papusia96 17.08.10, 14:49 Co sądzicie o tych dwóch zespołach ? A co o ich liderach ? Co myślicie o ich muzyce . Ja osobiście lubię oby dwa zespoły Hayley jest super wokalistką, a Chester ma spoko głos ; ) Muzyka jest okej, choć to nie są moje klimaty ; DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colaxdd Paramore i Linkin Park 17.08.10, 15:01 Były już wątki o obu tych zespołach. Hmm... Oba bardzo lubię, do Linkin Park mam sentyment, ponieważ dzięki nim słucham tego, czego teraz słucham. Paramore bardzo lubię i nie obchodzą mnie ludzie, którzy mi się dziwią. Uwielbiam ich za głos Hayley, za energiczną grę Josha, Taylora, Zacka i Jeremy'ego. Nie cenię ich za wygląd, jak większość ludzi, którzy słyszeli tylko Decode czy Ignorance. Pozdrawiam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Paramore i Linkin Park 17.08.10, 15:23 oba zespoły lubie choć Paramore zdecydowanie bardziej od Linkin Park... @colaxdd masz rację, a to zdanie w pełni popieram: ''Nie cenię ich za wygląd, jak większość ludzi, którzy słyszeli tylko Decode czy Ignorance.'' Odpowiedz Link Zgłoś