Dodaj do ulubionych

IGŁA!!! ;( Pomocy

11.09.10, 16:43
Błagam pomóżcie mi. ostatnio na lekcji pani kazałami wyjąć kolczyka z języka. Po 30 min. błonka mi zarosła, ale nie cała dziurka. Nie moge przebic tej błonki kolczykiem. Jak myślicie czy jeśli spróbuje zrobić to igłącośsie stanie? Pomocy błaham! Zalezy mi na tym kolczyku! A nie mam go juz drugi, dzien. Cały czas próbuje i nic. Moja ostatnia to igła, ale się boje nic mi nie bedzie?
Obserwuj wątek
    • crit Re: IGŁA!!! ;( Pomocy 11.09.10, 16:52
      Nie kombinuj . Teraz to już nie ma co , skoro 2 dni go nie masz . Idź do
      kosmetyczki i przebij po raz drugi . Uprzedzam , że przebijanie w tym samym
      miejscu boli : * napisz co i jak . pozdro .
    • gwiazdka_14 Re: IGŁA!!! ;( Pomocy 11.09.10, 17:01
      Radzę Ci nie przebijaj sb sama bo to bardzo niehigieniczne sad . Możesz sb narobić tylko
      samych chorób!
      Idź tam gdzie przebijają, i pamiętaj ! Błona językowa zarasta po 15 minutach wyciągnięcia
      kolczyka!!!
    • a_vie gratuluję.. 11.09.10, 17:04
      było nie wyciągać tego kolczyka, bo w języku bardzo szybko zarasta, zwłaszcza
      jeśli jest świeży, wtedy to sa minuty.
      czy ty myślisz? kolczykiem chcesz to przebijać? tępym kolczykiem? język?!
      leć do piercera powiedz co się stało i niech Ci przebije jeszcze raz, bo sama
      sobie nie poradzisz tą igłą możesz nie trafić i jak coś ważnego przebijesz to
      możesz stracić smak albo władzę w języku. zwłaszcza jak trafisz prosto w
      żyłkę, a zakładam, ze tak pewnie zrobisz.
    • sweet94 Re: IGŁA!!! ;( Pomocy 11.09.10, 17:11
      nie przebijaj igłą bo: to jest niehigienicznetongue_out a poza tym język to baaardzo
      ukrwiony mięsień więc jak go przebijesz to ci będzie mnóstwo krwi lecieć, będzie
      cię boleć a resztę dnia spędzisz przed zlewem/miską wypluwając krew a jak
      skończysz to z opuchniętym, bolącym jęzorem
    • emma074 po co ...?? 11.09.10, 17:18
      po co masz przekłuwać 2 raz skoro jak będziesz miała z ta babką to znowu ci każe go wyjąć ;\
    • trufla Re: IGŁA!!! ;( Pomocy 11.09.10, 17:24
      Po co masz sobie robić ten kolczyk znowu jeśli i tak będziesz miałą lekcję z tą panią?
      Dla mnie to nielogiczne...
    • valhalla Re: IGŁA!!! ;( Pomocy 11.09.10, 23:22
      poczekaj aż całkiem Ci się zarośnie i przekłuj jeszcze raz, ale nie sama!
    • alyson96 Re: IGŁA!!! ;( Pomocy 13.09.10, 00:01
      Nie potrzebnie wyciągałaś . Mi w szkole też każą wyciągać z wargi ale tego nie robie bo
      w ciągu jednej godziny lekcyjnej mi zarośnie .
      I nie przebijaj języka kolczykiem . Może sobie daruj i przebij kiedy indziej . Jak będziesz
      przebijać język jakąś igłą , albo jeszcze lepiej kolczykiem to możesz stracić czucie .
      • kajka11 Re: IGŁA!!! ;( Pomocy 13.09.10, 00:17
        jak już całkiem ci ta dziurka zarośnie to przebij jeszcze raz
        nie próbuj sama tego robić, na języku jest to zwłaszcza niebezpieczne
    • ania040995 Re: IGŁA!!! ;( Pomocy 13.09.10, 12:55
      powinnaś chyba pójść do kosmetyczki czy , a tak na marginesie to jakim prawem
      nauczyciel kazał ci wyjąć tan kolczyk ?! przecież go nawet nie widać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka