pauu26 30.08.10, 20:14 A więc czy kogokolwiek z was mimo starannego wytłumaczenia o co chodzi oszpecił fryzjer ? Jak było to wiecie co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet94 Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:17 jeszcze nie. mam znanych i mających talent. w tym że mam to że mam ich w mojej okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
icannotdecide Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:17 rozbawił mnie tytuł . : ) tak,było tak. może nie na tyle co oszpecił ,lecz zrobił wgl. nie to co chciałam ,mimo starannych tłumaczeń. pocieniowala mi wlosy(końcówki) ,mimo że kazałam od góry,kazałam zrobić jej tzwn'pazurki' zrobiła je ,owszem ale z jednej strony. love takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko ` tuu. 30.08.10, 20:23 ` było tak raz !. poszłam do fryzjera, ale nie było tego pana u którego zawsze sie ścinam a już mnie denerwowały moje włosy i musiałam z nimi cos zrobić i obcięła mnie inna babka.. o jeezu, ale ja jej potem siary narobiłam. ho, ho !. ` bo wyglądałam okropnie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:19 tak, raz w 6 kl. ale naszczęscie włosy szyko odrosły. ; P Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:19 no coś tam było, ale teraz jest OK wystarczy prostownica i żel dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Tępy fryzjer . ; o 30.08.10, 22:09 nienawidze fryzjerów . Byłam kilka miesięcy temu u fryzjerki to baba tak mi podcieła beznadziejnie włosy ze myślałam że coś jej zrobie. chciałam wycieniować a ta szm*ta obcieła mi na wprost . Teraz przez głupią babę podkręcają mi się końcówki . : / Nawet gówna wyporstować nie mogę . Jakiś rok temu bylam u stylisty . Koleś zrobił mi super włosy . ! Dość dużo kasy wydałam , ale ważne że wyglądałam jak człowiek . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:23 No kiedyś się zdarzyło, ale może nie tyle, co oszpeciła mnie fryzjerka, tylko zrobiła nie to, co chciałam. Teraz mam za to świetnego fryzjera, zawsze wie, co zrobić z moją czupryną Odpowiedz Link Zgłoś
eyeliner... tak 30.08.10, 20:26 akurat tydzien temu, myślałam że sie rzuce na tą fryzjerke, spieprzyła mi włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:26 Mnie raz tak fryzjerka obcięła, że miałam włosy prawie, jak chłopak. To było w 6 klasie. Już więcej tam nie pojechałam. Na szczęście w miarę szybko odrosły i teraz jest git Odpowiedz Link Zgłoś
xaneczkax Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 20:29 Tak i to nie raz. Sama niekompetencja w tym kraju. xD Zawsze psują mi grzywkę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ania55888 Re: bardzo dużo ;/ 31.08.10, 20:25 no inaczej zrobiła jak chciałam morze była ślepa cóż Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 22:01 Oszpecić nie oszpecił, ale zdarzało się, że ściął za krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 22:02 moja mama jest fryzjerką, więc takiego problemu nie miałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 22:04 tak,raz tak było.obcioł mnie krzywo -,- idiota. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Tępy fryzjer 30.08.10, 22:06 Pod koniec czerwca tego roku ściął mi za krótko. Chciałam do ramion a były krótsze. Ale teraz mam już do ramion i mogę robić kitka. A jak chcę rozpuszczone to muszę prostować bo inaczej mam szopę jak Alice ze Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk o takk! 31.08.10, 11:48 pewna "durna" fryzjerka obcięła mi grzywkę gdzieś w połowie czoła... a ja chciałam niżej brwii! idiotka! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: o takk! 31.08.10, 17:41 raz było z grzywką, że chciałam zeby sie zaczynała od brwi a ona mi wyjechała pośrodku czoła-oni chyba naprawde maja cos ze słuchem teraz sama sobie podcinam Odpowiedz Link Zgłoś
idena Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 12:01 Zawsze staram się iść do odpowiedniego. Na razie na szczęście nie trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil TAK.! 31.08.10, 12:10 I do dziś mam uraz do tego fryzjera. To było niespełna 2 lata temu, w zime, poszłam zrobic sobie zwyczajną grzywkę na ukos, fryzjerka wyraźnie wysłuchiwała, tego co jej mówię, ale, gdy skończyła, grzywka była cholernie krótka . Gdy wracałam ludzie się na mniee dziwnie patrzyli, a gdy w ten sam dzień spotkałam koleżanki zaczęły się ze mnie śmiać, ale gdy wróciłam do szkoły[no, bo to były ferie zimowe] to im się głupio zrobiło, bo moja grzywka była już dłuższa i wyglądała o wiele lepiej, zamiast śmiać się zaczęły mi prawic komplementy. Btw. fryzjerka mimo tego, że grzywka wyglądała obrzydliwie, bo była krótka twierdziła, że jest za długa i trzeba ją jeszcze podciąć . Byłam młodsza i dałam się oszpecić, ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Dwa razy. 31.08.10, 12:17 Raz, jak byłam mała, nie pamiętam tego, ale mama mi opowiadała, że fryzjerka mnie tak obcięła, że mama 5 godzin nade mną potem z nożyczkami siedziała i głowiła się jak poprawić to coś. Drugi raz byłam chyba w I gim. Fryzjerkę, która zawsze naprawdę fajnie mnie obcinała poprosiłam by zrobiła mi grzywkę na całe czoło. Baba wyszła z założenia, że jak zrobi mi długą to mi szybko odrośnie, więc zrobiła mi tak krótką grzywkę, że ledwo mi górę czoła zasłaniała. Chyba nie muszę mówić jak okropnie wyglądałam. Jak odrosła było fajnie, ale przez pierwszy miesiąc? Totalna masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:22 jeszcze nie i nigdy się to nie zdarzy. moja mama jest fryzjerką. Odpowiedz Link Zgłoś
kinnley98 Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:28 Tak miałam tak z fryyjerem powiedziałam żeby mnie ścią a, ta mi wycięła tekie picasso że, niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:32 no pewnie. ja nie ufam fryzjerom. nigdy nie słuchają, ani nie robią jak trzeba tylko tak jak sobie wymyślą. przez dwa lata nie byłam u fryzjera aż w końcu 2 miesiące temu poszłam do innego w większym mieście i pierwszy raz w życiu wróciłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:33 oszpecić nie, ale mi zawsze zetnie nie tak jak chcę ;/ ale jeszcze nie zdarzyło się żebym była oszpecona. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock Re: Tępy fryzjer 31.08.10, 16:43 mnie zawsze te palanty źle obcinają, tzn. za krótko myślą "aa.. DZIECKO jemu wszystko jedno..." jak mnie wku...rzają tacy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś