do mnie po pomoc), ale jak to wszyscy mawiają mogłabym się lepiej
      uczyć. Ale jakoś jestem zbyt leniwa, i tak wgl wymiguję się od wszelkiej
      odpowiedzialności. ; - )
    • myszqa13 Lanser...:D 16.08.10, 21:34
      hehe...kocham zakładać markowe ciuchy i chodzić w nich po skzole...już taka jestem...dobrze się ucze,ale przywódcą nie jestem...xd
    • katsuumi_17 Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:35
      Tak naprawdę trudno mi powiedzieć, bo nie ma takich w mojej szkole podziałów. Uczę się
      dobrze, ale mam swoją grupkę kumpli, z którymi się trzymamy. Grupki są zawsze-
      wiadomo- chyba nikt nie jest w stanie przyjaźnić się z każdą osobą, są też osoby, za
      którymi nie przepadam, dlatego też nie zwracam na nie uwagi smile
    • piratka13 Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:45
      ani wyrzutek ,ani przywódca ,nie maniakiem ani graczem ,dobra w nauce ,ale nie
      kujon i nie jestem potulna wink
    • indigo Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:46
      Teraz idę do gimnazjum więc trudno mi powiedzieć.
      W podstawówce : normalna dziewczyna ,niewyróżniająca się.
      Miałam grupkę przyjaciół z którą się trzymałam.
    • oleksandra_xd Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:47
      heheh ja mam podobnie jak ty ; ]]
      uczę się jak w miarę dobrze, ale nie jestem kujonem. 5-4-3 itp. ^ ^
      jestem raczej lubiana, ale nie lubię szpanować i być w centrum uwagi .
      Normalna uczennica ; ))
    • morphine_ ; ) 16.08.10, 21:48
      Jestem raczej towarem z `górnej półki` tzn. bardzo mocno się wyróżniam,
      lubię mieć wszystko pod kontrolą, i jestem typem przywódcy, ale zdarza się, że
      podporządkowuje się xD Ale robię to z głową ^^
    • susan02 Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 21:50
      napewno lans to nie w moim stylu, nie lubie się wyóżniać z tłumu, jestem sobą, ucze sie
      dobrze ale nie jestem kujonemwinknie wiem czemu ale dużo dziewczyn(głównie te z wiosek)
      strasznie sie na mnie gapią , strasznie tego nie lubie
    • maff Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 16.08.10, 22:21
      Hmm. Nie zbm. sie chwaliła - kochają mnie. hah.
      Mnie tam biorą za jakąś szaloną dziewczyną, która wykonuje dobrą grafikę
      komputerową. Nieźle gram w kosza i jestem klasowym rozbrechtaczem. ; >
    • drama_queen Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 17.08.10, 00:27
      "gdy ona mówi, wszyscy z zainteresowaniem słuchają" - tak powiedziała
      polonistka mojej mamie, a pani wice dyrektor uznała, że zachowuję się jak
      gwiazda. cholera, a moim zdaniem to nie prawda. nie źle się uczę, czasami zdarza
      mi się po dowodzić klasą, nie lubię ćwiczyć na wf, lubię czytać książki. mimo
      mojego głupiego charakteru ktoś mnie lubi.
      • koza2206 Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 17.08.10, 00:36
        hmm.
        ucze sie przeciętnie . 3,4 .
        cała szkoła mnie zna big_grin hmm nawet nie wiem dlaczego ! ? shock
        a trzymam się z osobami takimi jak ja czyt. tez uczą się przeciętnie i tez cała szkoła ich
        zna .
        ale to chyba dlatego ze jesteśmy Polkami wink
        smirk
    • lola_44 Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 17.08.10, 00:34
      a co cie to obchodzi?!shock
    • spicygarlic Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 17.08.10, 01:14
      czy ja wiem .. nie lubię jak się gapią , więc jestem raczej cicha , ale nie zawsze ; D nie lubię się
      lansować , uczę się dobrze , w sporcie zła nie jestem ..
    • snowboardzistka Ani przywódca, ani wyrzutek :) 17.08.10, 01:15
      Jestem dobrym uczniem, ale nie kujonem. Wszyscy w klasie uważają mnie za guru od
      matmy wink Zobaczymy jak będzie w gimnazjum smile A tak w ogóle to nie lubię się
      wyróżniać, zawsze trzymam się gdzieś z boku smile Pozdrawiam kiss
    • linda Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 17.08.10, 01:15
      ostatnie ? gdzies taak a le swoje porzadne najpilniejsze kolezanki w kl mam wiekszosc mnie lubi i z reguly nic do mnie nie maja alee nigdy nie bylam rozchwytywana przez nikogo z 16 osob jakich mam w kl lubi mnie tak na powaznie 3 osoby a reszta nic do mnie nie ma i tez mnie luba al wiesz jak to jest kazdy pojdzie ze swoim najblizszym
    • anja_ Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 17.08.10, 14:07
      Chyba jestem przeciętna. lubiłam jak w podstawówce ludzie mnie rozpoznawali. klasie nie pozwalałam w kasze sobie dmuchać. 'potulny uczeń' o nie, nie. W gimnazjum jak to będzie to się zobaczy.
    • nicoole Re: Jakie miejsce zajmujesz w szkolnej społecznoś 17.08.10, 14:44
      Raczej miła i przykładna uczennicasmile dobrze się uczę, pomagam innym itp.
      WYSPORTOWANA!!! kocham sport i taniecserceserceserceserce
      Zwałowa na lekcjach i potongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka