Dodaj do ulubionych

omg .!!! help ;/

14.10.10, 14:32
Moja koleżanka, ostatnio się do mnie przykleiła.. i teraz zauwazylam, ze mnie wykorzystała. Rok temu na zakończenie oczywiście nie miała kwiatków - ja musiałam dać jej różę. Dzisiaj wszyscy ( oprócz niej ) złożyliśmy się na bombonierkę ( no dobra, na bombonierkę dała nam ' Fundacja kieszeń przemka ' heh . xd < 33 ) i na różee. Ja miałam 3 osobno dla panio od w-f , bbiologi i polaka. ;d i oczywiście Bernadeta . ( ble ) polazła ze mną i to wyglądało tak,. jakgdyby te róże było OD NAS. Moja mama się lekko mówiąć wkur,wiła i jest na mnie zła, bo to nie pierwszy raz. Nie wiem co mam jej powiedzieć, zeby się lekko mówiąc odwaliła. Help. xd (( tsaaa,, żebym ja tlyko takie problemy w życiu miała.. darujcie sobie ))
Obserwuj wątek
    • siela : ) 14.10.10, 14:35
      następnym razem ,powiedz jej raz ,grzecznie a dobitnie,że" nie masz zamiaru być
      wykorzystywana,kwiatek/bombonierka ,jest od ciebie i chcesz go wręczyć sama ,a
      ona jako przyjaciółka lub też dobra koleżanka powinna to zrozumieć."
      trzymaj się.
    • unborn_ omg .!!! help ;/ 14.10.10, 14:36
      Po prostu wytłumaczcie jej, że skoro nie ma zamiaru składac się na prezenty, to
      nie ma prawa ich dawac. Takie są reguły.
    • lovememanytimes Re: omg .!!! help ;/ 14.10.10, 14:39
      Yh. Nie wiem.. Moze krytykuj ja caly czas albo wez zaprzyjaznij sie z kims kogo
      ona nie lubi xD hah. A moze powiesz jej wprost ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka