Dodaj do ulubionych

Tępy fryzjer

30.08.10, 20:14
A więc czy kogokolwiek z was mimo starannego wytłumaczenia o co chodzi
oszpecił fryzjer ?

Jak było to wiecie co robić wink
Obserwuj wątek
    • sweet94 Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:17
      jeszcze nie. mam znanych i mających talent. w tym że mam to że mam ich w mojej
      okolicytongue_out
    • icannotdecide Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:17
      rozbawił mnie tytuł . : )
      tak,było tak. może nie na tyle co oszpecił ,lecz zrobił wgl. nie to co chciałam
      ,mimo starannych tłumaczeń. pocieniowala mi wlosy(końcówki) ,mimo że kazałam od
      góry,kazałam zrobić jej tzwn'pazurki' zrobiła je ,owszem ale z jednej strony.

love takich ludzi.
      • biedroneczko ` tuu. 30.08.10, 20:23
        ` było tak raz !. poszłam do fryzjera, ale nie było tego pana u którego zawsze
        sie ścinam a już mnie denerwowały moje włosy i musiałam z nimi cos zrobić i
        obcięła mnie inna babka.. o jeezu, ale ja jej potem siary narobiłam. ho, ho !.
        ` bo wyglądałam okropnie ;/
    • lady_cat Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:19
      tak, raz w 6 kl.

ale naszczęscie włosy szyko odrosły. ; P
    • blizniaczkii Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:19
      no coś tam było, ale teraz jest OK wystarczy prostownica i żelsmile dla mnie
      • alyson96 Tępy fryzjer . ; o 30.08.10, 22:09
        nienawidze fryzjerów .
        Byłam kilka miesięcy temu u fryzjerki to baba tak mi podcieła beznadziejnie włosy ze
        myślałam że coś jej zrobie. chciałam wycieniować a ta szm*ta obcieła mi na wprost .
        Teraz przez głupią babę podkręcają mi się końcówki . : / Nawet gówna wyporstować
        nie mogę .

Jakiś rok temu bylam u stylisty . Koleś zrobił mi super włosy . ! Dość dużo kasy wydałam
        , ale ważne że wyglądałam jak człowiek .
    • scarletrose Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:23
      No kiedyś się zdarzyło, ale może nie tyle, co oszpeciła mnie fryzjerka, tylko
      zrobiła nie to, co chciałam. Teraz mam za to świetnego fryzjera, zawsze wie, co
      zrobić z moją czupryną big_grin
    • klaudi073 Tak mnie raz 30.08.10, 20:25
      • eyeliner... tak 30.08.10, 20:26
        akurat tydzien temu, myślałam że sie rzuce na tą fryzjerke, spieprzyła mi włosy...
    • koralina94 Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:26
      Mnie raz tak fryzjerka obcięła, że miałam włosy prawie, jak chłopak. To było w 6 klasie. Już
      więcej tam nie pojechałam. Na szczęście w miarę szybko odrosły i teraz jest gitsmile
    • xaneczkax Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:29
      Tak i to nie raz. Sama niekompetencja w tym kraju. xD Zawsze psują mi grzywkę ;/
    • karolcika2205 raz źle mi grzywkę scieła . 30.08.10, 21:29
      • ania55888 Re: bardzo dużo ;/ 31.08.10, 20:25
        no inaczej zrobiła jak chciałam
        morze była ślepa
        cóż devil
    • katsuumi_17 Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 22:01
      Oszpecić nie oszpecił, ale zdarzało się, że ściął za krótko.
    • senseless Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 22:02
      moja mama jest fryzjerką, więc takiego problemu nie miałam xd sciana
      • laurilla Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 22:04
        tak,raz tak było.obcioł mnie krzywo -,- idiota. ;P
    • free Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 22:06
      Pod koniec czerwca tego roku ściął mi za krótko. Chciałam do ramion a były
      krótsze. Ale teraz mam już do ramion i mogę robić kitka. A jak chcę rozpuszczone
      to muszę prostować bo inaczej mam szopę jak Alice ze Zmierzchu
    • angie2 Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 10:12
      Tak, dwa razy i to ten sam
    • alusiekk o takk! 31.08.10, 11:48
      pewna "durna" fryzjerka obcięła mi grzywkę gdzieś w połowie czoła... a ja
      chciałam niżej brwii! idiotka!
      • zuzia_29 Re: o takk! 31.08.10, 17:41
        raz było z grzywką, że chciałam zeby sie zaczynała od brwi a ona mi wyjechała
        pośrodku czołasmile-oni chyba naprawde maja cos ze słuchemsmile
        teraz sama sobie podcinamsmile
    • cameron Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 11:55
      zrobił mi fujową grzywkę ; /
    • idena Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 12:01
      Zawsze staram się iść do odpowiedniego. kiss Na razie na szczęście nie trafiłam big_grin
    • klama_kcmil TAK.! 31.08.10, 12:10
      I do dziś mam uraz do tego fryzjera. To było niespełna 2 lata temu, w zime, poszłam
      zrobic sobie zwyczajną grzywkę na ukos, fryzjerka wyraźnie wysłuchiwała, tego co jej
      mówię, ale, gdy skończyła, grzywka była cholernie krótka sciana. Gdy wracałam ludzie
      się na mniee dziwnie patrzyli, a gdy w ten sam dzień spotkałam koleżanki zaczęły się ze
      mnie śmiać, ale gdy wróciłam do szkoły[no, bo to były ferie zimowe] to im się głupio
      zrobiło, bo moja grzywka była już dłuższa i wyglądała o wiele lepiej, zamiast śmiać się
      zaczęły mi prawic komplementy. Btw. fryzjerka mimo tego, że grzywka wyglądała
      obrzydliwie, bo była krótka twierdziła, że jest za długa i trzeba ją jeszcze
      podciąć sciana. Byłam młodsza i dałam się oszpecić, ostatni raz.
      • exam. Re: TAK.! 31.08.10, 12:18
        jedna za krótki mi grzywkę ścięła. brr !
    • momo. Dwa razy. 31.08.10, 12:17
      Raz, jak byłam mała, nie pamiętam tego, ale mama mi opowiadała, że fryzjerka mnie tak
      obcięła, że mama 5 godzin nade mną potem z nożyczkami siedziała i głowiła się jak poprawić
      to coś.
      Drugi raz byłam chyba w I gim. Fryzjerkę, która zawsze naprawdę fajnie mnie obcinała
      poprosiłam by zrobiła mi grzywkę na całe czoło. Baba wyszła z założenia, że jak zrobi mi
      długą to mi szybko odrośnie, więc zrobiła mi tak krótką grzywkę, że ledwo mi górę czoła
      zasłaniała. Chyba nie muszę mówić jak okropnie wyglądałam. Jak odrosła było fajnie, ale
      przez pierwszy miesiąc? Totalna masakra.
    • koniara13 Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:22
      jeszcze nie i nigdy się to nie zdarzy. moja mama jest fryzjerką.
    • kinnley98 Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:28
      Tak miałam tak z fryyjerem powiedziałam żeby mnie ścią a, ta mi wycięła tekie picasso że,
      niewiem
      angry
      • julcia284 Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:32
        tak i szkoda gadać...
    • a_vie Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:32
      no pewnie.
      ja nie ufam fryzjerom. nigdy nie słuchają, ani nie robią jak trzeba tylko tak
      jak sobie wymyślą.
      przez dwa lata nie byłam u fryzjera aż w końcu 2 miesiące temu poszłam do innego
      w większym mieście i pierwszy raz w życiu wróciłam zadowolona.
    • outcast Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:33
      oszpecić nie, ale mi zawsze zetnie nie tak jak chcę ;/ ale jeszcze nie zdarzyło
      się żebym była oszpecona.
    • ann_rock Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:43
      mnie zawsze te palanty źle obcinają, tzn. za krótko angry myślą "aa.. DZIECKO jemu
      wszystko jedno..." jak mnie wku...rzają tacy ludzie
    • hektor18 Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:54
      TAK ale to była fryzjerka tongue_outuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka