fineaszka 15.09.10, 21:16 `Czy rzeczy wymienione niżej niszczą włosy? 1. pianka 2. lakier 3. mgiełka 4. guma 5. żel Bo lakier to chyba tak, każdy mówi co innego... A jak Wy uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuli Kilka pytań :D 16.09.10, 11:45 jeśli będziesz nadużywała te rzeczy, to tak. Ale gdy będziesz ich używała okazjonalnie, co kilka dni, to nie. Lakier przetłuszcza włosy w nadmiarze, jak inne rzeczy. Polecam piankę i mgiełkę. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 :D 16.09.10, 14:14 nie wiem ale ja uzywam laakieru - tylko i wyłącznie i nie mam zniszczonych włosów....ale ja nie używam suszarki do włosów,lokówki ani prostownicy...wole zeby semi mi włosy wyschły.... Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: Kilka pytań :D 16.09.10, 14:28 Wszystko! xd strasznie włosy wysuszają Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Kilka pytań :D 16.09.10, 14:37 mgiełka wcale nie jest zła. ona ma przecież pomagać. lakier odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Kilka pytań :D 16.09.10, 22:04 pewnie tak ... pzdr . mileyoxox . < 33 . Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: Kilka pytań :D 17.09.10, 10:46 lakier nie niszczy włosów......znaczy tak mi sie wydaje bo po moich tego nie widac zeby byly jakies osłabione czy coś moze niszczą ale w małym stopniu Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Kilka pytań :D 17.09.10, 17:47 Niszczą włosy, ale wystarczy dobra pielęgnacja i niecodzienne ich używanie i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tajka Re: Kilka pytań :D 19.09.10, 17:52 koniczynka ma rację. Pielęgnacja i okazjonalne używanie i nic nie powinno się włosom stać. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Kilka pytań :D 17.09.10, 17:54 niszczą niszczą, choć do mgiełki mam zastrzerzenia bo ona chyba powinna regenerować włosy. aczkolwiek, jak się tych wszytkich produktów co wymieniłaś rozsądnie używa to tak. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Kilka pytań :D 19.09.10, 17:55 WSZYSTKO niszczy włosy. Przynajmniej tak mówią. Ale, jakoś o nie trzeba dbać, prawda ? Więc , wszędzie jest ździebło prawdy . Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Kilka pytań :D 19.09.10, 18:00 Moim zdaniem wszystkie rzeczy, ktore wymieniłaś niszczą włosy ! Odpowiedz Link Zgłoś
faka.faka.xd Re: Kilka pytań :D 21.09.10, 18:02 nie niszczą, ale raczej obciążają . ale ja musze używać takich produktów, bo mam okropne włosy -,- lakier trochę 'wysusza' włosy, ale po umyciu ich już tego nie widać . nie stosuję go codziennie, chyba że na grzywkę, więc nie mogę ci dokładnie powiedzieć . Odpowiedz Link Zgłoś