sweet94 18.08.10, 23:35 interesują mnie tytuły i wykonawcy piosenek. takich rockowych i pop. żadnego bimberka, selenci, demi i cytruski. thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karoola.006 pełno tego . ; p - ja np słucham... 18.08.10, 23:40 Queen, AC/DC, Deep Purple, Metalica. oni mają pełno piosenek . ;p np. Deep Purple - Smoke on the water. ; * <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: pełno tego . ; p - ja np słucham... 19.08.10, 00:32 Nickelback- Rckstar Nirvana, -Rape me, smells mike ten spirit, come as you are iitd... The pretty reckless, Bullet for my valentine, Tokio Hotel, Aerosmith, 30 seconds to mars etc... ;d Wiesz jest masa rickowych zespolow ;d A pop to bmber wiec wiesz (: Pozdrawam . Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 19.08.10, 11:09 Black Sabbath - Paranoid Muse - Time Is Running Out Panik - Vorbei Panik - Revolution Rise Against - Savior Rise Against - Prayer Of The Refugee System Of A Down - Aerials System Of A Down - B.Y.O.B. System Of A Down - Chop Suey System Of A Down - I.A.E.I.A.I.O. System Of A Down - Lonely Day System Of A Down - She's Like Heroin System Of A Down - Spiders System Of A Down - Toxicity The Offspring - Hit That The Offspring - You're Gonna Go Far Kid The Offspring - One Fine Day U2 & Green Day - The Saints Are Coming Apocalyptica & Adam Gontier - I Don't Care Vanilla Ninja - Tough Enough Vanilla Ninja - Liar Billy Talent - Fallen Leaves Green Day - American Idiot Green Day - Know Your Enemy Kill Hannah - Lips Like Morphine Metallica - St.Anger Metallica - Invisible Kid Metallica - Sweet Amber Muse - Assasin Muse - Knights Of Cydonia Muse - Supermassive Black Hole Muse - Uprising Muse - Hysteria Muse - House Of The Rising Sun Dope - Die MF Die System Of A Down - ATWA System Of A Down - U-Fig System Of A Down - Vicinity Of Obscenity Guano Apes - Break The Line Guano Apes - Plastic Mouth Scars On Broadway - Kill Each Other/Live Forever Serj Tankian - Baby The Dead Weather - Die By The Drop The Dead Weather - Treat Me Like Your Mother The Dead Weather - The Difference Between Us ____ Dobra.I tak pewnie nikt nie przeczyta i nie posłucha ale sobie napisałam,no. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 19.08.10, 11:20 napiszę tę,którą słucham w tej chwili. muse-uprising Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 18.08.10, 23:40 Posluchaj sobie The Pretty Reckless, szczegolnie polecam: Zombie, Make Me Wanna Die, Blender, My medicine Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 18.08.10, 23:42 posłuchaj sobie The Temper Trap i bądź zagilbista, bo nikt ich nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
agzu Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 18.08.10, 23:44 To tak: Muse ,,Plug in Baby'' i ,,Time is running out'' i może jeszcze Paramore ,, Brick by Boring'' no i jak coś mi przyjdzie jeszcze do głowy to napiszę później ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 18.08.10, 23:50 Piosenki System of Down są super. Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 00:10 Ale Demi śpiewa rock-pop. ;/ Posłuchaj: "Here we go again", "Remember December"... Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 00:25 Polecam każda piosenkę zespołu `dead by april` Zakochałam się w nich *_* Odpowiedz Link Zgłoś
dora019 Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 12:15 WONDERLAND : System of a Down to NIE rock! To metal! Odpowiedz Link Zgłoś
brand.of.heroin takie, które od razu przychodzą mi do głowy to. 19.08.10, 10:50 Paramore -Ignorance , Brick By Boring Brick, My little Decoy, Stop This song Flyleaf- Again, Cassie, The Swellers- Fire away, Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkow_a Re: takie, które od razu przychodzą mi do głowy t 19.08.10, 11:17 Ja preferuje Paramore , Linkin Park ,Grreen day , Flyleaf są świetni ! ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 ... 19.08.10, 12:06 SOAD to metal, nie rock, tak uważam. w temacie: Metallica, Nirvana, dużo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom agusiax3 19.08.10, 14:37 masz racje,że SOAD to metal ale Metallica również a dokładnie thrash lub heavy;p Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 12:21 Polecam ci Three Days Grace, bo właśnie tego słucham < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 13:01 Wiem,że SOAD to metal ale skoro słuchasz rocka, to i to by Ci się mogło spodoabać. Odpowiedz Link Zgłoś
xblack_dollx Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 13:17 oj dużo tego, wiec wszystkich wymieniac nie bede. ostatnio ciagle slucham piosenki:Bullet for my Valentine - All these things i hate po prostu kocham ją <3 a inne to hm...moze; hinder - lips of an angel blue october - say it david cook - light on david cook - breathe tonight. wziełam pierwsze ktore mi na myśl przyszły zycze milego słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
nessie_ Re: ;D 19.08.10, 13:26 paramore- crush crush crush , misery business , Ignorance , Careful , Brick by Boring Brick , That's What You Get Evanescence - Going Under , Call Me When You're Sober , Bring Me To Life , Tourniquet , Haunted Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 13:31 poprosiłam bez demi bo już wgrałam sobie jej piosenki. dla tego nie sparodiowałam jej imienia bo ją lubię. dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Pardon, znam same rockowe piosenki^^ proszę: 19.08.10, 13:33 Sprawdź: Papa Roach-np.Scars, Forever; Seether-Love her, Truth; Three Days Grace -Animal I have become, I hate everything about you; Puddle of Mudd- I'm so sure, We don't have to look back now♥ czy Psycho; Render - If I fall Crossfade - Why, Someday, Everything's wrong to tylko przykłady Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 13:34 wejdź sobie na last.fm, tam masz tego pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 13:35 Kings of leon - use somebody < 3 . moja ulubiona z paramore coś i może The Pretty Reckless . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 13:35 internet > google.pl > 'rockowe piosenki' > enter > włala Coma - Pierwsze wyjście z morku Ci polecę, bo akurat teraz tego słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 13:35 nie znam niestety ale chętnie poznam jakieś fajne zespoły Odpowiedz Link Zgłoś
kinusia Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 13:37 AC/DC- TNT, Cack In Black, Thunderstruck Metalica- Fade to black, Nothing else matters, The that never comes, Unforgiven Nickelback- Hero, How you remind me System of a down- ATWA, Spiders, Metro, Lonely Day, Dreaming Breaking Benjamin-Break My Fall, Linkin Park- Valentine' s Day 3 doors down- Kryptonite Odpowiedz Link Zgłoś
lithh Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 19.08.10, 13:46 Nirvana-Lithium AC/DC-Thunderstruck Marilyn Manson-Tainted Love albo wiesz ..po prostu zajrzyj na mój last.fm ! mam dam dużo fajnych piosenek www.lastfm.pl/user/Lith666 Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia x 19.08.10, 14:02 SOAD to hard rock, metal alternatywny, heavy metal,nu metal czyli do rocka można zaliczyć Metallica to też bardziej metal, niż rock, ale też w sumie można zaliczyć a tak co do tematu no to nie się nie chce pisać piosenek tylko zespoły napiszę: AC/DC, Deep purple, Metallica, Soad Nickelback G'N'R Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: x 19.08.10, 22:24 piosenek mi się nie chce wypisywać, ale poszperaj w: AC/DC ("Rock'n rool train") MEtallica ("The day that never come") Nirvana ("Smells like teen spirit") Guns'n roses("Don't cry") Deep purple ("Smoke on the water") Hole ("Violet") System of a down ("B.y.o.b") w nawiasach masz tylko przykładowe kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 21.08.10, 22:25 www.kotek.pl/forum/02,3004,114995175,114995175,Tegan_and_Sara.html Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 22.08.10, 11:43 Pink Floyd - Wish you were here. system of a down - sugar foo fighters the best of you Sum 41- with me Skillet - Hero Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: Jakie znacie rockowe piosenki? 22.08.10, 11:52 o matko... znam tego mnóstwo, ale spróbuje sie streścić xD nickelback - how you remind me nickelback - hero kiss - i was made for loving you escape the fate - ashley juliette lewis - hot kiss system of a down - lonely day billy talent - fallen leaves panic! at the disco - but it's better if you do flyleaf - all around me electric six - gay bar Odpowiedz Link Zgłoś