justyskaa123 17.09.10, 20:13 Mnie chłopak zostawił jakieś3 miesiące temu dla innej ... ja go nadal kocham xd yyy ale do rzeczy ! ja płakałam co dziennnie przez 1 miesiąc a wy ? jak znosicie rozstania>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.bieberka Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:15 Zranił i to bardzo..., i prawie codziennie go widze... a to mi jeszcze bardziej o nim przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusia110297 Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:22 Mnie też zranił ... Zostawił mnie jakieś 2 tygodnie temu ... Kochałam go i nadal kocham ... Kiedy mnie zostawiał, płakałam ... Ale to chyba mój charakter przeważy i szybko się pozbierałam ... Tyle w tym dobrego, że nie dla innej, ale i tak bez przerwy o nim myśle ...widze go każdego dnia ... Śnie o nim ale to za mało żebyśmy do sb wrócili ... :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:16 Mnie to się nawet nie chce gadać na ten temat xD. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:17 Mimo swoich 18 lat chłopaka jeszcze nie miałam i dobrze mi z tym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
faka.faka.xd Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:26 tak, ale już o nim zapomniałam. było to jakieś pół roku temu. bardzo go kochałam, a on był ze mną tylko dla zakładu . ; / ale to długa historia . Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla ;D 17.09.10, 20:17 zranił, ale nie zrobił tego świadomie. tak właściwie to chyba nawet nie wiedział jak bardzo za nim szalałam i szaleję lub możliwe że czuł to samo ;d po dwóch tygodniach, no dobra trzech, nadal płaczę przy piosenkach, z którymi wiążą się wspomnienia związane właśnie z nim i nadal codziennie oglądam jego zdjęcia na komórce, żeby nie zapomnieć jego oczu i powspominać naprawdę cudowne chwile wierzę że kiedyś jeszcze powtórzymy wakacje, a jak narazie żyję wspomnieniami, musi ich jeszcze starczyć do bożego narodzenia miejmy nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa123 Re: ;D 17.09.10, 20:22 Ten który mnie zostawił miał błękitne oczy i bardzo długie rzęsy ,,, w tych błękitny ch oczach można sie było utopic... razem było wiele chwil i ... on to spieprzył ! a ja nigdy juz nie zatancze piosenki celin dion tytanic bo przy tej piosence go poznałąm... Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: ;D 18.09.10, 15:33 tak dużo razy. ale nie bd opowiadać bo to było dawno. szybko się pozbierałam. ahaha jestem silnaxdd Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:27 zranili? tak bolało? jak cholera.. zresztą nadal boli.. Odpowiedz Link Zgłoś
grace_ Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:32 Chłopak rzucił mnie, a ja cierpiałam i byłam w nim zakochana, aż (!) dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa123 Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:37 Śmiało możecie gadać ;] ja jeszcze dodam że on teraz jest z moją przyjaciułką byłąprzyjaciułką ... ale nie o niego poszło Odpowiedz Link Zgłoś
eyeliner... Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolało 17.09.10, 20:45 nie rozumiem. jak można rozpaczać po chłopaku? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:50 Raz [ale nie byłam w związku z nim]. Potwornie bolało. Było to rok temu a dalej boli... Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 22:30 Źle. Wczoraj ryczałam za jednym (minęły dwa miesiące...). Nawet nie byliśmy razem, w sumie to nawet nie jestem pewna, czy go kocham. Ale przywiązałam się do niego na pewno i cholera, nie mogę znieść myśli, że nigdy możemy się więcej nie spotkać (mieszka w innym kraju). Strasznie boli. Nawet bardziej niż ten czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 18.09.10, 15:59 Ehh... czy tak zranili mnie to niee.. ale była raz taka sytuacja . Bolało ale nie bardzo ... przynajmniej tak sobie wmawiałam . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 18.09.10, 17:51 Zranił, ale najwidoczniej tak miało być. Cierpienia nie da się opisać... Odpowiedz Link Zgłoś