Dodaj do ulubionych

Sim bez wyjścia

12.11.10, 19:23
Otóż za radą z jakiegoś bloga próbowałam unieszkodliwić swojego sima za pomocą pożaru. A więc zamknęłam sima w pokoju kazałam się mu położyć na łóżku i zastawiłam je fotelami po czym kupiłam kominek i wybuchł pożar. Jednak pożar nie ustępuje! Po prostu, albo pali sie łóżko, albo sim sama nie wiem. Jednak w żaden sposób nie mogę go zgasić, a reszta simów nie może nic robić gdy jest pożar. Próbowałam kodów. Jednak te nie chcą działać. Czy to dlatego, że gram na laptopie? Jakich kodów mogę ewentualnie użyć?
Obserwuj wątek
    • osiek Re: Sim bez wyjścia 12.11.10, 19:31
      a próbowałaś innym simem zadzwonić po straż ?
      • chotnick Re: Sim bez wyjścia 12.11.10, 19:37
        musi Ci sie na serio nudzić ;p co do pytania, nie wiem
    • luuluu Re: Sim bez wyjścia 12.11.10, 19:36
      Kup telefon i jednym z Simów zadzwoń na straż. Telefon daj na jakąś ścianę , żeby któryś z Simów miał możliwość zadzwonić po tą straż. Pozdro ! kiss
    • negeilf_ Re: Sim bez wyjścia 12.11.10, 19:40
      zadzwoń po straż ; p
      • 2468 Re: Sim bez wyjścia 12.11.10, 20:26
        Próbowałam. Nie da się
        • blackcafe Re: Sim bez wyjścia 12.11.10, 20:33
          spróbuj usunąc fotele .
          wpisz kod " moveobjects on "
          i zobacz czy się da .
        • sgomez Re: Sim bez wyjścia 13.11.10, 20:31
          Zamontuj nad kominkiem alarm przeciwpożarowy to straż sama przyjedzie (sama próbowałam)wink
    • sim_ekspert Re: Sim bez wyjścia 13.11.10, 14:56
      Mmmm... chyba nie rozumiem problemu.

Podsumowując... stworzyłaś sima, wprowadziłaś go do domku, położyłaś go na łóżku, łóżko zastawiłaś fotelami po czym wznieciłaś pożar i się dziwisz, że nie możesz pożaru ugasić? Dobrze to rozumiem?
    • juliii Re: Sim bez wyjścia 13.11.10, 14:58
      jak możesz ugasić pożar jeśli twój sim leży!
    • wampirzyca1995 Re: Sim bez wyjścia 21.11.10, 17:35
      Ciężko stwierdzić, dam Ci lepszy sposób na sima, tak moim zdaniemwink Bez łóżek i bez kominków bo może się po prostu gra przeciążyć. Ja idę Simem do kuchni i do piekarnika zapiekanke wkładamy, potem zastawiamy sima krzesłami, ale tylko krzesłami i żeby w tej kuchni niczego więcej nie było. Jak wiesz gdy z piekarnika sie nie wyciągnie żarcia to zaczyna sie palić, to dobry sposób na Simabig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka