hellokiciara 07.11.10, 13:51 skąd mogę ściągnąć filmy ? najlepiej jakaś stronka . wykupiłam pakiet na stronie polskietoretny.pl na pulpit mi się zapisuję , ale no nie dam rady obejrzeć . macie jakieś porady , bardzo proszę o POMOC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara WEJDŹ 07.11.10, 13:55 gdy na stronce polskietorenty.pl nacisnęłam TORENT wyskoczyło mi Media Player Classic i nic nie odtwarza . proszę o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: WEJDŹ 07.11.10, 13:57 może mininowa.org kiedyś to była bardzo dobra stronka , ale z tego co wiem miała być usunięta przez policję. teraz weszłam i widzę , że jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa . 07.11.10, 14:01 zalukaj . pl - ale tam trzeba chyba wysłać sms - a. ;/ i nie wiem czy czasem nie z kino online. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: . 07.11.10, 14:06 geniu ,ale ja zapłaciłam już pieniądze na polskietorenty , strona się zgadza , ale coś nie tak z moim kompem . Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Skąd ściągnąć ? 07.11.10, 14:11 peb.pl - najlepsze. dziobas rar player - wszystko świetnie odtwarza polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 07.11.10, 14:17 a wiesz , że to jest nielegalne . ? no , ale dobra , kto by przestrzegał tego .. ściągnij sobie z chomikuj . pl [usunąć zbędne spacje] . Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Skąd ściągnąć ? 09.11.10, 20:32 Wpisz w google tytuł filmu a do tego pobierz albo download. Odpowiedz Link Zgłoś