fictive. e taam. 19.10.10, 19:19 no ja tak mam że gdy dostaję kieszonkowe to od razu chcę coś sobie kupić. ale zadaję sobie pytanie : "poczekaj, czy to aby na pewno ci jest potrzebne? (chwila ciszy) no jasne że tak! " xD nawet gdy wydaję pieniądze na głupoty . tak jest zawsze xd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 19.10.10, 19:35 lubię wydawać pieniądze, aczkolwiek potrafię zaoszczędzić jeśli się postaram. Odpowiedz Link Zgłoś
viva Rozrzutna 19.10.10, 19:39 Jestem rozrzutna, czasami nawet za bardzo. W jednym sklepie moge ci wydać nawet z 300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 19:48 staram siś oszczędzać, ale jakoś nie wychodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 19:49 Ja jestem zaaajebiście oszczędna ;D Czasem nawet zdaje mi się ,że jestem-skąpa ;p Po prosu muszę mieć odłożone pieniądze na tą czarną godzine ;] , na pizze czy tam jakieś inne drobne wydatki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ladymilka Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 19:57 Ja oszczędzam pieniądze.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 20:12 Powiem Ci tak zalezy w jakich sytuacjach, ale stram sie być oszczędna , odkładac sb pieniądze , a potem kupic cos fajnego. ;**) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraa Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 20:39 hehe niestety to drugie xd jak dostaję 5 dych od kogoś to następnego dnia już nie ma śladu xD ale fakt że pożyczam chłopakom kase a oni zazwyczaj nie oddają ale ciuul xD Odpowiedz Link Zgłoś
ema144 Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 20:36 Zależy xD zbieram juz od dawna xD i mam trochę kasy w skarbonce xD ale jak dostaje teraz to zwykle wydaję xD ;** Odpowiedz Link Zgłoś
elusha_21 Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 20:43 Wydawac na ciuszkii.;d Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 20:45 Ogólnie jestem bardzo rozrzutna, ale czasem jak trzeba to oszczędzam. Odpowiedz Link Zgłoś
eliziak Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 20:46 staram się oszczędzać ale mi nie wychodzi nie umiem oszczędzać zazwyczaj wydaje papierosy i alkohol Ale alkohol to tak jak jest okazja A okazja jest minimum 3 razy w miesiącu Rzadko na ciuchy, bo to zazwyczaj fundują mi rodzce Odpowiedz Link Zgłoś
aishiteru Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 20:50 Ja jestem mega rozrzutna ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 19.10.10, 20:50 Staram się oszczędzać.Niestety rzadko mi to wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kate__ oszczędna! 19.10.10, 20:56 Oszczędna, i to jak! Można nawet powiedzieć, że skąpa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
collins . 21.10.10, 08:45 ojojoj. jestem strasznie rozrzutna! ale czasem uda mi się co nieco uzbierać. rzadko, bo rzadko, ale udaje (: Odpowiedz Link Zgłoś
onaa95 Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 21:00 ja zależy nie kiedy oszczędzam , a nie kiedy ide do sklepu kupić se coś do malowanie się , ciuchy , buty lub coś w tym stylu ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 21:05 Wiadomo, że fajnie jest sobie coś kupić . Ja generalnie może nie tyle, co oszczędzam, ale po prostu bardzo mało wydaje. Nie mam potrzeby często czegoś kupować. A jak dzięki temu coś się przypadkiem w portfelu uzbiera, to tym lepiej ; d Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. wole wydać xd 19.10.10, 21:22 jestem rozrzutna xd i tak sama jakoś kasa sie rozchodzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
zozola7296 ufff.... 19.10.10, 21:39 Różnie bywa (: Ogólnie oszczędzam, ale jak ide na miasto i zobacze gdzieś nowa kolekcję która mnie woła już z odległości kilometra to jak sie oprzeć pokusie? Mam 400 zł których nie ruszam jak na razie i 100 które wydam w sobote Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 21:49 kochana do miesiąca temu byłam taka że zbierałam miałam ponad tysiąc swoich.. ale to wydałam.. nie pytaj na co... Odpowiedz Link Zgłoś
ironia Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 21:56 teoretycznie jeżeli postawię sobie cel (jakikolwiek - buty, aparat, płyta, coś do pokoju) - potrafię zaoszczędzić, ale jest mi raczej trudno. lubię wydawać pieniądze i często nie mogę się powstrzymać więc chyba tak, jestem rozrzutna. Odpowiedz Link Zgłoś
selena1709 Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 22:12 Zdecydowania wolę wydawanie . Przy mnie nawet złotówka się nie utrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 19.10.10, 22:32 ciężko to ze mną . Kiedy mam pieniądze ręka świerzbi i wydaję w jeden dzień . Wmawiam sobie . Będę oszczędzać na prezenty , nie długo święta i te pe , ale ja nie mogę tak żyć . Myślę , że mąż będzie przechowywał kasę . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 20.10.10, 00:53 ja musze zbierać na buty Uggs, mam 300zł to pewnie już niedługo kupie i znowu będe musiała zbierać od nowa ja oszczedzam tylko jak naprawde na czymś mi strasznie zależy, a zazwyczaj to wydaje na pierdoły ale przydatne Odpowiedz Link Zgłoś
elyne Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 20.10.10, 08:42 Czasami coś sobie uzbieram, ale jak zobaczę jakiś piękny ciuch to muszę go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Raczej.. 20.10.10, 08:54 jestem oszczędna.. Ale potrafię zaszaleć z zakupami Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
asia3ii Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 20.10.10, 12:51 nie można mnie nazwać oszczędną... raczej baaardzo oszczędną, wręcz skąpą. tak. jestem okropnie skąpa. najpierw patrzę na cenę, później na ubranie. wiem dziwne, ale taka już jestem. raczej rozsądna Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Oszczędzacie czy jesteście rozrzutne? 20.10.10, 15:41 nie wiem , lubię sobie chomikować pieniądze a następnie je wydać . Odpowiedz Link Zgłoś