asiowa 19.08.10, 17:36 Hejka. Macie jakieś opisy na dobry humor? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusxdd Re: Opisy. 19.08.10, 17:56 Już teraz wiem szczeście chowa się wśród zwykłych dni... o kim mam dzisiaj śnić? różowe słonie już mi się znudziły... żeby spotkać księcia... trzeba pocałować wieelee żab =) mOoj opuszczony świat ! ... w którym mimo wszystko wciąż świeci słonce [!] Ey, masz kredki? To chodź poprawimy ten świat.! Don't worry, be happy i do przodu^^ Pamiętaj, że po każdej burzy musi wyjść słońce... Marzyć i śnić... A przeciez świata nie malował Disney.! Pamiętaj, że po każdej burzy musi wyjść słońce... Marzyć i śnić... A przeciez świata nie malował Disney.! Dostępna tylko na receptę.!! Bo trzeba się śmiac, wariatkę grać, szczęśliwym być i z życia drwić.!! Grzeczne dziewczynki idą do nieba a nie grzeczne mają raj na ziemi. ;dd jak coś to możesz pisać. ; p mam opisów pełno na każdą okazję. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 19.08.10, 18:01 Nigdy nie mam dobrego humoru,więc opisów na takowy nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś