lily_luna 20.10.10, 19:39 Wiadomo- przyjaciel to ważna osoba w naszym życiu. Nie wszyscy jednak go posiadają. A jak jest z Wami? Macie przyjaciół? Takich prawdziwych na dobre i złe? Czy może udajecie przyjaźń z kimś żeby coś zyskać? Czekam na odpowiedzi i miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caterina97 Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 19:59 mam prawdziwych przyjaciół... Sądzę, że są to prawdziwi , na dobre i na złe . Nigdy nie udawałabym przyjaźni , żeby coś zyskać . Ola ;* Klaudiia ;* Maja ;* Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:06 miałam dwie mam jedną : D bo druga okazała się świnią : D pzdr. dla niej <3 Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:08 dzięki za pozdro julii <3 mam jedną, i jest wyku.rwiście! Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:27 Mam ^^ Dwie znam od dawna, a dwie od niedawna, ale kocham je wszystkie. Nie wyobrażam sobie bez nich życia. Marta , Karolina , Ola , Kasia czyli : ZiÓŁko, Karo, Aleks i Orzeszek (Łosiowa) Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:23 Mam 3 najlepsze przyjaciółki. I mogę szczerze powiedzieć żę bez przyjaciół dla mnie życie nie ma sensu. Sara, Mary & Natasha <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kajuchna Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:24 Mam sporo przyjaciół który są mega. Pomagamy sobie mówi o wszystkim i wgl. ale jeśli mam być szczera to bardziej wole chłopaków jako przyjaciół z nimi nie boje sie ze zaraz coś wypaplają ale nie ze dziewczyny są głupie i fałszywe bo przyjaciółki też mam ale przy chłopakach lepiej sie gada a co do udawanej przyjażni to nigdy bo co można osiągnoć tym ze sie z kimś przyjażnie?! A moi przyjaciele są ze mną zawsze gdy ich tylko potrzebuje i ja tak samo Michałek Malwina Marlena Agatka Rafał Łukasz Filip Kamil i Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:27 na pewno mam trzech . <3 a dwie są kłamliwe i fałszywe . Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:30 mam jedna przyjaciółkę i ona mi zdecydowanie wystarcza jestem pewna, że nasza przyjaźń przetrwa wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:27 littlex3 napisał(a): > mam prawdziwych przyjaciół . No. lily_luna napisał(a): > Czy może udajecie przyjaźń z kimś żeby coś zyskać? nigdy tak nie robiłam. Dla mnie przyjaźń ma być prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:28 mam jedną przyjaciółkę. jest ze mną na dobre i na złe. Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:33 ja mam;d znamy się od 1 kl. od 4 się nie rozstajemy Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:37 Mam dwie przyjaciółki. Jedną znam praktycznie od dziecka, a drugą jakoś 2 lata, ale obie są mi równie bliskie. Są cudowne. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 Wasi przyjaciele. 20.10.10, 20:45 ja mam na pewno 1 przyjaciółkę którą znam od urodzenia a bruka to trochę więcej niż koleżanka ale o troszeczkę mniej niż przyjaciółka Angelika *** i Nata (ajka12) Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ tak mam. ale dziwi mnie... 20.10.10, 20:47 ...że niektórzy nie wierzą w przyjaźń damsko-męską. ja mam dwóch przyjaciół i kilka przyjaciółek. ;** <33 Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:15 Nie mam takich prawdziwych przyjaciół. Owszem mam bardzo wiele koleżanek, kolegów i znajomych, ale jednak nie mogę znaleźć takiego przyjaciela, który znałby wszystkie moje tajemnice i przed, którym byłabym całkowicie szczera... Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:19 jedna z moich przyjaciółek to kompletana idiotka (niestety) druga to kujon i nie wie kto to M. JESCKSON! (i wogóle pokaze jej fote seleny albo patinsona i nie ma pojecia kto to jest) a trzecia ...moze byc jest ok w porównaniu do innych Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:20 Jestem otoczona stałą grupką ludzi, niezmiennie przez szmat czasu, tych samych ludzi... Praktycznie każdy jest inny i każdy wnosi coś innego, jest nas 5 i obalam wasz mit, że prawdziwy przyjaciel jest tylko jedne - BZDURA.... Ja sobie bez żadnej z nich nie wyobrażam jakby to było i nawet już nie chcę 4 wariatki u mego boku wystarczająca liczba i nie chcę by się zmniejszyła Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:20 Mam jedną prawdziwą i zaje.bistą Mam nadzieję,że to czyta ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:23 Ja mam jedną taką co mogę z nią zrobić wszystko i powiedzieć jej wszystko(jest także moją kuzynką ;]). Mam też drugą trochę mniej zaufaną ,ale z nią mam akurat zaje...kontakt. No i do tego bardzo dobre koleżanki z klasy(4). Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:21 mam trzy zajejebiste, prawdziwe przyjaciółki . Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa.laska Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:24 mam jedną SUPER i ze dwie,trzy pól na pól ... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:26 nie posiadam przyjaciółki , dla której wszystko mówię : 33 Każda przyjaciółka cię zawiedzie , to jest prawda . zawiedzie ale przeprosi i tak ciągle .. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika1234 :) 20.10.10, 21:25 niestety nie nie moge znalezc przyjaciela i przyjaciolki ale kiedys mam nadzieje ze ja znajde Odpowiedz Link Zgłoś
kassandrax33 Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:32 Szczerze mówiąc takiego prawdziwego przyjaciela na dobre i na złe tak jakby posiadam . Moja przyjaciółka bo mogę o niej tak powiedzieć sobie zwierzamy itp, wierzę że istnieją jeszcze takie przyjaźnie jak w filmach no cóż ja się jeszcze nie spotkałam z tym Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_s Re: Wasi przyjaciele. 20.10.10, 21:36 Moi kochaniiii ;* Ola Aga Krzysiek Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
sylciaa . 20.10.10, 23:44 mam. ale to trochę dziwne. mam mnóstwo wspaniałych kumpeli, mam też przyjaciółki Aguś, Martynę, i Olę, która jest światełkiem w moim życiu, chyba umarłabym bez niej... jednak czasem mam takie chwile zwątpienia w naszą przyjaźń... wiele razy przez nie cierpiałam, ale wciąż się przyjaźnimy i mam nadzieję, że na bardzo długo. jest jeszcze jedna ważna osoba w moim życiu - otóż jest to chłopak, który mi się podobał. znaczy podoba mi się dalej, ale traktuję go jak przyjaciela. codziennie piszemy razem na gg, mamy podobne problemy, więc ja rozumiem jego on rozumie mnie i wie o mnie rzeczy, których nie mówię nawet moim przyjaciółkom. tyle że on jest nieśmiały i ja też, więc jak się spotkamy w szkole zwykle jest to tylko `cześć` albo uśmiech. ale chyba mogę powiedzieć, że jest moim przyjacielem i tak tego chyba nikt nie przeczytał Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Wasi przyjaciele. 21.10.10, 16:39 Tak ,mam taką przyjaciółkę ,którą ubóstwiam I jest też kilka bardzo ,ale bardzo dobrych koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś