Dodaj do ulubionych

Czujecie się samotni bez chłopaka czy..

• ame_profonde Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 23.09.10, 11:51
      Chłopak nie jest wcale taki zły kiss Błażej ! Serdecznie pozdrawiam !
    • diefin Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 23.09.10, 14:42
      ... jeśli poznałaś miłość to o niej nie zapomnisz ani o osobie, którą hochałaś bo kochać się nie przestaje..
    • nala195 U mnie to działa jakby w dwie strony .... 23.09.10, 15:33
      Bo u mnie jest tak, że podoba mi się pewiem chłopak Paweł i totalnie straciłam dla niego
      głowe, ale gdyby jego w moim życiu nie było to myślę, że nie czułabym się samotnie bez
      chłopaka, ponieważ chłopak do szczęścia dziwczynie nie jest potrzebny. Dziewczyny
      jesteśmy super bez nic !!!!!!!! winksmile
    • chocolatex Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 23.09.10, 15:41
      Nie, wcale się nie czuję samotna. Mam rodzinę i przyjaciół. Na razie mi to
      wystarczy więc jest fajnie. Tylko czasami sobie myślę "Kurde, jaka szkoda, że
      nie mam chłopaka" i zazdroszczę tym co go mają.
    • mady_ tutaj :D 23.09.10, 16:25
      można być niezależną, mając chłopaka, tak jak np. w moim wypadku nie zabrania mi
      spotykania sie z przyjaciółmi , więc jest git. zawsze, "wiesz, że jest ktoś kto
      cię kocha" serce
      • alisou Re: tutaj :D 23.09.10, 16:33
        po pierwsze mam dopiero 13 lat. po drugie nie przeszkadza mi bycie singlem, ale przyznam
        szczerze, że mam czasami ochotę po prostu przytulić kogoś w przedstawicieli drugiej płci. <:
    • asiekxd Czujecie się samotni bez chłopaka 23.09.10, 16:46
      czaaaasem , XD
    • bellacullen366 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 23.09.10, 17:12
      ja tam lubię niezależność. mam dopiero 13 lat i uważam że prawdziwe związki są w
      wieku ok. 17 lat. dlatego nie miałam chłopaka.
    • 2468 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 24.09.10, 19:39
      Mam 12 no sory wink
      • mickey.mouse Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 03.06.11, 21:03
        (...) marzę , może go spotkam (...)
    • xmartussx Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 26.09.10, 10:45
      JF
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • madzia2710 Gdyby ktoś mnie czasem przytulił.... 04.04.11, 15:49
        Czułabym się znacznie lepiej.
        Ale nigdy nie poznała kogoś kto na prawdę by mi się podobał. A szkoda....
        Raz w życiu chłopak powiedział, że mnie kocha, ale to nawet nie był mój chopak! Mimo wszystko czuję, że to był najlepszy dzień w życiu - 29 maj 2010 serce 100-lecie ZHP
        • sylwia714 Re: Gdyby ktoś mnie czasem przytulił.... 06.04.11, 13:02
          To też był mój najlepszy dzień w życiu. Ty ja i ...
    • discophantom Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 26.09.10, 12:53
      a ja czuję się samotna mając chłopaka.
      związki na odległość są wyniszczające...
      • kitty_emo ojj, czuję się samotna . ;< 26.09.10, 20:51
    • klarix1 Ciekawe pytanie. 26.09.10, 21:03
      Kiedyś tak miałam. Teraz to ludzie beze mnie nie umieją sobie poradzić. Jak
      na razie nie jestem zakochana i mam nadzieję, że to się nie zmieni.

peace & love ,.
    • pola16 niEe xDD 26.09.10, 21:09
      Jestem solo, z własnej woli. Gdybym na prawdę chciała to bym kogoś tam znalazła ...
    • love.rock.girl Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 26.09.10, 21:11
      trochę mi bez NIEGO smutno...indifferent
      • hellokiciara Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 06.11.10, 14:40
        może i tak ale tak naprawdę nigdy nie doznałam prawdziwej miłości .

myślę , że na to jeszcze będzie czas .ale wiadomo doskwiera mi brak chłopaka ( ;
    • karolina1997 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 06.11.10, 14:34
      Ja absolutnie nie czuję się samotna! Wszystko przychodzi w odpowiednim czasiewink
    • gorzata.14 jestem singielką ;D 06.11.10, 14:41
      • cathy Re: jestem singielką ;D 17.11.10, 11:06
        Ja jestem sama. Nigdy nie miałam chłopaka. Raz miałam od jednego propozycję, ale odmówiłam, bo on był o wiele starszy, a ja ledwie co skończyłam 12 lat. Strasznie mi doskwiera brak chłopaka, chciałabym czasem się do niego przytulić, pocałować i powiedzieć 'Kocham cię'.
    • vasine - 21.11.10, 14:33
      Czuję się samotna bez chłopaka, owszem. Nie jestem osobą niezależną, ale nie potrzebuję mieć kogoś na siłę. Po prostu lubię czuć miłość od chłopaka i tyle c:
    • zazu Mi też nie jest dobrze... 21.11.10, 15:19
    • lenisis Re: ja mam... 21.11.10, 17:54
      i czuję się tak samo.
      jest mi obojętne, chociaż czasami dziękuje, że mam kogoś do kogo mogę się przytulić... : )
    • eweel95 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.11.10, 20:00
      jak jest to dobrze, jak nie ma jeszcze lepiej . smile czasem się przydają, ale tak to sam problem, niemiłe mam wspomnienia po ostatnim chłopaku .
    • jonasofanka sama nie wiem.. 21.11.10, 20:07
      Serio. Niby fajnie być singielką, móc wszystko, ale z drugiej strony...
    • by_moonlight Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.11.10, 20:10
      Hmm... Lubię niezależność i aktualnie chłopak nie jest mi jakoś 'bardzo potrzebny' do szczęścia. tongue_out Wolę trochę poczekać na kogoś dla mnie ważnego, niż chodzić z byle kim. -.- Chociaż przyznaję, że czasem fajnie byłoby się do kogoś przytulić. wink
    • kasix_14 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.11.10, 20:22
      tak, czuję się samotna xD ale to tylko czasami ;d
    • iamvegas Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.11.10, 20:23
      to skomplikowane.
      lubię niezależność, ale...kiedy jest ON, to po prostu mi lepiej, czuję się tak zwyczajnie szczęśliwa.
      he just makes me happy <3
    • magnaw18 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 21.11.10, 21:36
      nie, ja jestem szczęśliwa sama ze sobą
      • mileymandy Mam podobnie do ciebie 22.11.10, 11:32
        Też nie mam chłopaka i bardzo się z tego powodu cieszę.Nigdy nie miałam,ale widząc po tym,jak moje koleżanki,które mają chłopaków się zachowują to dziękuję losowi,że mam jakiś uraz do facetów.Wszyscy w moim wieku to debile i idiociconfused,a zresztą nawet nie chcę myśleć,co by było gdyby rodzice dowiedzieli się,że mam chłopakawink.Także najwcześniej planuję mieć chłopaka po studiach,albo w ogóle,co zdecydowanie bardziej mi odpowiadakiss.
    • seneka4 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 22.11.10, 13:39
      Ja chciałabym mieć chłopaka ,ale nie na siłę. (: czekam.
      • dulce12_rbd Re: he he 29.12.10, 15:07
        ja mam.
        ale nie szukałam an siłę,
        samo się znalazło. XD
      • miley_55 Re: Czujecie się samotni bez chłopaka czy.. 29.12.10, 18:27
        Czasami mam takie momenty że czuję się samotna. Ale ogółem to jest mi bardzo dobrze bez chłopaka. = ] Są osoby które chcą miec chłopaka na silę, na pokaz, żeby udowodnić kumpelom czy raczej zaszpanować 'jakie to one nie są fajne'. Ja czegoś takiego nie rozumiem, dla mnie to jest żalosne, związek na pokaz i bez uczuć. Moja zasada to nic na siłę. Ja sobie poczekam na księcia z bajkii smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka