mala661 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 12.12.10, 16:56 www.youtube.com/watch?v=SPUJIbXN0WY Michael Buble - Everythink Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 12.12.10, 19:17 ostatnio ok go - million ways to be cruel, czy jakos tak. lubie ten klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Wszystkie Leighton Meester i Beyonce i ... 17.01.11, 17:04 Oprócz tego The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die, Selena Gomez & The Scene - Rock God & Intuition, Far East Movement - Like a G6, Rihanna - Only Girl & What's My Name, Inna - Sun Is Up i kilka innych... Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek29 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 12.12.10, 19:25 oj , różnie... zalezy od humoru xD Justin Bieber... GrubSon... ... casami klasyczną na Bach... ostatnio The Medow Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 x 12.12.10, 19:28 to więc tak xD Bruno Mars - runaway Bruno Mars - again Usher - more StarGuardMuffin - SGM Tinie Tempah - wonderman luzik x <3 Odpowiedz Link Zgłoś
okay Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 12.12.10, 19:25 muse - supermassive black hole rockk.. tak jagby.. Odpowiedz Link Zgłoś
crystaleyes Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 12.12.10, 19:30 Od pewnego czasu cały czas Bullet For My Valentine - All These Things I Hate. Odpowiedz Link Zgłoś
majabaja Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 12.12.10, 19:35 ja słucham różne piosenki ale naj bardziej podoba mi się THE BASEBALLS to zespół który przerabia posenki poja ulubiona ich piosenka to UMBRELLA polecam!!!!! fajne terz są piosenki KESHY , RIHANNY i oczywiście najgorsze są JUSTINA B.... nie wymuwie tego nazwiska bo mnie przeraża Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 15.12.10, 17:59 Miley Cyrus - Library Walk ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 15.12.10, 18:03 codziennie słucham innej c; Odpowiedz Link Zgłoś
karolinar Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 15.12.10, 18:08 D-Bomb - Oczy Pełne Łez ♪ Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 15.12.10, 18:29 A to zależy na co aktualnie mam fazę. Na przykład teraz katuję My Chemical Romance i jestem nimi zachwycona... Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 15.12.10, 18:35 StarGuardMuffin - Sometimes Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 15.12.10, 18:44 To tak: Ja najczęściej słucham Michael'a Jackson'a i Queen (Freddie Mercury). Nie ma takiej piosenki, której słucham najczęściej, bo słucham wszystkich artystów, którzy tylko mi się spodobają... Mój gust muzyczny poznałaś... Więc... Z serdecznym szacunkiem do założyciela tematu, ale takich wątków było pełno! Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 15.12.10, 19:18 piosenki zespołu THE PRETTY RECKLESS, RIHANNY Z nowej płyty Loud i LADY GAGA Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 15.12.10, 19:25 30stm - Capricorn i R-Evolve. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.12.10, 21:11 Trochę dużo, że tak powiem moja starsza siostra ściąga z netu miliony piosenek, więc włączam winampa i gra! Wierzcie mi, ona ściąga wszystko, więc się nasłucham ;-D Oczywiście leci losowo Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.12.10, 22:45 ostatnio codziennie słucham piosenki "Marijuana"- Kid Cudi. Odpowiedz Link Zgłoś
fallen.devil Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 24.12.10, 13:04 Nie przepadam za wesołymi piosenakmi, wloe te które niosą ze sobą smutek, sama nie wiem dlaczego porostu tak lubie ale nie jestem żadnym emo czy coś w tum stylu KoRn-"Daddy" potrafię to wysłuchać 10 razy pod rząd a potem podśpiewuje sobie w szkole straśnie mnie to męczy KoRn- "Shoots and Ladders" nie jest to smutna piosenka ale ma cielawą historie powstania Jon i Head napisali ją jak byli na Metaamfetaminie Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 26.12.10, 22:55 Bruno Mars - Runaway baby ) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_obca Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 26.12.10, 23:03 Bruno Mars - Just the way you are A ostatnio mam fazę na: MIMS - This is why i'm hot Paramore - Playing God Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 17.01.11, 15:37 mam parę takich : Katy Perry-Teenage Dream, Fireworks Rihanna- Only Girl, Whats my name i Love the way you lie Pink-Fucking Perfect Bruno Mars- Just the way you are i ta nowa . piosenki Mike Posnera Cheryl Cole-Parachuet Christina Augilera Hurt i moja the best piosenka Shakira-LOCA Odpowiedz Link Zgłoś
kotek222222 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 17.01.11, 15:44 Wszystkich piosenek Biebera ale najczęściej ''Latin girl'' lub ''Pray'' Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_portilla Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 17.01.11, 15:51 ostatnio : Bruno Mars - Grenade Katy Perry - Firework Odpowiedz Link Zgłoś
tacomakota Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 17.01.11, 15:51 Emily Osment-Lets be friends /\santa Maffy-EmoEmo/\I wanna/\h two o-what's it gonna be/\ Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki rikkki... 17.01.11, 15:54 30stm - kings&queens, end of the begininig nirvana- heart-shaped box, marigold, lithium Odpowiedz Link Zgłoś