asia.xx 10.11.10, 22:34 Mam 12 lat I Mam 2 Kolczyzki W Uchu I Jedno W Górze Lewego Ucha, Ale Kiedys Chcialabym Sobie Zrobic kolczyk w pępku i w nosie. Narazie mama mi nie pozwala.A wy macie jakis kolczyki i ile mialyscie lat jak moglycie je sobie zrobic.??? x Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_alien Re: Kolczyki.x 10.11.10, 22:51 Temat był,o ile pamiętam chyba pod tytułem : "Ile macie kolczyków??".Lub coś podobnego.Poszukaj,jestem pewna,że był.Kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.xx Re: Kolczyki.x 10.11.10, 22:56 Tak ale to jest cos innego.x Ile mialyscie lat jak moglyscie zrobic se kolczyka a nie ile macie kolczykow.x Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Kolczyki.x 10.11.10, 22:52 no nie dziwie się twojej mamie ! uwierz kiedyś jak zobaczysz młodsze małolaty przechodzące ulicą to sama zobaczysz . i pomyślisz sobie.... kurcze ! ja też taka byłam i myślałam , że jestem taka duuża. aja kolczyka nie mam bo mnie boli na samą myśl o wkówaniu igły w pępek czy gdzieś. w nosie mi się nie podoba zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś