miastowa. Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 26.10.10, 20:41 30STM -Closer To The edge the pretty reckless- make me wanna die Paramore-Decode Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 26.10.10, 20:53 Vesepers Goodbye - Nick Jonas and the admininstration Us against the world - Westlife I don't want miss a thing - aerosmith Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 26.10.10, 20:48 30 Seconds To Mars - Kings and Queens. 30 Seconds To Mars - Hurricane. 30 Seconds To Mars - Closer To The Edge. Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 26.10.10, 20:55 Ac dc - highway to hell Ac dc - rock n roll train Matallica- unfogiven Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 26.10.10, 21:01 Dżem - Do kołyski Dżem - W życiu piękne są tylko chwile Dżem - Malowany ptak <3 Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 26.10.10, 20:59 ciężki wybór. ale na pewno jd - lwtua i mbv - wys Odpowiedz Link Zgłoś
zazu TU patrz! 26.10.10, 21:01 1. Adam Lambert - what do you wont for me (czy jakoś tak) 2. Avril LAvigne - Sk8er boy 3. Justin Bieber - Baby Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Trudno wybrać tylko trzy... 26.10.10, 21:06 Ale na obecną chwilę będą to chyba te: Charon – Bitter Joy Kill the Romance – Friend Eternal Tears of Sorrow – The River Flows Frozen Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 26.10.10, 21:09 nie mam takich ;d wszystkie, których słucham są fantastyczne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 01.01.11, 18:47 Michael Jackson - Billie Jean Bruno Mars - Just the way you are Alexandra Burke - The silence Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo piosenek brak, ale ... 02.01.11, 15:09 Mam dużo, dużo więcej takich piosenek, więc nie dałabym rady wymienić jedynie trzech, ale spokojnie mogłabym wymienić trzech artystów bez których nie mogłabym żyć. Co jest równoznaczne z tym, że bez ich piosenek bym szybko konała. `Michael Jackson `Robert M. `Afromental Odpowiedz Link Zgłoś
belatreks Chyba będe oryginalna... 02.01.11, 20:09 Ojj.. Chyba tylko jedną. : Barbra Streisand-Woman in Love Odpowiedz Link Zgłoś
coloringme Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 20:11 Jessie J - Who you are Bruno Mars - Grenade Auburn - Perfect Two < 3 CM ; * Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 20:14 James Blunt - You're beautiful MJ - Heal the world Muse - Uprising Odpowiedz Link Zgłoś
hayley28 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 20:22 paramore emergency The pretty reckless make me wanna die paramore ignorance Odpowiedz Link Zgłoś
behemociara Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 20:26 1. Limp Bizkit- Rollin' 2.Guns N'Roses- Welcome To the Jungle 3.Bella's Lullaby / Slash- By The Sword Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 20:35 foreigner - hot blooded kid rock - born free 30stm - hurricane Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 21:35 Na obecną chwile to: HIM-For you Apocalyptica - Hope Nirvana - About a Girl - Odpowiedz Link Zgłoś
arletta88 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 21:42 jest za duzo piosenek bez których nie mogę zyć xdd Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 21:46 Trzy to za mało... Wymienie trzy ale to nie są tylko takie najlepsze jest dużo innych które kocham 1. Rihanna - Only Girl 2. Natalia Kills - Mirrors 3. Eminem - Not Afraid i wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
more_amore Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 21:50 Michael Jackson & Akon " Hold My Hand " Michael Jackson . . . Ogólnie Wszystkie Rihanna & Ne - Yo " Hate That I Love You " Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 01.03.11, 18:54 Happiness - Alexis Jordan . Missing You - Black Eyed Peas . The Kill - 30 STM . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 03.03.11, 18:08 Ja nie mogę tego napisać ponieważ moje piosenki cały czas sie zmieniają;p cały czas powstaja nowe i wgl;p Ale jak na razie to jest tak: 1. S&M Rihhana<3 2. Born this way Lady Gaga 3. Grenade Bruno Mars Iii lubieeeeeeeee bardzooooooo Whip my hair ! Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu ^^ 02.01.11, 21:58 1. The Cardigans - My Favourite Game 2. Editors - Bloog/Sleeperstar - I Was Wrong 3 Rock Mafia - Big Bang Odpowiedz Link Zgłoś
juliii Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 22:00 Nie mam aż tak ulubionych piosenek, lubię kilku wykonawców, i mają gorsze i lepsze piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 22:13 Jeśli chodzi o cały świat: - Janis Joplin - "Piece of my heart" - Led Zeppelin - "Stairway to heaven" - Guns N' Roses - "Sweet child o' mine" ...jeśli chodzi o mój świat dodałabym tam jeszcze kilka piosenek Nickelback, Joan Jett Odpowiedz Link Zgłoś
moonlight_002 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 22:54 3 to zdecydowanie za mało Adam Lambert - For Your Entertainment, Fever, Mad World, Music Again:] Jason Mraz - I'm Yours Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let it Rock A z tych nowszych jeszcze Bruno Mars - Grenade <3 Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 23:01 Shakira - Loca Rihanna - Only Girl Katy Perry - Teenage Dream . Odpowiedz Link Zgłoś
racing Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 23:05 1. Rachael Yamagata - The Reason Why 2. Jason Walker - Down 3. Kamil Bednarek - Ganja Trip Bez nich nie mogę żyć, jak na tą chwilę. Lecz wiadomo iż za niedługo zmienię zdanie : D Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 02.01.11, 23:14 pfk-jestem bogiem jw,to moja ulubiona piosenka.ale ogólnie mam mnóstwo zajebistych piosenek,a zdanie co do tego która jest najlepsza zmieniam co tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 03.01.11, 00:08 Tokio hotel- ich bin da nirvana- rape me 30 seconds to mars- the kill Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek1995 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 03.01.11, 00:28 30 seconds to mars - from yesterday 30 seconds to mars- the kill 30 seconds to mars- search and destroy ciężko było wybrać...hurricane, this is war, alibi, vox populi i attack tez są cudowne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 18.01.11, 13:55 Ciężko jest wybrać tylko 3 Beyonce- Halo Rihanna- Disturbia Rihanna-Only Girl (In The World) Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 03.01.11, 07:59 EMINEM: beautyful when i'm gone withe me KOCHAM TE PIOSENKI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emiliaaa tya:D 18.01.11, 17:51 1.Celine Dion - My heart will go on (Titanic) 2.Michael Jackson - They don't care about us 3.Pod tym numerem znajdzie się nie piosenka, ale melodia tj. grecka "zorba" <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. tylko trzy? ;> 03.01.11, 21:43 ja sobie nie wyobrażam życia bez wszystkich piosenek MCR i wszystkie są najlepsze na świecie. *-* ale takie naj to: mcr - mama. mcr - famous last words. mcr - destroya. Odpowiedz Link Zgłoś
ema144 Hehe xD 17.01.11, 21:40 1.SHINee - JoJo 2.SHINee - A-yo 3.Tokio Hotel - Ich bin nicht ich Odpowiedz Link Zgłoś
xquietx Re: Trzy najlepsze piosenki na Świecie.Wbijać. ^^ 18.01.11, 13:51 Green Day - Holiday System Of A Down - Lonely Day Papa Roach - Done With You trudny wybór Odpowiedz Link Zgłoś