gwiazdka_14 Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 14.10.10, 14:36 Ja też osobiście nie lubię egzorcyzmów . Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 14.10.10, 21:34 Paranormal activiti czy jakoś tak, to jest masakra Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x kocham horrory, ale takie.. 16.10.10, 11:14 po których będę się bała, a nie np. jak komuś wydłubują oko bo to jest dla mnie obrzydliwe, podobnie jest w pile. Wolę horrory typu klątwa, piątek 13, nienarodzony, egzorcyzmy też bo mnie nawet interesują XD takie po których będę się bać : ) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 16.10.10, 13:23 Ja uwielbiam horrory bo ogólnie lubię się bać, ale przerażają mnie takie krwawe horrory typu piła, gdy kogo torturują czy coś..mój pierwszy horror to Czarna woda(japoński film) obejrzałam go bardzo dawno temu i do teraz pamiętam jakiego miałam stracha... Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 16.10.10, 13:27 kocham horrory! i póki co, jedyny, którego naprawdę się bałam to klątwa. wszystkie trzy części. do tej pory przechodzi mnie gęsia skórka na samą myśl o tym. -.- a uwielbiam takie, w których jest prawdziwa rzeź, typu piła. chociaż w pile boję się tej maski, w której w pierwszej części ten dziadek wjechał na rowerku. przerażające. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 16.10.10, 13:28 nie oglądam horrorów, więc pewnie wszystkich nie no, krwi nie mogę znieść, więc tych gdzie są różnorakie tortury. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 16.10.10, 13:32 Nie obejrzałam za wiele chorrorów, ale najstraszniejszy była chyba `Klątwa` Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: egzorcyzmów... 16.10.10, 13:40 i o jakiś demonach. a krwawe to lubie najbardziej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 <333 16.10.10, 13:42 kocham horrory <3 nie wpływają już tak na mnie bo za dużo obejrzałam , chociaż są dwa po których sie bałam : klątwa i paranormal activity Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 ... 16.10.10, 13:44 kocham horrory <3 ale najbardziej lubię (i najbardziej się przy nich boję) "Paranormal Activity" "Rec" "Klątwa". i reszty nie pamiętam. oo, jeszcze "Koszmar z Ulicy Wiązów" Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 16.10.10, 13:52 Jeśli Egzorcyzmy Anielisy Michel (nie wiem czy dobrze napisałam) zaliczają się do horrorów, to właśnie ich boję się najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 16.10.10, 13:57 ja boję się horrorów z lalkami i klaunami Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ psychologicznych. 16.10.10, 14:47 czyli egzorcyzmy, duchy, demony. potem sama w domu się boję. na prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi pseudorealnych... 16.10.10, 14:51 żeby tak podziałały na psychikę. żebym nie wiedziała do końca, co stało się z daną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 ja się boje wsztskich horrorów 17.10.10, 09:55 potem mam koszmar i wogóle...nie mam tak jak inni że oglądam tlko np.:o demonach cz o czymś tam jeszcze...ja wogóle horrorów nie oglądam bo się boje. Odpowiedz Link Zgłoś
hyziaczek96 Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 09:26 najbardziej boje się tych które na początku mają napis 'OPARTE NA FAKTACH' xdd i potem jak głupia wmawiam sobie, że mi też to się przydarzy. haah. xd ale, jak mam iść w trakcie takiego filmu do łazienki, albo gdziekolwiek to normalnie grupowo chodzimy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 09:35 z dziećmi, klaunami i lalkami mam takie schizy, ze ja pierdziu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 09:40 Nie lubię jak np, krew wali komuś z ust i ...brrr musiałaś mi przypomnieć?!xd Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 09:41 różne są niektóre horrory są od 12 lat ;] spotkałam się właśnie z takim i nie był straszny Odpowiedz Link Zgłoś
bella22 Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 09:49 też nienawidze tortur ale niestety są nawet w thilerach strasznie mnie to wkurza piła to rozumiem bo wiem co oglądam ale jest jakiś zwykły film a tam np. przypalają go żelazkiem egzorcyzmów też się boje dlatego nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
smaczniak Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 09:58 Strasznych xD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 09:59 Mysle ,ze takich w stylu " paranormal activity" ! Przez takie filmy jestem jakas przewrazliwiona.;dd Odpowiedz Link Zgłoś
cudo40 Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 10:00 Ja najbardziej się bałam na Egzorcyzmy Emily Rose i Nienarodzony reszta po mnie spływa :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
emotkablackrous Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 10:01 klątwy 3 i luster Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 10:09 tak właściwie to wszystkich nie nawidze horrorów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
coloringme Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 17.10.10, 20:11 Wszystkich opartych na faktach! A w szczególności tych o istotach paranormalnych.... BUUU xd (: CM ; * Odpowiedz Link Zgłoś