Dodaj do ulubionych

Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska?

• jazzmine Nareszcie (: 05.05.11, 09:34
      Tak czekałam, aż ktoś na kotku o tym napisze - grono fanów k-pop stale się powiększa! (:

Lubię dokładnie te same zespoły co ty, przy czym obecnie moim ulubionym jest Big Bang. Słucham również girlsbandów, z których najbardziej lubię SNSD, 2NE1, f(x), 4 Minute serce

W tym poście mogłybyśmy np. wymieniać ciekawe piosenki.
      Mogłybyśmy zainteresować k-popem kawałek kotkowej społeczności^_^
      • noruwei Re: Nareszcie (: 07.05.11, 22:14
        jazzmine napisał(a):

>
        > W tym poście mogłybyśmy np. wymieniać ciekawe piosenki.
        > Mogłybyśmy zainteresować k-popem kawałek kotkowej społeczności^_^
        myślę, że większość ludzi na kotku nie byłaby wcale zainteresowana k-popem, bo jak wiadomo, niektórzy są ograniczeni.
        • jazzmine Re: Nareszcie (: 08.05.11, 14:06
          Fakt, ale są wyjątki. W mojej szkole, moja przyjaciółka, która była w Korei, zainteresowała nią 3 osoby + jeszcze odnalazłyśmy kolejne 3 osoby, które K-Pop już znały. Więc w ciągu paru miesięcy z jednej fanki zrobiło się 7 :]
          • noruwei Re: Nareszcie (: 08.05.11, 14:12

to masz dobrze, bo w moim mieście podejrzewam, że tylko ja lubię azjatycką muzykę, to reszta jest strasznie ograniczona.
            ludzie mnie przerażają z tymi swoimi uprzedzeniami.
    • kakusiaa__ Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 14.05.11, 15:47
      Ja wolę muzykę Koreańską, zespoiły, które ja lubię to :

- Big Bang
      - Super Junior
      - BEAST
      - SHINee
      - U-Kiss
      - After School
      i inne XD .
    • wercia321 Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 14.05.11, 16:11
      Nie umiem się zdecydować... Z koreańskiej mam więcej ulubionych zespołów, a z japońskiej wokalistów solowych i obydwa kraje bardzo lubię kiss A moje ulubione zespoły, japońskie:
      The GazettE
      An Cafe
      Plastic Tree
      SID
      koreańskie:
      2NE1
      4MINUTE
      BIGBANG
      Wonder Girls
      Miss A
      SHINee
      KARA
      • noruwei Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 18.05.11, 16:53
        wercia321 napisał(a):

> Nie umiem się zdecydować... Z koreańskiej mam więcej ulubionych zespołów, a z j
        > apońskiej wokalistów solowych i obydwa kraje bardzo lubię kiss A moje ulubione z
        > espoły, japońskie:
        > The GazettE
        > An Cafe
        > Plastic Tree
        boże boże boże, mogę Cię uściskać za Plastic Tree i the GazettE? a tak na poważnie, to miło poznać kolejną fankę Plastic Tree, cudowny zespół, mogę się non stop zachwycać ich muzyką.
    • mushi. Japońska! 31.05.11, 21:57
      Chociaż słucham też Super Junior i SHINeesmile
    • mabmouldheel Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 31.05.11, 22:02
      JAPOŃSKA QRWAAA! ^-^
    • chocolatex Re: Muzyka Koreańska czy może jednak Japońska? 03.06.11, 22:41
      Girls' Generation to moim zdaniem najlepszy zespół koreański. Hehe. Dziewczyny wydają się być sympatyczne.
    • kakurenbo Japońska, ale z jednym wyjątkiem. 24.07.11, 22:46
      Jedyny koreański zespół, jaki ubóstwiam całym sercem i kocham, to U-KISS. Kevina też uwielbiam, jest taki słodki, zwłaszcza w różowym sweterku. <3 Podchodzi mi jeszcze tylko jako tako ZE:A (Jung Heechul ♥wink, a z pojedynczych piosenek to f(x) feat. SHINee - Lollipop i SHINee - Electric Heart.
      A dla urozmaicenia japońskiej muzyki, nie biorę sobie koreańskiego, tylko, dla odmiany - tajskie.
      • coldprincess Japońska :3 26.07.11, 11:19
        Acid Black Cherry
        Flow
        Ayumi Hamasaki
        Nightmare
        moje ulubione zespoły Japońskie : d
      • coldprincess Japońska :3 26.07.11, 11:21
        Tfu! Ayumi Hamasaki to nie zespół! ;d Przez przypadek wrzuciłam ją do jednego wora z zespołami, mój błąd.
        • madi.97 . 26.07.11, 12:37
          Słucham tej i tej, chociaż z japońską mam dłuższe doświadczenie, bo z k-pop'em zaczęłam swoją przygodę jakieś 2-3 miesiące temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka