spongebob Re: ankieta ; pp 02.01.11, 16:55 1) Cała seria "Ślady". 2) Kilka dni temu przeczytałam "Zaginiony pocisk", a teraz będę czytać "Idę sierpniową". 3) Tak. 4) Chyba "W pustyni i w puszczy". 5) Lekturę szkolną? Na luty mam "Bajki robotów". 6) "W pustyni i w puszczy" 7) "Dzieci z Bullerbyn", "Ania z Zielonego Wzgórza", "Ten Obcy" Odpowiedz Link Zgłoś
nika_xddd Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:02 1.Nie Mam 2.Opowieści z Narnii cz.1 3.Tak 4.Nie przypominam sobie 5.Opowieści z Narnii cz1 klasa 4 ;P 6.chyba nie ma 7.Pinokio Odpowiedz Link Zgłoś
avelon Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:08 1. saga Zmierzch 2 . Jesienna miłość 3. Jest super 4 . seria Ala Makota 5 . na razie brak lektury jestem w I liceum 6. zdecydowanie Hobbit (nie moje klimaty) 7. Mały Książe Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 02.01.11, 17:16 1 ulubiona książka Zauroczenie 2 . co czytacie teraz nic 4 . najgorsza książka wd was nie mam 5 . jaką macie teraz lekturę , w jakiej jesteście klasie balladyna 6 najgorsza lektura romeo i julia 7 najlepsza lektura . ten obcy Odpowiedz Link Zgłoś
lily53 tu. 02.01.11, 17:19 1 ulubiona książka Cień Wiatru, Marina Carlosa Ruiza Zafona, Dom na krańcu świata Michaela Cunninghama 2 . co czytacie teraz Gra Anioła Carlosa Ruiza Zafona 3. podoba się wam / czy nie bardzo. 4 . najgorsza książka wd was Zmierzch. 5 . jaką macie teraz lekturę , w jakiej jesteście klasie hm. aktualnie żadnej. 3 gim. 6 najgorsza lektura Krzyżacy. 7 najlepsza lektura . Mały Książe. Odpowiedz Link Zgłoś
sutanisuwafu Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:28 1. Guy N. Smith ' Mania ' 2. Guy N. Smith ' Czarna Fedora ' 3. nie mam zdania 4. wszystkie lektury, które przerabialiśmy ;c 5. ' Skąpiec ' Moilera 6. punkt czwarty 7. punkt czwarty Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 02.01.11, 17:29 1. "Zaćmienie","Upadli","Hera,moja miłość". 2. "Dziecko Gwiazd Atlantyda". 3. Średnio. 4. Dużo jest takich. 5. "Dziady". II gimnazjum. 6. "Kamienie na szaniec". Jezuu,nie mogłam przeczytać tej książki. 7. "Zemsta","Przygody Tomka Sawyera". Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:34 1. piękne istoty 2. od jutro zaczynam... yy sorry ale nie pamiętam 3. jeszcze nie wiem 4. krzyżacy i reszta lektur 5. potop. klasa 3 gim 6. wszystkie 7. nie czytałam fajnej xd Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_girl Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:41 1. Hmm...nie miewam ulubieńców ;p Ale z pewnością dużo by tego było... ;D 2. Właśnie wczoraj przeczytałam Laurie Halse Anderson - Mów! 3. Polecam, świetna książka! 4. ....nie wiem ;p 5. Qvo vadis....takie sobie... ;/ 6. W pustyni i w puszczy!! Do dzisiaj to pamiętam: byłam w 4 klasie i to był koszmar!! 7. Ten Obcy, Romeo i Julia Odpowiedz Link Zgłoś
more_amore Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:41 1 ulubiona książka - Większość Sparksa 2 . co czytacie teraz - dywizjon 303 - lektura . . . 3. podoba się wam / czy nie - okropna jest ( opowiada o wojnie itd ) . 4 . najgorsza książka wd was - Krzyżacy 5 . jaką macie teraz lekturę , w jakiej jesteście klasie - dywizjon 303 , 2 Gimnazjum 7 najlepsza lektura . - Wg Mnie " ten Obcy ( Jak narazie ) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:43 1. ostatnia piosenka . 2. ostatnia piosenka . xd 3. tak , bardzo . 4. yy .. nie czytałam jeszcze takiej książki . 5. I gim. obecnie żadną . skończyliśmy opowieść wigilijną a będziemy mieć zemstę a. fredry . 6. wszystkie które czytałam do tej pory były ciekawe . 7. 'ten obcy' , 'ania z zielonego wzgórza' . przyszły mi jako pierwsze na myśl , które mi się spodobały . Odpowiedz Link Zgłoś
thepretty Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:45 1. "Pamiętnik Księżniczki" - wszystkie części 2. Teraz ankietę : D 3. Może być ; | 4. "W Pustyni i w Puszczy" 5. Żadnej nie mamy. 6. "W Pustyni i w Puszczy" 7. "Chłopcy z Placu Broni" i "Balladyna" Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:46 1. Raczej książki ;pp To tak : Błękitnokrwiści, Maskarada, Objawienie, Dziedzictwo , Klucze do Repozytorium, Szeptem, Miasto Kości, Miasto Popiołów ,Miasto Szkła, Dziewczyny z Hex Hall 2. Pretty Little Liars 3. fajna ;D 4. Hobbit był nuudny i W pustyni i w puszczy 5. Kłamczucha; szósta klasa 6. do pytania 4 7. Kamienie na szaniec, Ania z Zielonego Wzgórza, Małomówny i rodzina ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
marysios Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:47 1 " my dzieci z dworca zoo " , saga zmierzch , 2 ." księżyc w nowiu" 3. ba . 4 . wszystkie wojenne , typu " kamienie na szaniec " 5 . 2 gim , " skąpiec " 6 wszystkie wojenne 7 "kamizelka" , "dziennik narkomanki" Odpowiedz Link Zgłoś
pyskatagowniara Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:48 1. Saga Zmierzch , Pamiętniki wampirów , kokaina , Pamiętnik narkomanki 2. Teraz czytam Pamiętniki wampirów : Przebudzenie ale już kończę i zaczynam drugi raz czytać Sage Zmierzch xDee . 3. Tak , jest świetna . ;d 4. Krzyżacy ;p 5. Będziemy mieć Krzyżaków . w 1 gim. 6. Krzyżacy . 7. Ania z zielonego wzgórza ;d Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly141 Re: ankieta ; pp 02.01.11, 17:58 1. Dużo tego xd Harry Potter i Trylogia Czarnego Maga (wszystkie części) 2.'Narrenturm' Sapkowskiego 3.Wiedźmin to to nie jest, ale i tak mi się podoba 4.Nie wiem, może 'antygona' xd Czytałam tylko ze względu, że to moja lektura 5. Za tydzień mam 'syzyfowe prace' Żeromskiego, jestem w 3 gim. 6. punkt 4 7. Quo Vadis Odpowiedz Link Zgłoś
juliaa1998 :D 02.01.11, 18:01 1 ulubiona książka -Cała saga zmierzch , mikołajek chłopcy z placu broni 2 . co czytacie teraz -Zaćmienie (już po raz co najmniej 10) 3. podoba się wam / czy nie -bardzo 4 . najgorsza książka wd was-szatan z siódmej klasy 5 . jaką macie teraz lekturę , w jakiej jesteście klasie - szatana z 7 klasy , 6 (książki nie przeczytam) 6 najgorsza lektura szatan z 7 klasy 7 najlepsza lektura . chłopcy z placu broni Odpowiedz Link Zgłoś
lasica13 Re: ankieta ; pp 02.01.11, 19:08 1 "Zmierzch","Zdradzona","Księga Strachów","Pan Samochodzik i Niewidzialni","Nieposkromiona"i kilka innych 2"Nowy Początek" 3 Tak bardzo 4"Ten Obcy" 5"Opowieść Wigilijną" 1 gimnazjum 6"Marcin Kozera" 7"Pan Samochodzik i Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Nowe. Jejuu... Sama sb wkurzam z tymi poprawkami. 02.01.11, 19:30 Ale jako że mi się nudzi napiszę raz jeszcze. :p 1 ulubiona książka Ever. Tak, wiem, że jestem zmienna. ;p 2 . co czytacie teraz Nic. 3. podoba się wam / czy nie - 4 . najgorsza książka wd was "Oto Miley" i "Droga do sławy MC" 5 . jaką macie teraz lekturę , w jakiej jesteście klasie Skończyliśmy "Anię z ZW" i teraz będzie chyba "Zaczarowany ogród" 6 najgorsza lektura "W pustyni i w puszczy". 7 najlepsza lektura . "Ania z Zielonego Wzgórza" i "Dzieci z Bullerbyn" Odpowiedz Link Zgłoś