hide.me 24.09.10, 10:35 myślicie nad operacją plastyczną? a może myślicie, że to nie potrzebne, bo przecież każdy ma w sobie coś ładnego . ; * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonas_lover Myślę, 24.09.10, 10:47 Myślę, że jeśli komuś bardzo, ale to bardzo przeszkadza np. zbyt duży nos i ma na to kasę, to może sobie owy "element" poprawić, o ile po tej operacji bedzie wyglądał lepiej, a nie - jak się czasem zdarza - gorzej. Ale jeśli mowa o odmładzaniu się na siłę to jest to, moim zdaniem, żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: operacje plastyczne jesteście - za? 24.09.10, 10:47 Operacje plastyczne nie stosuje sie tylko wtedy kiedy chce sie cos w sobie zmienic . Mozliwe ze ktos jest chory i lekarz zalecil mu taka operacje ( to wsumie sie nie zdarza ) ale dlaczegoby nie robic skoro ktos ma kase i okazje ?? jezeli tylko nie boi sie skalpela ....Ja sie boje dlatego tez raczej nie zdecyduje sie na to bo gdybym zobaczyla ten skalpel to nie trzeba by bylo mi podawac narkozy i oczywiscie z umiarem Odpowiedz Link Zgłoś
............ 24.09.10, 11:12 Sama miałam operacje można powiedzieć, że plastyczną, ale musiałam ją zrobić bo miałam krzywą przegrodę nosową i w nocy czasem nie mogłam oddychać . Przed operacją miałam mały garb na nosie, po operacji znikł. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemichael Re: operacje plastyczne jesteście - za? 25.09.10, 11:04 ja nie chcialabym sobie zrobic operacji xdd podobam sie sobie taka jaka jestem x]]]:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 kliknij;) 24.09.10, 11:07 Według mnie to największa głupota jaką można popełnić.Ostatnio był program o komuniach w Polsce jak bogatym rodzicom nie podoba się ,że dziecku odstaje trochę ucho to jako prezent dostaje operacje plastyczną Odpowiedz Link Zgłoś
linda nektarynka123 @ 24.09.10, 11:22 z tymi rodzicami co mowisz to troche przesada i to taka troche wielka ale w zdrowym rozsadku . Czemu nie zrobic jezeli ktos ma w sobie cos czego nienawidzi i nie akceptuje a moze to zmienic to dlaczego niee..Ale jezeli chodzi o te programy " o 10 lat mlodsza " to moim zdaniem bez sens Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna_ operacje plastyczne jesteście - za? 24.09.10, 11:19 tak. chcę sobie poprawić nos. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa. Re: operacje plastyczne jesteście - za? 24.09.10, 11:25 Jestem raczej na nie, chyba że ta operacja to konieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: operacje plastyczne jesteście - za? 24.09.10, 11:32 Żeby pchac jakieś chemikalia w siebie ?? Ooo niee To takie idiotyczne że nie wiem Nigdy takiej operacji nie zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: operacje plastyczne jesteście - za? 24.09.10, 14:26 Ja jestem przeciw takiemu bezsensownemu operowaniu się dla przyjemności. Ale jeśli mają komukolwiek pomóc podnieść samoocenę bądź poprostu są potrzebne (np. plastyka brzucha po drastycznym schudnięciu) to jak najbardziej za. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: operacje plastyczne jesteście - za? 25.09.10, 10:19 Ja nie jestem za.Robienie z siebie kogoś kim nie jesteśmy nie jest w porządku.Chyba ,że taka operacja jest konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: operacje plastyczne jesteście - za? 24.09.10, 14:32 Nie. Lubię siebie taką, jaka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
mireille Nie jestem przeciw 24.09.10, 14:33 To jeszcze zależy jaka operacja . Jesli chodzi np.: o odsysanie tłuszczu to jestem za,poniewać to człowieka upiękni,jeśli ktoś ma mały biust,proszę bardzo może go sobie powiększyć . Ale nie znoszę jak człowiek zmienia sobie cały skład twarzy,czy ciągle sobie powiększa rzecy,któy są wprost idelane,alby być bardziej "sexy" . Wyglaa to nienaturalnie i to widać na periwszy rzut oka ... Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Popieram Mireille:) 24.09.10, 14:41 Ja chciałabym poprawić sobie nos, bo mam takiego jakby garba i wszyscy tylko mają polewkę z tego... Ale mam dopiero 13 lat więc MOŻE coś się zmieni na lepsze. Chociaż wątpie bo mam nos taki jak mój tato ( Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: operacje plastyczne jesteście - za? 24.09.10, 14:46 przeciw. dla mnie to głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
christi124 za, ale z umiarem 24.09.10, 15:00 a ja jestem za. Znaczy wszystko jest ok, ale z umiarem ;] jeśli ktoś chce sobie poprawić wygląd i ma na to pieniądze, to czemu nie? Grunt to kochac i akceptować siebie ;] jeśli ktoś potrzebuje pomocy, to jestem za ;] Odpowiedz Link Zgłoś
honey. Re: operacje plastyczne jesteście - za? 24.09.10, 15:05 jestem za, ale tylko w razie konieczności (np. po wypadku). inni moim zdaniem tylko się oszpecają trzeba pogodzić się z tym jak się wygląda i znaleźć i eksponować swoje atuty ) Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: operacje plastyczne jesteście - za? 24.09.10, 15:12 nigdy w życiu, wygląd nie jest ważny. Najważniejsze jest to co mamy w głowie. Nie rozumiem ludzi, którzy to robią.Każdy ma w sobie coś ładnego Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 25.09.10, 01:20 jestem za, o ile to niewielka ingerencja w wygląd, lub jeśli wymaga tego zdrowie danej osoby, w innym przypadku - nie. ja sama jestem brzydka, ale pokroić się nie dam w życiu, o nie. za bardzo bym się bała. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: operacje plastyczne jesteście - za? 25.09.10, 09:43 ja jestem za nie.! Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaa_ Re: operacje plastyczne jesteście - za? 25.09.10, 10:15 `zależy nie którym ludziom przewraca się w głowie bo chcą być piękni a tak naprawdę to jest samo oszpecanie się, z drugiej strony nie którym poszkodowanym ludziom to jest bardzo potrzebne (; Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat jestem przeciw, a tym bardziej w naszym wieku . . 25.09.10, 11:10 bo wtedy operajce plastyczne zazwyczaj dają wiecej szkód, niz pozytku . grunt , to siebie zaakceptowac. każdy jest ladny na swój sposób. x d Odpowiedz Link Zgłoś
xxedgexx Re: operacje plastyczne jesteście - za? 25.09.10, 11:11 jeśli komuś naprawdę się dokucza z powodu tego że jest się brzydkim to jedna niewinna operacja wystarczy i jest oki : D ale jak ktoś robi się na barbie i wygląda jak straszydło to jestem przeciw xd Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: operacje plastyczne jesteście - za? 25.09.10, 12:55 Sądzę, że operacje są nie potrzebne. Tzn. jak ktoś chce sobie tylko poprawić nos czy coś w tym stylu to ok. Ale bez przesady. Np.: jak ktoś robi sobie dużo operacji to potem wygląda jak lalka. A ja nie chcę sobie robić operacji. Podobam się sobie taka jaka jestem. Nie idealna, ale naturalna. Kiedyś na Kotku pisało, że dziewczyna zrobiła sobie operację, żeby wyglądać jak Jessica Alba, tylko dlatego, że jej chłopak jest fanem tej aktorki. Czegoś takiego bym nigdy nie zrobiła. Mój chłopak musi mnie zaakceptować taką jaka jestem Odpowiedz Link Zgłoś