Dodaj do ulubionych

HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbijać!!

15.11.10, 17:54
Hej!
Niedługo premiera HP i IŚ. To, jak wszyscy wiemy, siódma i ostatnia część HP. Chciałabym zapytać was czy nie jest wam smutno, że to już koniec jego przygód. Kiedy skończyłam 7 książkę było mi bardzo przykro, ale miałam pocieszenie w filmie. Teraz nadzieja tylko w II części 7 filmu, jednak mi będzie smutno. Zawsze oczekiwało się na następny i następny film, a teraz???
Chcę was jeszcze zapytać jakie macie oczekiwania co do 7 filmu? Czego się spodziewacie?
Obserwuj wątek
    • jo. Re: HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbij 15.11.10, 18:09
      jest mi przykro, że to już koniec, ale z drugiej strony jest to koniec w bardzo dobrym momencie.
      moje oczekiwania co do filmu, to chciałabym tylko, aby był chociaż w połowie tak awesome jak książka.
      • ksiaka Re: HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbij 15.11.10, 18:54
        Będzie mi przykro. HP to moje dzieciństwo. Zasiadanie przed TV jak leciał na TVN - bezcenne ^.^ Liczę na jakieś super efekty specjalne, bo do kina napewno się wybiorę. Na I i II część. Mam nadzieję, że film będzie super : )
    • katyk . 15.11.10, 18:51
      Film nigdy nie będzie tak dobry jak książka, chociaż liczę na fajne efekty, atmosferę i mroczne, dojrzałe wykonanie. HP7 przeczytałam z zapartym tchem w krócej niż dwanaście godzin (po angielsku) i muszę przyznać, że lekko się zawiodłam. Poprzednie części, w szczególności Zakon Feniksa były moim zdaniem lepsze, choć Insygnia Śmierci uznaję i tak za godne zwieńczenie serii.

Mam nadzieję, że film sprosta moim oczekiwaniom.
    • gabi_989 Re: HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbij 15.11.10, 18:55
      A pewnie że szkoda .. i to bardzo... nie jestem jego wielką fanką bo nie czytam książek Harrego Pottera może dlatego że ogólnie nie lubię czytać... ale oglądałam wszystkie części i są super...
      • roxy11 Re: HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbij 15.11.10, 18:57
        a ja mam niedosyt.
        • cukierek_ Re: HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbij 15.11.10, 19:03
          Jasne że smutno, ale książka zakończyła sie swietnie. Film na pewno bedzie fajny tak jak pozostale.big_grin
    • jumipl Re: HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbij 15.11.10, 19:46
      Prawdziwie dobra historia, opisana w książce w wyobraźni czytelnika nie kończy się nigdy.
      Ale książki kończyć trzeba.piwo
      • suede Re: HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbij 15.11.10, 19:51
        przykro, przykro, bo nawet lubiłam HP, chociaż ŻADNEJ ksiązki nie doczytałam do końca, ale filmy oglądałam...

no cóż, szkoda, tak samo jak było mi szkoda, jak kończyła się ostatnia książka z serii Twilightu...smutno.
    • honeey Re: HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbij 15.11.10, 19:51
      mi też szkoda sad no ale cóż kiedyś musiał się skończyć wiecznie trwa tylko moda na sukces .. sad
    • sweeting Re: HP7 ostatecznym końcem przygody? Fani HP wbij 15.11.10, 19:58
      Wszystko co dobre, szybko się kończy crying
    • lucky109 Według mnie, Rowling... 19.11.10, 20:16
      Mogłaby napisać jakąś alternatywną historię na podstawie Harry'ego Pottera. Cokolwiek, może jakiś pamiętnik Hermiony po ukończeniu Hogwartu i ślubie z Ronem. A może zupełnie coś innego - miłość Draco i Hermiony smile Dałabym za to wszystko smile To mój ukochany parring. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka