Dodaj do ulubionych

Dyskretne kupowanie przez internet.

13.10.10, 16:14
No więc, pewnie jak większość z was, mam pociąg seksualny. Często się masturbuje, ale
zwykły palec mi nie wystarcza. A więc, chciałabym kupić sobie wibrator przez internet. A
więc mam do was pytanie. Jak kupić wibrator przez internet żeby rodzice się nie dowiedzieli
że wogóle coś przez internet kupiłam? Naprawdę, bardzo mi na tym zależy. Liczę na miłe
komentarze, i nie wyśmiewanie się z mojego pytania. I proszę nie usuwać tego wątku, bo
naprawdę mi na tym zależy. smile
Obserwuj wątek
    • szalona_fanka46 Yhym . . . 13.10.10, 16:17
      A wiesz, że to czytają dzieci wiek 7-10.!?
      • oliiviia szalona_fanka46 13.10.10, 16:23
        a wiesz, że to strona dla nastolatek? ich problem. nastolatki się masturbują, to
        normalne. -.-

co do autorki wątku- nie wiem jak ci pomóc.
        • anonimowa. Do szalona_fanka46 13.10.10, 16:32
          Wiem o tym, że czytają. Ale dziewczyna na górze dobrze napisała, że to jest dla
          NASTOLATEK. A jak jakieś dzieci to przeczytają, to już nie mój problem. One jeszcze nie
          wiedzą nawet co to jest więc w czym problem? Ja tutaj akurat żądnego nie widzę.
          • anonimowa. Re: Do szalona_fanka46 13.10.10, 16:33
            miało być żadnego* wink
    • anonimowa. Re: Dyskretne kupowanie przez internet. 13.10.10, 16:40
      Jest tu ktoś?
      • insidelia Re: Dyskretne kupowanie przez internet. 13.10.10, 17:06
        Polecam Allegro - paczki można odbierać nawet na poczcie. Problem może być tylko z Twoim
        wiekiem - nie masz 18 lat. Wątpię, by ktoś sprzedał Ci wibrator wiedząc ile masz lat. wink
        Możliwe, że są jakieś wirtualne sklepy, ale ja wolę kupować w sprawdzonych miejscach.
    • anonimowa. ? 14.10.10, 12:05
      Jest ktoś? sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka