koralowa 11.09.10, 11:06 `Ostatnio natknęłam się na pewien filmik z udziałem pana Wojtka Cejrowskiego. Opowiada on o krzyżu oraz kłamstwach w partii PO. Tutaj macie LINK Naprawdę jestem pod wrażeniem. I oczywiście w pełni się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamajka. Re: Wojtek Cejrowski - prawda o Komorowski i Tusk 11.09.10, 11:11 Zgadzam się w 100%... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Wojtek Cejrowski - prawda o Komorowskim i Tusku 11.09.10, 11:13 Ja też się w pełni zgadzam! W końcu ktoś mówi prawdę! A ja ogólnie lubię Cejrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Jedni mówią warto rozmawiać, a ja mówię... 11.09.10, 13:22 Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa trufla 11.09.10, 14:34 Nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że ktoś ma racje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Wojtek Cejrowski - prawda o Komorowski i Tusk 11.09.10, 15:11 Z tego Cejrowskiego to zawsze szczery chłop był. Nie boi się tego co mówi. Zgadzam się z nim oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
bez.urazy O Jezu, żenada. 11.09.10, 20:40 To co mówi cejrowski idealnie wpasowuje się w myślenie pisowców, czyli i wasze. To największa bzdura miesiąca - prezydent miał postawić znicz i poprzeć ten cały cyrk? Śmiechu warte. Inna sprawa to to, że Komorowski od razu powienien ten krzyż przenieść do kościoła, a nie tyle się z tym ciągać, bo tylko podkreślił jak mało jest stanowczy. Jak można jeszcze popierać taką partię jak PiS z Kaczyńskim na czele, skoro z każdym dniem uwydacznia się to szaleńcze dzielenie Polski na dwie części przez wczesniej wymienionego; skoro odeszło mu już 20 % elektoratu, które nieszczęśliwie nabrało się na "zmianę" tego polityka; nie wspominam nawet o tym wczorajszym incydencie pod krzyżem (a nawiasem mówiąc czyżby premier zapomniał gdzie leży jego brat , skoro tak chętnie składa wieńce pod krzyzem zamaist na Wawelu?) i kolejnych wywiadach gdzie mówi o tym, że Polska straciła juz niepodległość, że Komoroski wygrał przez nieporozumienie - no, obłęd. I Platforma także ukazuje jak kiepskich ma polityków skoro pozwala na to, co w tej chwili wyprawia Kaczyński wraz z całą armią ludzi z Radia Maryja i ich fanatyczną wiarą , że są obrońcami Polski i jedynymi, którzy wiedzą co to patriotyzm. Ale skoro dla was Cejrowski to autorytet to nie mam pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
ania55888 ja myślę że to nie żenada 11.09.10, 21:08 cejrowski ma rację dwa panowie się spodkali no i co podnieśli wat komorowski nie chce krzyża to jest okropne wielce chciał żeby na niego głosowac a narazie nic nie zrobił żenada i sądzę że nic nie zrobi . Powiem tyle KOMOROWSKI I TUSK SIĘ NIE UMIĄ SIĘ ZACHOWAC JAK PORZĄDNI LUDZIE ! sorki jak kogoś obraziłam ale karzdy ma swoje zdanie i ja nie zmienie Odpowiedz Link Zgłoś
bez.urazy Re: ja myślę że to nie żenada 12.09.10, 09:03 1. To prawda, PO mówiło co innego, ale ja PO nie popieram. Problem w tym, że tym bardziej nie popieram PiS. 2. Nie , to nie jest okropne, tylko poprawne, bo a) zgodnie z konstytucją ten krzyż tam stać nie może b) 70 % mieszkańców Warszawy nie chce tam tego krzyża, ani też pomnika c)w katastrofie nie zginął tylko prezydent, ale i kilkadziesiąt innych ludzi z prezydentem nie związane, więc dlaczebo krzyż czy pomnik ma stać pod Pałacem Prezydenta? Bo Jarek wprowadza jakiś kult swojego brata? d) nie można pozwolić , aby grupa fanatyków religijnych i dzielnych wyborców Jarka sterroryzowała cały kraj, bo to już nie jest zabawne. Na razie to Komorowski i Tusk zachowują się żenująco, bo pozwalają na wystąpienia Jarka i jego fanatyków. Ten krzyż już dawno powinien zniknąć, tak jak i Kaczyński z polskiej sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Wojtek Cejrowski - prawda o Komorowski i Tusk 11.09.10, 20:43 śmierć pisowcom Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot Cejrowski 11.09.10, 21:02 Cejrowski to pajac...Brak mi słów na tego człowieka i jego szerzenie nienawiści do wszystkiego i wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
eyeliner... .. 11.09.10, 21:17 Nie wiem co napisać. Moim zdaniem gościu ciut przegiął . Ciekawe jak on by postąpił na miejscu komorowskiego i tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Dla mnie... 11.09.10, 21:58 Cejrowski to przede wszystkim podróżnik. Nie śmiejcie się ze mnie, ale programów publicystycznych nie oglądam, a jego 'Boso przez świat' - i owszem. Poza tym, czytałam jego dwie książki o pobycie w Dżungli Amazońskiej - i bardzo mi się podobały. Niekiedy przygody bohatera są tak niewiarygodne, że zastanawiam się, czy książka jest reportarzem czy po prostu czystą fikcją. No, bo na przykład... przekroczenie granicy na książeczce ubezpieczeniowej... Sytuacji w tym stylu jest wiele i naprawdę trudno uwierzyć, że to się zdarzyło. Z biografii Cejrowskiego wnioskuję, że jest on człowiekiem wykształconym, oczytanym i w ogóle... Z tym, że PO oszukało nas (Polaków) z podatkiem - szczera prawda. Miał być VAT 15% - ale to było tylko podczas kampanii. Przepraszam za chaotyczność mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Dla mnie... 12.09.10, 11:16 azi1002 napisał(a): > Z biografii Cejrowskiego wnioskuję, że jest on człowiekiem wykształconym, oczytanym i w ogóle... To, że jest oczytany, widzę po jego książkach ('Gringo wśród dzikich plemion' oraz 'Rio Anakonda'). Podobnie, jak to, że ma poczucie humoru oraz pewną mądrość życiową (przy założeniu, że mówi się 'ma mądrość życiową', bo coś mi to źle brzmi). Odpowiedz Link Zgłoś
nobody_wins_ Re: Wojtek Cejrowski - prawda o Komorowski i Tusk 11.09.10, 22:24 O tak!!! ;DD ale im dogadał! brawo xd. Cejrowski jest genialny <333. Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Wojtek Cejrowski - prawda o Komorowski i Tusk 12.09.10, 11:08 Takie uzupełnienie do wczorajszej mojej wypowiedzi: Ja tam sama jestem przeciwna robieniu z Ofiar Katastrofy Smoleńskiej - męczenników. Chyba, że to był zamach - wtedy - jak najbardziej. Natomiast z kwestią kłamstw PO zgadzam się zupełnie - bo zamiast podwyżki VATu do 23% miała być jego obniżka do procent 15. UE narzuca nam, że najwyższy dopuszczalny podatek VAT może wynosić 25 lub (nie pamiętam dokładnie) 27%. Pocieszające więc, że do 30% VATu, nawet mimo ogromnej pazerności rządu nie dojdzie. Cejrowski (i to w nim lubię) jest człowiekiem nieustępliwym, w pewnych sytuacjach bezkompromisowym oraz o jasno sprecyzowanych poglądach, których broni. W wielu sprawach się z nim zgadzam (aborcja!). Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ jak cejrowski taki mądry, 12.09.10, 12:04 to niech zostanie tym 'mężem stanu'. hehe, tak btw, wolę 'kucharza' (dziennikarza, historyka, prawnika... tak, kocham wikipedię) niż 'podróżnika' (dziennikarza, publicystę katolickiego...), o, posłuchajcie: www.youtube.com/watch?v=XId1dgvA190 także ten, wiecie, tvp vs. tvn. <3 i gorące pozdrowienia dla pana jarosława, który wyklucza czołowych polityków z polityki. i pozdro dla koralowej, Nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że ktoś ma racje., Ty za to nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że ktoś sądzi coś innego, może fakt, tusk nie powinien podnosić podatków, ale jestem w stanie mu to wybaczyć, bo gdyby tego nie zrobił, mogłoby być z nami jeszcze gorzej (choć cięcia w administracji rozwiązałyby to lepiej, ale coż. przynajmniej coś robią). na dodatek - 'prawda o komorowskim i tusku'? brawa dla Ciebie. i tak mi za chwilę dowalisz, że jestem głupia i mam się nie wymądzrać. ale robię jedynie to, co Ty - piszę to, co myślę. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa jane_ 13.09.10, 19:51 `To lepiej nie myśl, bo nie zamierzam ci 'dowalać'. Jeśli jest Ci dobrze na naszej 'Zielonej Wyspie' to gratuluje. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ suuper. 13.09.10, 19:56 polityka jest tak zakłamana że nikt nigdy nie dowie się prawdy o ile sam nie będzie w to zamieszany. powiem tylko: pieprze PO&PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 kociaki. 13.09.10, 20:08 jeśli już rozmawiamy o polityce, róbmy to z kulturą <3 Odpowiedz Link Zgłoś