18.09.10, 13:26
Szukałam i nie znalazłam takiego wątku. W mojej szkole wf tak jak pewnie w większości jest
zmuszaniem dzieci do ćwiczeń i także czymś czego dziewczyny nie lubią. Poza tym rząd
obarcza winą za wszystko dzieci, które niby to unikają notorycznie wfu. Lubie czasem
poćwiczyć poza szkołą, ale w mojej miejscowości, nie ma za bardzo jak. A jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • blanus ... 18.09.10, 13:28
      Ja nie lubie w-f, bo tam mi każą grać w ręczną.
      Wolę np. pobiegać sama
    • nicoole Kocham WF!!!! 18.09.10, 13:33
    • chocolatex Re: sport. 18.09.10, 13:38
      Ja uwielbiam WF. To najlepszy przedmiot w szkole. Można się np wyżyć na piłce
      jak się dostało jakąś jedynkę czy coś. Mi to bardzo pomaga. Jedyne czego nie
      lubię na lekcjach wf to gimnastyki. To wcale mi nie pasuje. Stanie na rękach,
      "gwiazda" , fikołki do tyłu = koszmar. Ale i tak kocham WF. Szczególnie
      koszykówkę i siatkę. big_grin

pozder.
    • katsuumi_17 Re: sport. 18.09.10, 14:33
      Między innymi dlatego rozwijają się choroby choćby układu krążenia i
      pokarmowego- dzieciom jakikolwiek sport jest obcy.
      • szukajmnie Re: sport. 18.09.10, 17:05
        WF (razem z angielskim) jest moją ulubioną lekcją wink
        Chciałabym miec 2 WF dziennie, ale niestety mam tylko 4 razy tygodniowo tongue_out
        Na szczęście są SKS 'y big_grin
    • joshka Re: sport. 18.09.10, 14:46
      uwielbiam wf denerwuje mn tylko że nasz nauczyciel sie na nas wydziera jak nam
      cos nie wychodzi zamiast nam wytlumaczyc ale go olewam i jezeli juz to wyzywam
      na pilce
    • kazymuu Re: sport. 18.09.10, 14:51
      ja lubię WF. u moim mieście jest boisko do koszykówki, piłki ręcznej i piłki nożnej, więc można
      sobie pograć :q
      • olusia... Re: sport. 18.09.10, 14:59
        Nie lubię wf, wolę tańczyć, to przynosi mi radosć i jednoczesnie jest wysilkiem
    • anja_ Re: sport. 18.09.10, 14:56
      Uwielbiam wf. w podstawówce mieliśmy praktycznie samą siatkówkę, ale od września chodzę
      do gimnazjum i na każdym wf'ie robimy coś innego. W wakacje biegam, ponieważ mam
      kilka minut na boisko szkolne. kiedyś chodziłam na tańce, a teraz tylko w domu 'tańczę'.
      rozciągam się i skaczę na skakance.

Moim zdaniem wf jest bardzo ważny i MUSI być w planie lekcji.
    • flo.. Re: sport. 18.09.10, 15:01
      świetnie , uprawiam duużo sportów. smile Baseball, biegam, gram w nogę ( czasami ) , tenis,
      kosz. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka