Dodaj do ulubionych

Dlaczego tak trudno zrozumieć?!

25.09.10, 23:05
Jestem wielką fanką Jonas Brothers. Nie wiem dlaczego, uwielbiam ich tak po
prostu!! Kocham ich teksty i to, że przed kamerami nie są takimi dupkami xD
(podkreślę, że to jedyny zespół który nie gra metalu a ten styl muzyki bardzo
lubię;d )
Niestety moje (niby) friends mnie za to wyśmiewają. Mówią teksty w stylu:"Co
tam u loczkowanych łbów?". Trochę to niegrzeczne i nie rozumiem w czym im to
przeszkadza, ze lubię ten zespół ;/. Czasem też uważają że jestem za "stara"
żeby bawić się w takie coś(mam 15 lat). A tak wgl to czytałam że nie tylko
dziewczyny w moim wieku lubią ten zespół, zdarzają się też 20 latki ;d Co ja
mam zrobić? Pomóżcie!!

Obserwuj wątek
    • ehmm Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:11
      oko za oko ząb za ząb, wyśmiej tego czego one słuchają może wtedy zrozumieją ,że
      to co robią to do mądrych nie należy wink
      • moni Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:15
        Tylko że ja tak nie umiem.. nie należę do tych wrednych.. czasem próbuję ale nie
        wychodzi;d
        • ehmm Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:20
          no to w takim razie spróbuj na to w żaden sposób nie reagować. może to coś da a
          jeśli nie to naprawdę polecam pierwszy sposób. nie musisz być jakoś specjalnie
          wredna możesz powiedzieć np coś takiego : Dzisiaj w radiu mówili o nowym kawałku
          grupy X cały czas się z niego śmiali ale w sumie to mają rację bo to straszny
          kit jest już kilka osób mi to mówiło.

może to coś pomoże wink
          • moni Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:21
            mam nadziejęwink
      • aashley Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 26.09.10, 09:46
        powiedz im, że nie mają sie z cb naśmiewać za to że jesteś fanką Jonasów xd. a jeśli oni
        mają swoich idoli to też się z nich śmiej. postaw je w takiej sytuacji, w jakiej one postawiły
        cb surprised. może potem odpuszczą suspicious
        pzdr kwiat!
    • lady_cat Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:13
      to naturalne. jeśli ktoś w towrzystwie powie, ze np. bieber to pedał, a słucha tylko peji, to
      wychodzi na ' fajnego ' . a przynjamiej tka mysli .; )
    • jackllison Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:21
      Olać zołzy. Wolność i swoboda jest, co nie? big_grin
    • sweet94 Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:22
      każdy ma inny gust. bądź mądrzejsza. powiedz że no, każdy co innego lubi ty
      lubisz to i niech się odchrzanią. jeśli ich nie lubią to niech nie komentują.
    • martussiaaa Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:30
      Nic . One mają swoich idoli , a ty ich nie wyśmiewasz . Masz prawo mieć własne
      zdanie . Nikt Cię nie zmusi , żebyś lubiła jakiś metal . Jonasi są okii . Ich
      piosenki są wgl super . Więc nie przejmuj się tym co mówią twoje koleżanki . smile .
    • alexis69 Tutaj.! 25.09.10, 23:35
      Potnij się łyżeczką, albo skórką od chleba. -.-
      Ale masz problemy .. shock Olej to, co się będziesz przejmować? .
      • jonasi Tu ^^ Ponownie xD 25.09.10, 23:53
        A tak wgl. to też nie rozumiem co oni wszyscy mają do Jonasów xD Wkurza mnie to jak
        tłumaczą się tym, że oni są z Disneya -.- Wielkie halo! Przecież to wgl. znaczenia nie ma. To
        jest po prostu chore! xD Ale cóż zrobisz? ; p Sama Świata nie zmienisz ; d
    • jonasi Tu ^^ 25.09.10, 23:47
      Hmm xD Też jestem ich fanką i spotkałam się z kilkoma podobnymi przypadkami. Ja to
      olewam, bo wiesz... Jeśli im to nie pasuje, to ich problem -.- To świadczy jedynie o nich, że
      nie potrafią być do końca tolerancyjni.
      Według mnie nie rób nic, tylko czasem możesz rzucić jakiś tekst, odgryźć się. ; )
    • martynka111 olej to a niby one czego słuchają roberta.m?? 25.09.10, 23:49
      • martynka111 czy może manieczek techno 25.09.10, 23:49
    • hipiska.xd Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:50
      Po prostu to nie są przyjaciółki skoro tego nie tolerują.. W tym jest problem a raczej w kim.
    • linda Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 25.09.10, 23:57
      masz z nimi porozmawiac i wyjasnic ze ty sobie tego nie zyczysz a jezeli one chca sie z toba przyjaznic to niech to zaakceptuja wink rozumieesz ??? tak jak w milosci ....sa kompromisy suspicious
    • werka197 Hmm 26.09.10, 00:05
      Wiesz moze to troszke dziwne ze lubisz ten zespol ale twoi znajomi powinni byc berdziej
      tolerncyjni .. No ale coz .. Nie sa . Co masz zrobic nie mam pojecia .. Moze nie
      rozmawiac z nimi ne ten temat lub sie wyprzec ? A moze miec ich poprostu w dupie wink
    • osiek Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 26.09.10, 00:20
      ehe tak samo jest z Bieberem.
      ale nie rozumiem czemu z Jonasów się śmieją dla mnie oni są normalni ?
      Powiedz im coś w stylu; ej dobra to jest hamskie, ja nie nabijam się z waszych ulubionych zespołów, chociać ich nie lubię.
      w końcu o gustach się nie dyskutuje nie ; )
      • mweezy Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 26.09.10, 01:00
        @werka197 nie wiem co ty w tym widzisz dziwnego. dla mnie słuchanie metalu
        choćby i Jonasów na raz, to nie jest nic zaskakującego.

co do twoich koleżanek, to twardo im się postaw, powiedz, że ty jesteś na tyle
        ogarnięta, że tolerujesz ich idoli, nie sypiesz chamskimi tekstami i od nich
        oczekujesz tego samego. jeśli zależy im na waszej przyjaźni, to się zmienią, a
        jeśli nie to przecież na nich świat się nie kończy, na pewno w twoim otoczeniu
        jest ktoś wart twojej przyjaźni. nie daj sobą pomiatać. powodzenia : )
    • glamour Jonas są do dupy i gwiazdorzą 26.09.10, 08:10
      • iga18 glamour 26.09.10, 08:30
        A Bieber to niby nie gwiazdorzy?! Chora jesteś chyba, dziewczynko..

Jonasi nie gwiazdorzą. Ostatnio przecież byli w szkole gdzieś tam, byli w
        szpitalu.. Pomyśl..

Do autorki: Wyśmiej ich idoli.. Na pewno coś wymyślisz ; ))
        • jonasi Re: glamour 26.09.10, 18:00
          Weź ty sie opanuj -.-
          Jakby się gwiazdorzyli to rządali by nie wiadomo ile za swoje koncerty. Jakby się
          gwiazdorzyli to nie udzielali by się charytatywnie, a chciałabym Ci przypomnieć, że oni
          mają swoją fundację dla dzieci z cukrzycą.
          A Twój Bieber? Zrobił coś w kierunku, żeby pomóc innym?

Nie wypowiadaj się na jakiś temat, w którym masz zero racji. -.-
    • czekoladowagirl Re: Nie panikuj! 26.09.10, 08:58
      Olej je po prostu. Wielki masz problem...sciana
    • marcepanka13 Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 26.09.10, 09:14
      gwiazdy disneya ogólnie są postrzegane jako te złe, śmieszne itp. a tak
      normalnie to jest po prostu zwykła zazdrość im , że oni coś osiągnęli , a my
      siedzimy w domu i chodzimy codziennie do szkoły, faktycznie sama miałam z tym
      problem jak lubiłam Jonasów, teraz mi już przeszło, ale moje koleżanki się
      'naśmiewały' , ale ja po prostu ignoruje, jak komuś nie pasuję trudno, po prostu
      z reguły zmieniałam temat i się nie przejmowałam, bo wiem , że one mają inny
      gust muzyczny i nie chciałam im nic narzucać.
    • kardolina Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 26.09.10, 09:41
      olej je i tyle. ale chcę Wam odpowiedziec na pytanie: co wszyscy mają do jonas brothers. mianowicie to, że irytuje wiele ludzi, że oni nazywają się gwiazdami rocka, a swoją muzykę rockiem. a to gó... prawda. to w leeeeeekkim stopniu może podchodzic pod pop-rock, ale nic więcej.
      • nevermind_ @kardolina 27.09.10, 14:19
        podaj mi filmik na youtube, link do wywiadu, czy cokolwiek innego, gdzie jonasi mówią, że są
        gwiazdami rocka, albo chociaż powiedz, gdzie słyszałaś to z ich ust. ja jestem ich fanką i
        wyobraź sobie, że mnie też to denerwuje, a najbardziej te pseudo napalone fanki które
        przeważnie dodają 238973547 ich zdjęć do galerii i uważają że jb są najlepszym zespołem na
        świecie, a co najzabawniejsze toczą wieczną wojnę z równie wiarygodnymi fankami biebera ._.
    • tsst boziu . 26.09.10, 10:40
      Lubic ich dalej , i olac glupie idiotki . pewnie one sluchaja tylko '' TRU
      rocka . ''
    • urszulka2691 nie przejmuj sie a one to co pewnie bimbera lubia 26.09.10, 10:40
      • geniaaa ` może po prostu je olej ? 26.09.10, 10:49
    • green_alien Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 26.09.10, 11:00
      One nie są tolerancyjne !! Weź im dogadaj ,że możesz słuchać co chcesz a jak im
      to nie odpowiada to nie muszą tak się z tym obnosić.Sama Jonasów nie lubię
      zbytnio,ale tu nie o gust chodzi.Znajdź sobie przyjaciół z którymi masz wspólne
      zainteresowania.Ja taką przyjaciółkę znalazłam : D
    • united12 Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 26.09.10, 11:15
      ja też ich lubię mimo ze mam już prawie 17 lat xD
    • niebieskaa Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 26.09.10, 20:27
      powiedz im, że nie mówisz im czego i kogo mają słuchać i niech one też Ci nie mówią.
      ave.
    • sniezka Re: Dlaczego tak trudno zrozumieć?! 27.09.10, 13:57
      big_grinNie patrz co mówią koledzy, bo jeżeli z tego się śmieją to nie są twoje
      koledzy.Całkiem nie zwracaj uwagi na ni kogo. Jeżeli lubisz ten zespół, to se
      lub.I to jest normalne.;-]smirk
    • jonasofanka Z własnego doświadczenia... 27.09.10, 14:07
      powiem ci coś, okej ? Byłam fanką Jonasów... no cóż, przeszło mi , jednak ich
      jeszcze serio lubię. Nie tak , że wzdycham do plakatów czy coś... po prostu
      lubię. Moja zabawa z braćmi zaczeła się przed camp rockiem 1 . Więc jednak juz
      trochę wytrwałam... W 6 klasie[ jestem 1.gim] miałam koleżanki z innej klasy. I
      miałyśmy razem wf. Ta moja koleżanka nawrzeszczała na mnie, ze mają niewymyte
      du*py itp... Też zaczęłam wrzeszczeć. Wyzywać, że nie powinna takich rzeczy mówić.
      Jednak jest mi trochę żal, ze nie poznałam ich jakoś tak... w 6 klasie, bo
      przynajmniej bym trochę jeszcze pogustowała w nich . a tak... poznałam kolesia ,
      i to on mi ich zastąpił wink
    • petka Boże, ale ty masz problemy! Żal 27.09.10, 14:08
      • jessicakaulitz Re:Porozmawiaj z nimi. 27.09.10, 14:24
        Porozmawiaj z nimi szczerze na temat tego co czujesz, powiedz im że przeszkadza Ci to w jaki
        sposób odnoszą się do twoich idoli. Powiedz, że jeżeli ty nie obrażasz ich ulubieńców, one
        powinny robić to samo. Jeśli tego nie zrozumieją, to oznacza tylko, że nie są warte przyjaźni. A
        lepiej nie mieć przyjaciół wcale, niż mieć kilku, a fałszywych. Czasami nie przestawaj słuchać
        Jonasów, tylko ze względu na twoje kumpele. Jesteś jeszcze młoda, znajdziesz prawdziwe
        przyjaciółki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka