fairy_tale Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 18.09.10, 23:30 uważam że była najlepsza !. chociaż Olga też była fajna . miała taką pozytywną energie xd Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 18.09.10, 23:51 taak , ona ma boski głos ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 00:05 A jakas lipa Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaa Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 00:15 niewiem , jak spiewali pozostali , wiec nie wypowiem sie na temat tego czy zasluzyla na wygrana , czy nie . Ale ogladalam teledysk i nie nalezy do najciekawszych . Piosenka dobrze zaspiewana , glos tez fajny , jednak jej glos nie pasuje do tej piosenki , jest on raczej za -?mocny?-. Ott , moje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Widziałam teledysk... Jest do bani... 19.09.10, 10:10 Wg ten cały My Camp Rock był do bani ... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka13 tak ;D 19.09.10, 10:15 Zobaczyłam ją w najlepszej trzydziestce i już wtedy wiedziałam, że wygra. Była najlepsza. : DD Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 10:39 Nie wiem , nie śledziłam tego, ale gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 10:57 Patrząc na resztę 'finalistów' zwyciężyła zdecydowanie zasłużenie. Reszta to była po prostu porażka na pełnej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
inezdorez1 Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 11:33 Może ma , ale jakoś jej nienawidzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
veronicahallo weronika górą 19.09.10, 13:38 Julia jest beznadziejna powinna wygrać Weronika Basiewicz posłuchajcie jej ma konto na youtube www.youtube.com/user/gmveronica?feature=mhum Jest genialna!! i jako jedyna była kreatywna i potrafiła się wypowiedzieć przed kamerą a w dodatku ma na imie tak jak ja * Odpowiedz Link Zgłoś
susan02 Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 16:07 ona ? no pewnie była jedyna na tym całym obozie MY CAMP ROCK osbą która rzeczywiście umie śpiewać to jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
caroline.001 Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 16:11 Według mnie zasłużyła, Julia ma wspaniały głos i z całej czwórki była moim faworytem. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
inezdorez1 Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 16:46 ZONK Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 16:50 Ona jedyna tam w miarę potrafiła śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 16:50 Cudny głos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajka Re: Julia Miesiączek - zwycięzczyni My Camp Rock 19.09.10, 17:55 Moim zdaniem fajnie śpiewa. Nic do niej nie mam. Po za tym przy "końcówkach" wersów ma głos jak Shakira. ( wg mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
nasty_ Uważam, że... 20.09.10, 22:06 ...w Camp Rock 2 nie było nikogo o jakimś specjalnie czarującym głosie. Julia umie śpiewać - nie zaprzeczam temu, ale były od niej lepsze osoby. Osobiście na początku zachwyciła mnie Weronika Pociask, ale nie przeszła do finału, więc później stawiałam na Olgę Waluś. Ale osoby takie jak np. Mamela Band albo Karolina Małolepsza nie umiały śpiewać. Nie mam pojęcia dlaczego pojechały na obóz... A strasznie się zdziwiłam, że Memela... dostały się do finału o_O Odpowiedz Link Zgłoś