Dodaj do ulubionych

Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolało ?

17.09.10, 20:13
Mnie chłopak zostawił jakieś3 miesiące temu dla innej ... ja go nadal kocham xd
yyy ale do rzeczy !
ja płakałam co dziennnie przez 1 miesiąc a wy ? jak znosicie rozstania>?
Obserwuj wątek
    • kotek.bieberka Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:15
      Zranił i to bardzo..., i prawie codziennie go widze... a to mi jeszcze bardziej
      o nim przypomina crying
      • klaudusia110297 Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:22
        Mnie też zranił ... Zostawił mnie jakieś 2 tygodnie temu ... Kochałam go i nadal kocham ... Kiedy mnie zostawiał, płakałam ... Ale to chyba mój charakter przeważy i szybko się pozbierałam ... Tyle w tym dobrego, że nie dla innej, ale i tak bez przerwy o nim myśle ...widze go każdego dnia ... Śnie o nim ale to za mało żebyśmy do sb wrócili ... serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
        cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
    • memories_ Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:16
      Mnie to się nawet nie chce gadać na ten temat xD.
    • karolcia741 Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:17
      Mimo swoich 18 lat chłopaka jeszcze nie miałam i dobrze mi z tym ;D
      • faka.faka.xd Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:26
        tak, ale już o nim zapomniałam.
        było to jakieś pół roku temu.
        bardzo go kochałam, a on był ze mną tylko dla zakładu . ; /
        ale to długa historia .
    • teqiulla ;D 17.09.10, 20:17
      zranił, ale nie zrobił tego świadomie. tak właściwie to chyba nawet nie wiedział jak bardzo
      za nim szalałam i szaleję lub możliwe że czuł to samo ;d
      po dwóch tygodniach, no dobra trzech, nadal płaczę przy piosenkach, z którymi wiążą się
      wspomnienia związane właśnie z nim i nadal codziennie oglądam jego zdjęcia na komórce,
      żeby nie zapomnieć jego oczu i powspominać naprawdę cudowne chwile smile
      wierzę że kiedyś jeszcze powtórzymy wakacje, a jak narazie żyję wspomnieniami, musi ich
      jeszcze starczyć do bożego narodzenia miejmy nadzieję.
      • justyskaa123 Re: ;D 17.09.10, 20:22
        Ten który mnie zostawił miał błękitne oczy i bardzo długie rzęsy ,,,
        w tych błękitny ch oczach można sie było utopic...
        razem było wiele chwil i ... on to spieprzył !
        a ja nigdy juz nie zatancze piosenki celin dion tytanic
        bo przy tej piosence go poznałąm...
        • pudel Re: ;D 18.09.10, 15:33
          tak dużo razy. ale nie bd opowiadać bo to było dawno. szybko się pozbierałam. ahaha jestem silnaxdd
    • newborn. . 17.09.10, 20:20
      Oj,zranił. Boli do dziś.
    • x.pati.x Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:27
      zranili? tak
      bolało? jak cholera..
      zresztą nadal boli..
    • grace_ Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:32
      Chłopak rzucił mnie, a ja cierpiałam i byłam w nim zakochana, aż (!) dwa lata.
    • justyskaa123 Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:37
      Śmiało możecie gadać ;]
      ja jeszcze dodam że on teraz jest z moją przyjaciułką
      byłąprzyjaciułką ... ale nie o niego poszło
      • eyeliner... Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolało 17.09.10, 20:45
        nie rozumiem. jak można rozpaczać po chłopaku?uncertainsciana
    • chocolatex Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 20:50
      Raz [ale nie byłam w związku z nim]. Potwornie bolało. Było to rok temu a dalej
      boli...
    • anne05 Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 17.09.10, 22:30
      Źle. Wczoraj ryczałam za jednym (minęły dwa miesiące...). Nawet nie byliśmy razem, w
      sumie to nawet nie jestem pewna, czy go kocham. Ale przywiązałam się do niego na
      pewno i cholera, nie mogę znieść myśli, że nigdy możemy się więcej nie spotkać (mieszka
      w innym kraju). Strasznie boli. Nawet bardziej niż ten czas temu.
    • nicoole Raczej nie... były momenty takie, ale nie zranił:) 18.09.10, 15:45
    • myszkaa . 18.09.10, 15:55
      tak , tak zranił . ;c

• temptation Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 18.09.10, 15:59
      Ehh... czy tak zranili mnie to niee.. ale była raz taka sytuacja . Bolało ale
      nie bardzo ... przynajmniej tak sobie wmawiałam . ; /
    • akira Re: Zranili was kiedyś chłopcy ? Jak bardzo bolał 18.09.10, 17:51
      Zranił, ale najwidoczniej tak miało być.

Cierpienia nie da się opisać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka