Dodaj do ulubionych

"Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna miss

25.08.10, 11:43
Przepraszam, ale nie mogłam powstrzymać się od przytoczenia tej wypowiedzi

Nie będę się rozpisywać. Wybory Miss Universe już za nami, wygrała piękna Meksykanka
Jimena Navarrete smile

Chciałabym się was jednak spytać, co myślicie o Miss Polski. Maria Nowakowska jest śliczną
dziewczyną, o - powiedzmy sobie szczerze - niskim poziomie inteligencjii. Wszyscy
pamiętamy ją z tego, iż według niej, Klara z "Zemsty" zażądała od Papkina serca. Fakt ten
wskazuje na to, że nasza Miss jest romantyczką, nie poświęcającej swego cennego czasu
na czytanie nudnych lektur.

Nie oglądałam Miss Universe, dlatego chciałam poszukać w necie, jak tam radziła sobie
nasza rodaczka. Trafiłam wówczas na pewien wywiad z nią. Jeżeli jesteście zainteresowani,
to prosze bardzo:
www.youtube.com/watch?v=aO4X9NvLPkc&p=F9EC61637514A121&playnext=1&index=19

Jakie jest wasze zdanie o tegorocznej Miss Polski ?

PS Może troche spóźniony ten wątek, ale zawsze można go usunąć wink
Obserwuj wątek
    • arbuzooowa Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:02
      według mnie to ona taka ładna nie jest...
      zresztą coraz brzydsze te polki wybierają no nie wiem przecież polskie dziewczyny sa ładne
      więc dlaczego nawet do finały nie dochodzą?! ;p
      no a tegoroczna no to faktycznie inteligencja nie grzeszy ;p;p
      • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:22
        Ja też nie uważam ją za piękność. Jest ładna, ale moim zdaniem nie na tyle, żeby być miss
    • arbuzooowa Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:05
      a widziałyście jej wywiad po angielski?

www.youtube.com/watch#!v=wPVWjydUz7Y&feature=related
      zobaczcie ;D
      • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:25
        Ja nie wiem, czy śmiać się czy płakać XD Już lepiej chyba, żeby nic nie mówiła
      • fineaszka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 11:17
        to po angielsku dobre z tym mc donald'em ;D hahaha... big_grin A uważam że jest nawet ładna. big_grin No, ale ta co wygrała dużo ładniejsza. smile
      • dollie. Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 12:04
        www.youtube.com/watch?v=wPVWjydUz7Y&feature=related / racja, tego żadna wypowiedź nie pobije ;d
    • nick_jonas_jb Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:06
      Ja nie słyszałam żadnego "Ja nie chcem zawieść" i nie wiem po co założyłaś ten
      głupi wątek ;p
      • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:20
        1.A przesałuchałaś ten wywiad, który wam dałam?
        2. Wiele głupich wątków wala się po forum, jeśli i ten Ci się nie podoba, wystarczy nacisnąć
        na czerwony kosz wink
    • elen Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:09
      o taak! 'ja nie chcem zawieść.' kto w ogóle decydował o wyborze jej na Miss Polski?
    • vanell. Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:18
      prawdziwy dowód na to, że piękno nie zawsze idzie w parze z inteligencją.
    • evanescence24 Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:21
      przeciętny wygląd, przeciętna inteligencja. ogólnie szału ni ma.
    • zuziora_ Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:25
      Szczerze, to nic a nic mnie nie obchodzi.

Pytanie "Dlaczego to skomentowałaś" zupełnie przejdzie bokiem koło mnie. Komentuję, bo
      tak mi się żywnie podoba.

Skąd ta agresja? Skąd te tłumaczenia?

Żebym nie musiała pisać kolejnej odpowiedzi.

Baj^
      • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:29
        Uwierz, że nie spytałabym "To po co skomentowałaś", więc nie potrzebnie się wysilałaś wink
        Aczkolwiek, teraz jest wszytsko jasne.

Bye
    • monikajb Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:44
      @vanell. zgadzam się ^^
      Jak usłyszałam o tej Klarze... nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać...
    • unborn_ "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 12:52
      Jest ładna, ale nie aż tak, aby została Miss Polski. Moim zdaniem kobieta
      powinna być subtelna, z lekkim makijażem, podkreślającym jej urodę, a nie
      wytapetowaną lalunią.
      • katsuumi_17 Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 13:25
        A weług mnie ona jest śliczną kobietą. Z pewnością ładniejszą od miss Meksyku, która
        zdobyła koronę.
        Co do wywiadu- według mnie gorzej brzmiała ta dziennikarka. Nie wiem, może to wina
        nagłośnienia. Jednak to raczej dziennikarka powinna być bardziej obyta z kamerą. A tutaj
        wypadła gorzej od miss. Owszem, czasami zdarzają się potknięcia językowe, ale to
        każdemu. Maria nie jest automatem, jest normalną dziewczyną, która niekoniecznie musi
        być obyta z kamerą i może odczuwać stres. W końcu wybrali ją z wielu.Tym bardziej, że
        widać, że wywiad był improwizowany, w przeciwieństwie do wywiadów gwiazd, które też
        nie zawsze składnie mówią.
    • madalena Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 13:29
      no najmądrzejsza to ona nie jest.
    • bez.urazy Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 15:19
      trzpiotka napisał(a):

> [i]Przepraszam, ale nie mogłam powstrzymać się od przytoczenia tej wypowiedzi[/
      > i]
      >
      > Nie będę się rozpisywać. Wybory Miss Universe już za nami, wygrała piękna Meksy
      > kanka
      > Jimena Navarrete smile
      >
      > Chciałabym się was jednak spytać, co myślicie o Miss Polski. Maria Nowakowska j
      > est śliczną
      > dziewczyną, o - powiedzmy sobie szczerze - niskim poziomie inteligencjii. Wszys
      > cy
      > pamiętamy ją z tego, iż według niej, Klara z "Zemsty" zażądała od Papkina serca
      > . Fakt ten
      > wskazuje na to, że nasza Miss jest romantyczką, nie poświęcającej swego cennego
      > czasu
      > na czytanie nudnych lektur.
      >
      > Nie oglądałam Miss Universe, dlatego chciałam poszukać w necie, jak tam radziła
      > sobie
      > nasza rodaczka. Trafiłam wówczas na pewien wywiad z nią. Jeżeli jesteście zaint
      > eresowani,
      > to prosze bardzo:
      > www.youtube.com/watch?v=aO4X9NvLPkc&p=F9EC61637514A121&playnext=1&index=19
      >
      >
      > Jakie jest wasze zdanie o tegorocznej Miss Polski ?
      >
      >
      > PS Może troche spóźniony ten wątek, ale zawsze można go usunąć wink

Zacznijmy od tego, że jestem przeciwna wyborom Miss i wszelkim podobnym konkursom
      piękności (obojętnie, czy dla pań czy panów), bo wg mnie tego rodzaju zawody
      przypominają wystawy zwierząt gdzie wygrywa najlepiej wyglądający okaz.
      Ale skoro takie kokursy są organizowane to nie rozumiem tego głupkowatego zadęcia, że
      kandydant musi być inteligentny i oczytany. Skoro on tam idzie, aby oceniono rzetelnie
      jak się prezentuje w różnych ciuchach i czy jego uśmiech jest dostatecznie ładny, to po
      co oceniać tak głęboko błyskotliwość? Oczywiście jest miło kiedy ktoś umie coś
      ciekawego rzec, ale tego nikt nie oczekuje.
      I dlatego nie rozumiem jak można oceniać jej inteligencje. I niestety musze rozczarować
      wszystkich zawistników, ale po obejrzeniu tego wywiadu nie widzę żadnej tępej miss "o
      niskim poziomie inteligencjii" tylko zwykłą, sympatyczną dziewczynę o
      normalnym "poziomie inteligencji" (cokolwiek miałoby znaczyć takie ocenianie czyjegoś
      poziomu). Jest zdenerwowana i odrobinę spięta z czego zapewne wynikają przejęzyczenia,
      ale odpowiada normalnie. Nawet politycy, intelktualiści przecież, mówią "chcem", "pójdem"
      lub rarytas, czyli "ja rozumie". A to czy ktoś zna lektury czy też nie to najgłupszy sposób
      oceniania czyjeś inteligencji.
      Jeśli chcemy oceniać czyjąć wiedze czy tą nieszczęsną inteligencje to skoncentrujmy się na
      tych, dla których te cechy są kluczowe w wykonywanych obowiązkach, a nie u miss! No
      bez żartów.
      • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 21:04
        Moja droga, miss zdecydowanie powinna być inteligentna, ponieważ reprezentuje kraj i
        moim skromnym zdaniem, fakt, że ktoś nie zna tegoż cytatu "Jeśli nie chcesz mojej
        zguby, krokodyla daj mi luby", sprawia, iż możemy mówić tutaj o niskim poziomie
        inteligencji. Lektur nie czyta się z lenistwa. Ba! Mogła nawet tej lektury nie cztać, ale na
        lekcjach polskiego na pewno ją omawiano . Nie słuchała? Nie było jej? No bez żartów wink
        • katsuumi_17 Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 22:01
          Ja np. uważam, że połowa lektur jest zupełnie bzdurna i niepotrzebna. Jeśli ty czytałaś
          wszystkie, to chwała ci za to, aczkolwiek wątpię, żeby to była prawda (oczywiście nie chcę
          cię urazić, poprostu chyba nie ma osoby, która ma czas na to wszystko). Pójdziesz do
          liceum i tam zobaczysz, że będziesz mieć co tydzień inną lekturę. Ciekawa jestem czy w
          nadmiarze obowiązków będziesz czytać je wszystkie.
          ja sama przyznaję- czytam tylko streszczenia, byle zdać dobrze maturę. Czytanie całych
          jest dla mnie stratą czasu. I nie uważam się za nieinteligentną. Wręcz przeciwnie.
          To czy ktoś czyta lektury czy też nie czyta wynika z zainteresowań0 jeśli lubi czytać, to i
          lektury przeczyta. Jeśli nie- widocznie ma inne zajęcia.
          • trzpiotka @katsuumi_17 26.08.10, 09:12
            Jestem za tym, aby czytać wszystkie lektury, nawet te bzdurne, aby potrafić się o nich
            wypowiedzieć. Dlaczego mi się podoba, alebo dlaczego nie. I warto znać wówczas
            szczegóły, których w straszczeniach nie ma wink Do dziś pamiętam "Syzyfowe prace"
            Stefana Żeromskiego. Strasznie mi się nie podobała. Sama fabuł była całkiem spoko, ale
            książkię czytało mi się bardzo ciężko, ale jednak jestem do niej przywiązana. Mogłam sobie
            ją olać, przeczytać streszczenie i zaoszczędzić trochę cennego czasu, ale jednak
            postanowiłam ją przeczytać do końca. I powiem Ci, że wyszły z tego same plusy:
            dostałam 5 za aktywność, ponieważ bardzo często włączałam się do dyskusji, znając
            szczególiki pisałam świetnie prace, poznałam wielu bohaterów, których w każdej chwili
            mogę wykorzystać w wypracowaniach i osiągnęłam niesamowitą satysfakcję wink Aczkolwiek
            przyznaję, że i ja nie przeczytałam wszystkich lektur, bo po prostu nie miałam czasu,
            jednak były to tylko trzy książki, ktłóre zastąpiłam streszczeniami, ale sumienia nie miałam
            wówczas czystego.

A wracając do miss (niekoniecznie chodzi mi tu o panią Nowakowską) nie wymagam od
            niej tego, aby znała wszystkie lektury, ale chciałabym, aby miała o nich jakiekolwiek
            pojęcie. Chciałabym, aby znała najłatwiejsze do zapamiętania fakty. Chciałabym, aby
            potrafiła je kojarzyć (przykład: Cezary Żak na ostatnich wyborach miss spytał Marii N. co
            w Tajlandii jest takie zielone, na co ona odpowiedziała, że krokodyl. Po tym poprosił, aby
            dokończyła cytat " Jeśli nie chcesz mojej zguby..." . Nie wiedziała .
            C.Ż.: No co daj mi luby?
            M.N.: Serce...?
            I wszyscy w śmiech. Potym nie myślałam, że ona wygra, byłam wręcz pewna, że jej nie
            wybiorą, bo można było wywnioskować, kto i jak reprezontowałby nasz kraj na wyborach
            Miss Universe. Ale, ku mojemu wielgachnemu zdziwieniu - stało się)
            Wymagam od miss posiadania podstawowych informacjii, aby nie robiła obciachu za
            granicą. Widziałaś fimik, w którym Maria wypowiadała się po angielsku? Jeśli nie, to sobie
            zobacz, podała go jedna z kotkowiczek.

> To czy ktoś czyta lektury czy też nie czyta wynika z zainteresowań0 jeśli lubi
            > czytać, to i
            > lektury przeczyta. Jeśli nie- widocznie ma inne zajęcia.
            Mimo wszysto uważam, że lektury powinno się czytać. Zamiast pół godzinki przed
            kompem, można spędzić pół godzinki przed książką. Z pewnością wyszłoby z tego wiele
            dobrego, zważając choćby na to, że wzrasta zasób słów.

Nie chcę, abyś przez tą wypowiedź wywnioskowała, że uważam się za alfę i omegę,
            ponieważ tak nie jest. Ja tylko czytam książki i staram się pogłębiac moją wiedzę
            poprzez naukę, aby kiedyś coś w życiu osiągnąć, wiem jednak, że jeszcze bardzo wielu
            rzeczy nie wiem i jestem śwadoma tego, że o niektórych nigdy się nie dowiem
            .
            Podkreślona część wypowiedzi, to słowa mojej byłej polonistki... w pewnym przybliżeniu wink

Pozdrawiam, katsuumi_17
        • bez.urazy Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 09:13
          trzpiotka napisał(a):

> Moja droga, miss zdecydowanie powinna być inteligentna, ponieważ reprezentuje k
          > raj i
          > moim skromnym zdaniem, fakt, że ktoś nie zna tegoż cytatu "Jeśli nie chcesz moj
          > ej
          > zguby, krokodyla daj mi luby", sprawia, iż możemy mówić tutaj o niskim poziomie
          >
          > inteligencji. Lektur nie czyta się z lenistwa. Ba! Mogła nawet tej lektury nie
          > cztać, ale na
          > lekcjach polskiego na pewno ją omawiano . Nie słuchała? Nie było jej? No bez ża
          > rtów wink

Nie miss inteligentna być nie musi, bo w innym razie mogliby mieć problem z znalezieniem
          kandydatek. Reprezentatka ma odpowiedzieć tylko na kilka pytań jury, które nie należą do
          trudnych, a panny są wcześniej do nich przygotowywane.
          Po drugie ta dziewczyna nie ma żadnego niskiego poziomu inteligencji! Jest normalna,
          zwyczajnie odpowiada. Nie rozumiem jak można się wg tego wywiadu doszukać u
          kogoś "niskiego poziomu inteligencji". Jest sympatyczna i ładna, a przede wszystkim
          normalna. Podam chyba najlepszy przykład, gdzie inteligencja nie idzie w parze z wiedzą,
          czyli naszą rodzimą divę Dodę, którą nikt o błyskotliwośc nie posądza, a ona należy do
          Mensy.
          Nie no, co za bzdura. Nie możesz ocenić czyjeś inteligecji na podstawie tego ile lektur
          przeczytał, bo to koszmarna bzdura! Tak ocenisz najwyżej czyjąś wiedzę w temacie
          literatury, a to nie jest to samo co inteligencja. Jak mnie wnerwia takie ocenianie czy ktoś
          jest inteligentny - zwłaszcza jeśli chodzi o ładna babkę wszyscy nagle postanawiają
          udowodnić, że jest tępa, bo utrzymuje się sympatyczny stereotyp "że uroda z mądrością
          w parze nie idzie". Ano często idzie, ale ludziom trochę trudno to zaakceptować. A nasza
          miss nie odstaje błyskotliwością od większości zwykłych dziewczyn spotkanych na ulicy,
          jest normalna.
          • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 10:00
            No to kompletnie się z Tobą nie zgadzam.
            1. Miss powinna być błyskotliwa i koniec kropka.
            2. doda nie jest najlepszym przykaładem, bo moim zdaniem jest ona bardzo błyskotliwa.
            Nie lubię ani jej, ani jej muzyki, ale przyznaję, ze potrafi dyskutować. Nie jest moim
            zdaniem pustą babką, aczkolwiek wiele osób za taką ją uważa.
            3. Maria Nowakowska jest ładna, sympatyczna i nie brak jej poczucia humoru. Ale moim
            zdaniem inteligencją nie grzeszy.
            4. Uważam, ze czytanie lektur jest bardzo ważne. Czytanie ubarwia słownictwo, którego
            miss bardzo potrzebuje, aby zabłysnąć. Uroda może iść w parze z inteligencją, trzeba tylko
            chcieć.
            5. W wywiadzie, który przytoczyłam, Maria mówi, ze chiałaby, aby Polska wreszcie coś
            osiągnęła. Zapomniała już o Anecie Kręglickiej?
            6. Za wszelką cenę chcesz obronić poską miss, bo sądzisz, że zazdroszczę jej urody i
            dlatego czepiam się inteligencji, czyż nie? Wiedz, że potrafię docenić urodę dziewczyny, nie
            należę do tych nastolatek, które ładniejszą zmieszałyby z błotem. Jednak bardziej od
            urody cenię to, co dana osoba ma w głowie.
            7. Ty masz swoje zdanie, a ja swoje. Nie próbuj przekonać mnie do swojego toku
            meyślenia, bo moje jest zupełnie inne, bardzo się z tego cieszę i nie zamierzam niczego
            zmieniać.

Szanuję Twoją opinię, ale oczekuję tego, że i Ty przestaniesz się czepiać mojej
      • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 21:08
        I sądzę, że porównywanie jej do polityków, czy też intelektualustów (którzy zresztą
        nieczęsto mówią chcem, pójdem wink ) nie jest zbyt trafne
        • bez.urazy Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 09:21
          trzpiotka napisał(a):

> I sądzę, że porównywanie jej do polityków, czy też intelektualustów (którzy zre
          > sztą
          > nieczęsto mówią chcem, pójdem wink ) nie jest zbyt trafne

Tak mówią wystarczająco często - wystarczy posłuchać w jakimś programie
          publicystycznym. Ja oglądam kilka takich programów dziennie i słyszę jak niektórzy
          politycy się wysławiają. Albo jak byskotliwie odpowiadają na pytania. Nawet wiecznie nam
          narzekająca Beatka Kempa wciąż i wciąż mówi "ja rozumie" (nie ona jedna zresztą) i tym
          podobne ciekawostki z odmiany, a przecież pozuje na wielką intelektualistkę.
          Tak i w tym znaczeniu jest bardzo trafne, bo skoro ludzie po studiach, intelektualiści nie
          potrafią mówić poprawnie i na każdym kroku udowadniają, że niesamowitą błyskotliwością
          nie grzeszą to czego mam wymagać od zwykłej dziewczyny, która startuje w konkursie
          piękności? Nasza Maria jest normalna i sympatyczna, nie będę więc oceniać jej inteligencji
          na podstawie wywiadu i tego, że nie przeczytała lektury. I tak już było minęło, teraz jej
          miejsce zajmie kolejna panna, w której wszyscy bd się doszukiwać ułomności umysłowej.
          Przykra prawda, ale prawda, parafrazując sławne powiedzenie.
          • bez.urazy Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 09:28
            A tak i żeby nie było, że namawiam do nie czytania lektur to od razu mówię, że to obciach
            nie znać jakiś podstawowych zwrotów, aczkolwiek na tej podstawie nie można oceniac
            czyjeś inteligencji. Jak sama gdzieś napisałaś, że Cię zaskoczyło iż po takiej wpadce
            wygrała - bo tu o urodę i wymiary chodzi. Wiedza gra rolę drugoplanową. A resztę
            mojego zdania znasz.
            • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 10:09
              > to obciach
              > nie znać jakiś podstawowych zwrotów, aczkolwiek na tej podstawie nie można ocen
              > iac
              > czyjeś inteligencji

Moim zdaniem można, Ty możesz myśleć inaczej.

Jak sama gdzieś napisałaś, że Cię zaskoczyło iż po takiej
              > wpadce
              > wygrała - bo tu o urodę i wymiary chodzi. Wiedza gra rolę drugoplanową.

Nie tylko dlatego moje zaskoczenie było ogromne. Uważam, że było tam wiele inncyh
              dziewcząt, ładniejszych i mądrzejszych od niej.

Ale jak sama napisałaś, to już historia. A któś mądry kiedyś powiedział, aby nie starać się
              jej zmieniać...
          • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 10:06
            To nie jest wątek o politykach, więc zostawię Twoją wypowiedź bez komentarza.
            • bez.urazy Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 10:26
              Tylko nie o polityków chodzi, a o ludzi wykształconych wgl. Druga sprawa to to, że
              uzasadniłam dlaczego uważam iż porównanie wykształcenia polityków (jako przykładu
              intelektuaistów) do miss jest trafny. Więc nie ma strachu, ta wypowiedź była apolityczna i
              służy tylko jako przykład. Dziękuje, do widzenia.
              • trzpiotka Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 11:09
                A ja i tak nie porównałabym jej do polityków i innych ludzi wykształconych. Dziękuję, do
                widzienia
    • trufla Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 16:52
      Po pierwsze ma bardzo dziwny nos i wogóle nie jest zbyt urodziwa
      Po drugie to "chcem" i sytuacja, którą przytoczyłaś świadczy o dość niskim poziomie
      inteligencji
      Po trzecie kto decyduje o tym kto będzie pięknością w Polsce? Bo chyba jakieś tumany...
    • lady_cat Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 16:56
      haha.

a wiec : śliczna, ale głupia. < 3
    • chusteczka_aha Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 17:00
      Rzeczywiście zbyt inteligentna to ona nie jest ;]
      • decode Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 19:40
        mądre, ale głupie. haha. zgadzam sie.
    • princessm Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 18:29
      Tegoroczna Miss Polski jest modelowym przykładem tego, ze nie zawsze uroda idzie z
      inteligencją w parze.
      Rzeczywistość jest taka,ze Polki mają pecha do międzynarodowych wyborów miss.
    • slodkiporanek Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 21:35
      Uważam, ze jest piękna.
      Koniec, kropka.
      Wywiad ogólnie mnie irytował - nie wiem, czy to jej uśmiech, nagłośnienie, włosy
      dziennikarki, ale coś mi tam nie pasowało. Sama Marysia popełniła kilka błędów
      językowych, ale wiadomo - stres mógł ją nieco hamować.
    • theklaudia "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 25.08.10, 22:06
      wink spoczko wink
      xoxo ;*
    • mileycyruslov Re: "Ja nie chcem zawieść" - czyli nasza piękna m 26.08.10, 10:03
      to była jakaś analfabetka nie była najładniejsza i NA PEWNO znalazła by się
      ładniejsza i znająca angielski
    • delicious ... 26.08.10, 11:27
      Przepraszam, ale czy Miss Universe nie powinna być i piękna i inteligentna? Coś
      mi tu nie gra... a jeśli o mnie chodzi to jakoś nie przypadła mi do gustu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka