Dodaj do ulubionych

Popularność w sql ;//

19.10.10, 20:29
W mojej sql raczej nikt niezbyt wie jak mam na nazwisko itp...
szkoda...
przez to brak mi pewności siebie itp..
jak temu zaradzić.?
Co mam zrobić aby inni mnie bardziej polubili...? confused
Obserwuj wątek
    • snickers. ? 19.10.10, 20:46
      przez to, że ktoś nie zna twojego nazwiska, brak ci pewności siebie..?

o matko. to tak jakbym powiedziała, że nikt nie wie jakie mam majtki na sobie i przez to brak mi pewności siebie.. błagam cię.
      • sokbananowy Re: ? 19.10.10, 20:51
        No właśnie. ^^
    • urszulka2691 zagadaj... 19.10.10, 20:50
      spróbuj np. na dyskotece podejsc do jakis dziewczyn razem z kolezanka i pogadaj z nimi
      może znajdziecie wspólny językwinkJak pójdziesz z kolezanka to bedzie ci raźniej....no i na
      różnych kółkach można też poznac wielu nowych ludzi...
    • x.pati.x Re: Popularność w sql ;// 19.10.10, 20:51
      ja nie jestem w szkole popularna i mi to nie przeszkadza.
      ale chciałbym, żeby pewne osoby nie wiedziały jak mam na imię..
    • carli. Re: Popularność w sql ;// 19.10.10, 20:53
      jezus maria.
      ja nie rozumiem , że niby czemu Ci tak na tym zależy.
      nie wszyscy , muszą być 'sławni'
      a jeżeli , tak tego bardzo pragniesz to po prostu , podejdź , zagadaj, umów się
      gdzieś.

choinka
    • onaa95 Re: Popularność w sql ;// 19.10.10, 20:55
      hmm..zagadaj to ludzii..najpierw do jakiś lasek później się jakoś ułoży to
      wszystko . ; DD
      albo wystąp na jakieś akademii lub coś w tym stylu wtedy bd cię kojarzyć właśnie
      z tego ; P
      i się tym nie przejmuj że nie znają twoje nazwiska lub coś w tym stylu , bo i
      tak wszyscy na pewno nie bd znali ; DD
      bo w sql.. przychodzą i odchodzą nowi uczniowie nie przejmuj się tym ..^ ^

życzę powodzenia ; **
      < 33
      • jenga98 Re: Popularność w sql ;// 19.10.10, 21:02
        Mnie kojarzą. Min z tego że występuje w kółku teatralnym, jestem w samorządzie
        szkoklnym, a akademii tańca i wgl.

Moja rada to : UDZIELAJ SIĘ !!!
      • karoola.006 pewność siebie... - to ważne. ;p 19.10.10, 21:03
        nie wiem jak to powiedzieć, bo ja mogę powiedzieć, że jestem popularna w
        szkole. ale nie to, że jestem 'tipsiarą' czy coś, ale jestem sobą i dobrze się z
        tym czuję. ja oczywiście chodzę jeszcze do podstawówki i klasy 4-6 znają mnie
        doskonale i to mi pasuje. owszem, 1/4 gim też mnie kojarzy z wielu powodów i wgl
        . ;d gdyby nie przyjaciółka nie byłoby tego... ona dodała mi pewności siebie.
        wszyscy wiedzą, że nie zakabluję ani nic z tych rzeczy, że można na mnie
        polegać, pośmiać ze mną i porobić 'jaja' . ;d teraz akurat przechodzę mutację .X
        D iż jestem Dominikiem . xdd pozamienialiśmy się rolami . ;d
    • twilight Re: Popularność w sql ;// 19.10.10, 21:06
      u mnie w szkole aby zdobyć popularność trzeba być dresiarzem lub dresiarą
      (głupie, spalone przez solarium, brzydkie)

A ja nie narzekam. nie jestem jakoś specjalnie popularna, ale mam kilku
      znajomych w róznych klasach.
      Wg mnie ważne jest poczucie humoru. Zawsze jak poznaje nowe osoby rzucam kilka
      żartów
    • yellow.lady Re: Popularność w sql ;// 19.10.10, 21:07
      Skąd wiesz, może wiedzą. Naprawdę, zdziwiłabyś się, tylko tobie się wydaje, że nikt cię
      nie zna i nie kojarzy.
      • pola16 a ja mam na odwót... 19.10.10, 21:12
        Idę przez szkołę ktoś mówi cześć, a potem JA muszę się zastanawiać kto to. Wgl
        trzeba uważać na każdy ruch, bo ktoś może akurat patrzeć, ciężka sprawa ogólnie
        z tą popularnością, ale z drugiej strony moja pewność siebie urosła bardz,
        bardzo w ostatnim czasie big_grin.
        • vampirediaries Niee!! 15.11.10, 20:53
          Hmmm... no nie wiem xd Ja zostałam popularna przez pewnego chłopaka. I teraz każdy do mnie zarywa i wogóle, nie chcił być popularna wiesz mi. To ciężka sprawa xd
          • anka05 Re: Niee!! 09.12.10, 20:40
            vampirediaries napisał(a):

> Hmmm... no nie wiem xd Ja zostałam popularna przez pewnego chłopaka. I teraz ka
            > żdy do mnie zarywa i wogóle, nie chcił być popularna wiesz mi. To ciężka sprawa
            > xd
            ja tak samo zostałam popularna przez mojego chłopaka i teraz każdy chce ze mną gadać.
      • molinka Re: Popularność w sql ;// 20.10.10, 16:13
        a po co ci popularność ? będziesz się czuła przez to lepiej czy co ?
        myślę że to akurat jest błahostka , napewno masz ważniejsze sprawy niż popularność .
    • fungirl627 Tu fungirl627.! ;] 19.10.10, 21:22
      nie chodzi o to że wszyscy nie muszą mnie znać. Ok zgodzę się.. ale chodzi o to
      że jestem często wyśmiewana, obrażana, poniżana... w ogóle często nikt mnie nie
      szanuje.! ;[
      Czasem nawet nauczyciele są strasznie niesprawiedliwi co do mnie ;//
      • syll1401 .xD 14.12.10, 17:05
        u nas w klasie jest taka dziewczyna..
        omg, jaki to pojeb !
        wgl ona nie kojarzy co do nije mówią, garbi się [siedząc wygląda jak jakiś garbus czy coś xD]
        , wymyśla historyjki wzięte z księżyca, mądrzy się i plotkuje o wszystkich ^^

nikt jej nie lubi, nawet jedna nauczycielka ma z niej beke XD.
    • senseless ojaa, nwm :< 19.10.10, 22:12
      • hellokiciara hym. 19.10.10, 22:19
        Jeśli chodzi o dziewczyny z klasy , to nie skarż się dla pani , że coś tam robią , bo wiesz , że
        dziewczyny w XXI wieku nie tolerują tak zwanych " ormowców" .Musisz zagadać nom .
    • mileymandy A po co ci popularność:/? 19.10.10, 22:22
      Ja u mnie w szkole jestem popularna,dlatego,iż spośród dresów i skateów jedyna
      jestem gotką i słucham innej muzyki niż Peja itp.przypadki ludzi
      altruistycznychconfused.Znają moje nazwisko,ponieważ nie mam polskiego jako jedyna w
      szkole.Wiesz,zależy,jak chcesz być popularną,bo tak,jak ja jestem to
      beznadziejaconfused.Ludzie ci nie dają spokoju,jak masz gorszy dzień to od razu,,Co
      się stało?!"i w ogólesciana...Naprawdę ci nie radzę być popularną.Lepiej jest
      mieć jedną dobrą przyjaciółkę,niż grono koleżanek przyjaźniących się z tobą dla
      popularnościconfused...
      • kasiulec podpisuje się pod mileymandy .. 20.10.10, 16:18
        po co ci popularnosc?! ;/
    • lady_cat nie ma to jak poważny problem . 20.10.10, 17:19
      otuż, nim jest brak popularności .
      współczuje , to musi strasznie bolec . ; <<

idź się narąbej, pal szlugi i lep sie do każdego chłopaka .
      taka dziewczyna zapewne będzie popularna .

pomyśl tylko : czy warto być kims, kim nie jesteś, by być popularną ?
      nie !
      • amela . 20.10.10, 17:38
        po co Ci popularność ? to nie jest nic strasznie ważnego w życiu . ja jestem , jak Ty to ujęłaś '
        popularna ' , ale nie aż tak . zna mnie dużo osób , a to jest czasami męczące -.-' .
    • diana_rose Re: Popularność w sql ;// 20.10.10, 17:30
      i po co chcesz aby znali Twoje nazwisko? może rozwieś na tablicy informacyjnej;/
      nie rozumiem co ma popularność do pewności siebie indifferent
    • eurodont ;] 20.10.10, 17:42
      nie umiesz zagadać ?! ja tam to wszystkich zagaduje big_grin
    • crazy_s Re: Popularność w sql ;// 20.10.10, 17:46
      u nas można zasłynąć kiblowaniem xD
    • marsjanka115 x__x 20.10.10, 17:46
      mnie znają. pustaki skarżą na mnie że oczy maluję na czarno ;p
      jak by same lepsze były uncertainuncertain
      eh co mi tam wink trudno niech sobie mówią kiss ważne że nauczyciele mnie nie ganią
      za to tongue_out
      jeszcze devil

santa
    • kcjb Re: Popularność w sql ;// 20.10.10, 17:58
      ja jak wesżłam do nowej szkoly to po miesiacu wszyscy chopacy wiedzą jak mam na
      imie xD
      A ja niec nie robiłam w tym kierunku żeby być jakąś znana czy lubianą .. trzeba
      być po prostu sobą i już wink
    • bizzbee Re: Popularność w sql ;// 20.10.10, 18:57
      Bądź sobą, rozmawiaj z ludźmi. Na luzie, oczywiście.
      Ale po co ci ta 'popularność' ? Nie obraź się, ale to trochę głupie. Zazwyczaj jest tak, że im bardziej ktoś jest popularny tym więcej go obgadują, znajduje się pełno zazdrośników i dwulicowych ludzi. Potrzebne ci to? Nie wydaje mi się. wink
      Co innego, jeśli chcesz poćiwczyć i nabrać pewności siebie. Więc co do pytania, stań sie otwarta na innych, nie obgaduj, nie udawaj kogoś innego, nie rób niczego wbrew sobie.
    • agnes_cerk Re: Popularność w sql ;// 21.10.10, 19:48
      mnie tez nikt zbytnio nie kojarzy a jak juz to nie z imienia tylko z nazwiska tongue_out chociaz mi to
      nie przeszkadza, a jesli chcesz byc bardziej kojarzona to polecam chodzic na 10 kółek,
      chór i sksy, mozesz tez zaczac sie dziwnie ubierac, czy cie za to polubia to nie wiem ale
      bedziesz znana, a tak serio to lepiej zajmij się" życiem" i nie martw tym, że ktoś nie wie jak
      sie nazywasz, jesli bedziesz starala sie na sile zdobyc popularnosc to ci sie nie uda
    • katyk . 21.10.10, 21:44
      Ja jestem powszechnie znana jakie histeryczne dziwadło noszące czarne lenonki i
      mówiące wierszem które podrywa swoje koleżanki.
      • katyk a więc 21.10.10, 21:46
        można powiedzieć że jestem popularna - dużo mnie zna.

Ludzie zauważyli mnie również z powodu mych częstych wybuchów poetyckiego
        natchnienia i parominutowych koncertów, w trakcie których demonstruję swoje,
        moim zdaniem imponujące, umiejętności wokalne.
        • ewcia1 K.L.I.K.N.I.J S.E. 22.10.10, 13:46
          U mnie na odwrut p.s. niechwale sie mówie szczeże niema osoby która by
          niewiedziała jak mam na imie albo mnie chociaż z widzenia nieznała XD jak ide
          korytażem to tylko lecą hej, siema, cześć itp. Xd a na twoje pytanie odp tak
          myśle: bierż udział w różnych konkursach w szql spróbuj sie z wieloma osobami
          zaprzyjaźnić chodź na dysco szkolne albo podpal szkołe to byś była bardzzzo
          lubiana Xd jak co to ja tylko żartuje bo jeszcze ja podpalisz i bd na mnie xD
          • ixxprincessxxi Re: K.L.I.K.N.I.J S.E. 22.10.10, 20:57
            ewcia1 napisał(a):

> U mnie na odwrut p.s. niechwale sie mówie szczeże niema osoby która by
            > niewiedziała jak mam na imie albo mnie chociaż z widzenia nieznała XD jak ide
            > korytażem to tylko lecą hej, siema, cześć itp. Xd a na twoje pytanie odp tak
            > myśle: bierż udział w różnych konkursach w szql spróbuj sie z wieloma osobami
            > zaprzyjaźnić chodź na dysco szkolne albo podpal szkołe to byś była bardzzzo
            > lubiana Xd jak co to ja tylko żartuje bo jeszcze ja podpalisz i bd na mnie xD

Moje nazwisko wszycy znają a jestem w nowj szkole tongue_out brat starszy mi zapewnił popularność wink fuck yea i ta mina z kmixxa
    • werka197 Przypominasz mi .. (...)Tu ! 22.10.10, 14:02
      Pewna Julia . Nikt jej nie lubi .. Ludzie ja olewaja a nauczyciele nie lubia . Dlaczego ?
      Ona czesto zadaje to pytanie innym .. Ale nie widzi ze jej zachowanie rozni sie od
      zachowania jej rowiesnikow , ze jest zbyt energiczna.. Dziecinna .. Ze nie mozna z nia
      porozmawiac jak z norm. osoba w jej wieku . Do nauki nie przyklada sie wogole ... Udaje
      ze nie umie i juz nawet nauczyciele to zauwazyli .Ale ona nadal nic . I potem zadaje
      wszystkim to samo pytanie "Nie rozumiem ! Czemu mnie nie lubice?!"
      Wiec pomysl nad swoim zachowaniem .. Nad tym jak postepujesz , Nad swoim
      charakterem ...
    • trufla Re: Popularność w sql ;// 22.10.10, 18:13
      Sporo osób mnie zna, a na pewno kojarzy...
    • szalona_fanka46 Ale masz problem. 22.10.10, 18:16
      Mnie ludność zna tylko z widzenia i się cieszę. Tylko moje VIPy mnie znają xd
    • katsuumi_17 Re: Popularność w sql ;// 22.10.10, 19:40
      To raczej nie jest fajne, bycie rozpoznawalnym w szkole.
      • kontrastowa Re: Popularność w sql ;// 22.10.10, 20:54
        Kojarzą moje nazwisko , no ale tak pozytywnie to chyba nie każdy . xddd
        jestem soba i wgl . Tylko jestemm strasznie nieśmiala . ; x

może otwórz sie na ludzi ? sks-y , kółka , dyskoteki itp .
    • agnes_ Re: Popularność w sql ;// 22.10.10, 20:59
      też tak mam, musze tak żyć. <33
      • jessicakaulitz Re: To nie jest fajne... 22.10.10, 21:03
        To zdecydowanie nie jest fajne, być popularnym w szkole. Kiedyś też tego chciałam, więc
        całkowicie Cię rozumiem. Ale potem doszło do mnie, że nie pasuje do tych tępych dresiarzy.
        Oni mają zupełnie inne poczucie humoru, są okropnie dziecinni i ogólnie z ich mózgami nie
        wszystko jest w porządku. Sama się o tym przekonasz prędzej czy później.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka