Dodaj do ulubionych

Koncert przyjaciół Majki

12.09.10, 20:12
Był ktoś na tym ? Jeśli tak,to chciałabym się dowiedzieć jak było bo ja niestety nie mogłam przyjść a bardzo chciałam . Z góry dziękuje. winkwink
Obserwuj wątek
    • demonek Koncert przyjaciół Majki? 12.09.10, 20:20
      Brzmi ciekawie. Mogłabyś mi wyjaśnić co to jest?

Przepraszam, po prostu jestem ciekawa. big_grin
      • anahi_loveyou Re: Koncert przyjaciół Majki? 13.09.10, 17:37
        Jasne,że ci wyjaśnię. Wczoraj był koncert przyjaciół "Majki" czyli spotkanie z aktorami i koncert np. Mariny Łuczenko . To było na rynku w Krakowie.
        • lubie_luzowy Re: Koncert przyjaciół Majki? 13.09.10, 17:39
          ' Wczoraj
          ?

Kurcze zapomniałam , a tak chcialam się wybrac ; / ...
          • crezyyy Re: Koncert przyjaciół Majki? 13.09.10, 17:42
            ajć . xd
            Lubię Marinę Łuczenko, ale z powodu moich kilometrów do Krakowa, przejchać Polskę w dłuż
            niestety nie .. mieszkam na północy.
    • magduusia Ja byłam ;D 13.09.10, 17:54
      Na jednej scenie śpiewała Ala, a na drugiej aktorzy Majki dawali autografy.
      Wpuścili 8 osób, ja byłam następna, a oni sobie poszli sad
      Potem, kiedy na scenie występowała Marina autografy rozdawały; serialowa babcia
      Majki, serialowa mama Majki, serialowa Lilka. Udało mi się zdobyć autograf Ewy
      Kaim, Anny Tomaszewskiej i ten mój wymarzony - ASI! Wszystkie było na prawdę
      bardzo sympatyczne, starały się z każdym zamienić choć słówko i dać autograf.
      Wszystko było filmowane, pełno fotoreporterów...co do ludzi - straszni. Wszyscy
      się tylko do sceny chcieli dopchać i innych ''taranowali'' ;D Ale zapominając o
      nich...mogę uznać tę imprezę za całkiem udaną...
      • anahi_loveyou Re: Ja byłam ;D 13.09.10, 18:00
        magduusia dzięki za tak szczegółowe opisanie kiss czyli,że fajnie było. szkoda,że nie mogłam pójść sad mam nadzieję,że jeszcze kiedyś zrobią coś takiego
        • magduusia No pewnie! 13.09.10, 18:02
          Jak nie w Krakowie, to może warto by było wstać wcześniej i pojechać...nawet do
          tej Warszawy? Oczywiście prezentem oprócz zdobycia jakiegoś autografu byłoby też
          opuszczenie lekcji ;D
          • anahi_loveyou Re: No pewnie! 13.09.10, 18:13
            tylko wiesz. ja to bym chciała generalnie jeszcze raz takie spotkanie z aktorami "Majki" . A na pewno będzie w Krakowie no bo w sumie serial jest kręcony właśnie tutaj. Jeszcze chciałam na zlot fanów "M jak Miłość" ale to w Gdańsku był chyba,a mam za daleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka